Købersmægler Køberrådgivning Avis

2 646
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En god og tryg oplevelse fra start til slut. Hurtig kontakt fra Jacob efter min henvendelse. God service og klar information hele vejen igennem forløbet. Grundigt og kompetent arbejde med den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vi skulle købe hus i juni fik vi anbefalet Købersmægler.dk og det er den bedste beslutning vi har taget. Vi fik Trine fra Aarhus afdelingen som vores kontakt, som fra start af udviste stor pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købersmægler var med til at gøre vores første huskøb til en tryggere og mere overskuelig oplevelse. Vi har fået hjælp både til handelsprocessen og advokatbistand efter aftalt handel. Hele vejen har... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. Line har været professionel, imødekommende og meget hjælpsom fra start til slut. Vi har hele tiden følt os trygge og godt informeret, og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant immobilier
  2. Agence immobilière
  3. Avocat spécialisé en droit immobilier

Écrit par l'entreprise

Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv

Købersmægler - Spar penge på dit boligkøb!

Écrit par l'entreprise

Købersmægler er danmarks rendyrkede købermægler-virksomhed
Vi hjælper dig med at forhandle det optimale afslag på den bolig, du har forelsket dig i. Med mange års erfaring fra sælgers side ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Sammen lægger vi en forhandlingsstrategi og vi forhandler med sælger og sælgers mægler for at nå i mål.
EN TRYG BOLIGKØB-PROCES
Otte ud af ti boligkøbere oplever utryghed og usikkerhed, når de skal handle bolig. Det gør de fordi de ikke har en rådgiver, som sørger for, at deres interesser varetages. Hos Købersmæglerer det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen.
NEDSLAG I PRIS
I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købersmægler svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere prisnedslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv. Prisforhandling er vores hovedydelse og det er her vi adskiller os mest fra andre tilbud om køberrådgivning. Det er også her den økonomiske gevinst kan blive stor for boligkøberen.
DANMARKS FØRENDE KØBERRÅDGIVERE
Købersmægler er landsdækkende og har rådgivere i både Jylland, Sjælland og på Fyn. Samtidig er vi den køberrådgivningsvirksomhed med langt flest positive anmeldelser på Trustpilot. Vi rådgiver i gennemsnit 250-300 boligkøbere om måneden og er dermed den største uafhængige køberrådgivningsvirksomhed målt på antallet af boligkøb.

KØBT eller GRATIS!

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.
Hvis vi forhandler pris og vilkår for dig, og du ender med ikke at få boligen, fx ved at den bliver solgt til anden side, så betaler du ikke for vores tid og involvering i forhandlingen. Du betaler heller ikke for sagsbehandlingen, da købet ikke bliver gennemført og der derfor ikke skal tinglyses, forhøjes sikkerhed osv.

Coordonnées de contact

Start med en gratis købsvurdering!

Bliv klædt på til dit boligkøb - allerhelst inden fremvisningen.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

3 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 646)

114 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Huskøb

Huskøb
Vi skulle købe hus, og blev anbefalet at bruge købersmægler, og jeg kan ikke beskrive hvor god service de tilbyder.
Servicen er gratis indtil du står med et køb, Maria var helt fantastisk til at rådgive og vende hurtigt tilbage når vi sendte boliger og rapporter til hende.
De fik forhandlet prisen ned på vores køb, og efterfølgende var Julie helt emminent til at holde øje med deadlines, besvare spørgsmål og sørge for at alting var på plads. Hun var stærk til at holde sælgers ejendomsmægler op på de ting de skulle gøre, samt forklare os alt hvad der skulle ske.

Vil helt klart anbefale alle at bruge dem til deres huskøb.

14 novembre 2025

Hej Luca,

Tusind tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer og vi ønsker jer held og lykke med jeres nye hus :-)
Mange hilsner fra Maria og Julie, Købersmægler

Varmeste anbefaling

Vi kan varmt anbefale Købersmæglers købsgennemgang og juridisk rådgivning.

Vi har netop købt vores første hus, som viste sig at være noget af en proces med en del besvær ift. forhandling af kompensationsaftale og manglende information fra mægler undervejs.

Rådgiver Christine Rasmussen var en stor hjælp under hele processen, som trak i langdrag, og hun forblev engageret, tilgængelig og hjælpsom hele vejen igennem.

1 août 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Maibrit. Tusind tak for din fantastiske anbefaling af vores køberrådgivning. Det betyder alt for os, at vores boligkøbere er tilfredse!

Jeg sørger for at min søde kollega Christine får jeres rosende ord at se. Det bliver hun glad for.

God aften til jer - Line

Venlige og faglig tryghed

Super hurtige svar og altid meget venlige og fagligt super brugbare til vores huskøb.
Føltes meget trygt og menneskeligt.

17 novembre 2025

Hej Nadia og Peter.
Tak for at I brugte tid på at skrive en anmeldelse her.
Vi er glade for at kunne hjælpe jer på vej.

God dag til jer
Mvh Max

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut.
Som førstegangskøber gav det meget tryghed at have en hjælpende hånd gennem hele forløbet. Jeg fik hurtigt svar på alle spørgsmål og gennemgang af købsaftale var meget grundig. Det er en sjælden oplevelse nu til dages at føle at man har nogen på sin side som faktisk vil en det aller bedste.

Jeg anbefaler alle der skal købe at få en købersmægler med!

13 novembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Jacob - det er jeg glad for at læse. Du har ret i at det efterhånden er en sjældenhed og med AI's indtog kan man godt frygte, at det bliver det i endnu højere grad fremover.

Rigtig god aften.
- Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan stækt anbefalde købersmægler!

Kan stækt anbefalde købersmægler!

Vi fik et dreamteam som bestod af Amalie og Charlotte, som jeg kun kan sende store roser til!

Hej Niklas

Tak for din anmeldelse, vi er glade for i har været tilfredse og ville dele jeres oplevelse :)

Mvh. Amalie

Noté 5 sur 5 étoiles

Min varmeste anbefaling til…

Min varmeste anbefaling til Købersmægler.
Jeg er meget tilfreds med den profesionelle rådgivning og sagsbehandling jeg har modtaget i forbindelse med købet af min nye lejlighed 😊

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Tusind tak, Mette! Og held og lykke med din nye lejlighed :-)

Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en formidabel oplevelse med…

Vi har haft en formidabel oplevelse med Trine Lykke fra Århus, som hjalp os med overblik og rådgivning ifm. vores huskøb. Vi havde Trine til at forhandle for os, og hun fik et imponerende resultat, som vi ikke forventede at kunne opnå selv.

Vi har også benyttet os af den juridiske dækning som kom fra Annemette Gregersen, som også har holdt os i hånden igennem den følgende proces.

Alt i alt en super god service som vi klart vil anbefale andre at gøre brug af!

3 novembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Kristian. Tak for at I brugte tid på at skrive en anmeldelse her, så andre boligkøbere kan blive klogere på hvad vi er for en størrelse :-)

Jeg hilser Annemette :-)

God dag til jer
Trine

En super oplevelse fra start til slut

En super oplevelse fra start til slut

Da vi tog kontakt til købers mægler en lørdag eftermiddag i forbindelse med huskøb fik vi allerede kontakt og blev vejledt fra søndag aften.

Vi havde fornøjelsen af at blive vejledt af Julie fra købersmægler. Hele vejen igennem processen har vi følte os trygge og vejledt med stort ekspertise, også når tingene spidsede til og flytningen fra A til B skabte kaos i vores hverdag. Kæmpe tak til Julie for hendes hjælp og vi anbefaler helt klart at bruge deres tjenester.

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Nikolaj. Det er en anbefaling vi er rigtig glade for. Tak for at skrive den. Julie er desværre ikke på holdet, som håndterer Trustpilotanmeldelser, så jeg sørger for at hun får de rosende ord :-)

God aften - Line

Noté 5 sur 5 étoiles

Købersmægler giver tryghed og overblik…

Købersmægler giver tryghed og overblik omkring boligkøb. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

6 novembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Johannes, tak for at du har brugt tid til at fortælle om din oplevelse. Og dejligt at den var god.

Rigtig god Mortens Aften :-)
Amalie

Super godt oplevelse

Vi har haft Købersmægler med helt fra den indledende købsvurdering, som var uforpligtende. De var hurtige og meget professionelle til at gennemgå rapporter og alt relevant materiale.

Selvom det ikke lykkedes med de første huse, fortsatte de med at yde en fantastisk service, indtil vi fandt det rigtige. Vi fik også hjælp til gennemgang af købsaftalen og juridisk rådgivning i forbindelse med huskøbet – alt blev håndteret grundigt og professionelt.

Deres jurister fulgte os hele vejen frem til overtagelsen, og uden deres ekspertise var handlen ikke gået så gnidningsfrit.

Jeg kan varmt anbefale Købersmægler til alle, der skal købe bolig.

30 octobre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Tusind tak for anbefalingen. Ja, nogle gange skal der mere end ét forsøg til - specielt i det marked vi er i nu. Godt at det lykkedes!

Kender I nogen der står I samme situation som jer, så må I endelig huske at nævne os. Det vil vi være meget taknemmelige for 🙏

Trine

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg og kompetent rådgivning hele vejen igennem bolighandlen

Vi har brugt Købersmægler i forbindelse med købet af vores første hus, herunder juridisk gennemgang af købsaftalen og prisforhandling. Det har været en utrolig god og tryg proces - informationsniveauet har været højt og de har været nemme at fange på telefonen og på mail, når vi havde brug for dem. Derudover har de været gode til at forklare de forskellige aspekter af en bolighandel og opmærksomhedspunkter, hvilket vi værdsætter utrolig meget som førstegangskøbere. Vi kan på det varmeste anbefale Købersmægler - en særlig tak skal lyde til Martin og Flemming. Vi vil med glæde bruge jer igen og anbefale jer til alle i vores netværk, som skal bruge en køberrådgiver.

5 novembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Anne - jamen vi takker da mange gange for den flotte anbefaling af vores rådgivning i forbindelse med jeres første hus. I ringer bare direkte til mig, når I har brug for hjælp næste gang. 🏠

Vi snakkes ved
Martin

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en god oplevelse med vores…

Vi havde en god oplevelse med vores mægler Max og det juridiske team. De håndterde det vi havde brug for kontakten var god og vi blev vejledt gennem købet hvilket vi er glade for.

3 novembre 2025

Hej Bastian.
Mange tak for de fine rosende ord.
Det er vi glade for.
Tak fordi du tager dig tid til at anbefale os. 🙏

Max

Great services!

Great services - always available for a call about any questions I had, and got me a lower price! Great negotiating and support throughout the whole process.

28 octobre 2025

Hi Clara. Thanks a lot for the positive review! 🙏

Best regards,
Line

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget kompetent og tillidsvækkende…

Meget kompetent og tillidsvækkende forløb. Hele tiden med et højt informationsniveau, så man følte sig sikker igennem hele processen. Klar anbefaling herfra.

24 octobre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Rune. Mange tak for de fine rosende ord. Det er vi glade for. Tak fordi du tager dig tid til at anbefale os. 🙏

Ilan

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig kompetent og informativ…

Virkelig kompetent og informativ rådgivning. Vi følte os taget i hånden hele vejen, og fik også væsentlige aspekter med i en købsaftale.

24 octobre 2025

Hej Line

Tusind tak for at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse med andre boligkøbere. Det betyder meget for os på vores mission om at udbrede kendskabet til og brugen af køberrådgivning til alle boligkøbere.

Christian

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er rigtig glade for at vi valgte en…

Vi er rigtig glade for at vi valgte en købsrådgiver gennem købersmægler i forbindelse med huskøb.

Købsrådgiveren har sørget for at læse alt det med småt og fremlægge div. Fokus punkter for os, så vi har kunne være trygge.
Har vi haft spørgsmål undervejs, har vi fået svar med det samme.

Alt i alt en rigtig god og tryg oplevelse, samt behagelig og servicemindet medarbejder.

De kan varmt anbefales!

21 octobre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Mange tak for anbefalingen af vores køberrådgivning :-D

God dag til jer.

KH Melina

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har fået kyndig vejledning af Amalie…

Vi har fået kyndig vejledning af Amalie til vores boligkøb. Der er rigtig mange ting som skal huskes, læses, godkendes og tages stilling til, og det har hjulpet os at få sparring og rådgivning gennem hele processen. Vi har fået hurtige svar i hele forløbet, både ift køsrådgivning og juridisk rådgivning. Kan absolut anbefales.

10 octobre 2025

Hej Ida
Tak for din fine anmeldelse!
Vi sætter stor pris på, at du vil dele din oplevelse med os. :)

Mvh. Amalie

Professionel og proaktiv rådgivning

Professionel og proaktiv rådgivning
Vi har været mere end tilfredse med vores forløb hos Købersmægler. Vi har fået købsrådgivning og juridisk rådgivning og vi har følt os trygge i hele forløbet.
Vores rådgivere har været nemme at komme i kontakt med, og de har været på forkant med alle deadlines mv.
Rettidig omhu er en god beskrivelse af Købersmægler. Kæmpe anbefaling herfra!

20 octobre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej kathrine. Tusind tak for din anmeldelse. Det værdsætter vi meget. Rettidig omhu vil vi gerne stå for :-)

Med venlig hilsen John & Michelle

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus