Køge torv køreskole- køreskolen stevns  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan i den grad anbefale Cati. Jeg har selv været en elev der både er usikker og overtænker, og jeg kan ikke forestille mig hvordan jeg nogensinde havde fået kørekort igår, hvis ikke det var for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den besste kørelærer man kunne ønske sig, altid i godt humør og har en god humor så det ik bliver en kedelig køretur

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har to gange fået mit kørekort gennem denne køreskole hos Cati. Begge gange har været succesfulde og jeg har bestået alle prøver i første hug, da jeg har været godt klædt på til dem. Jeg vil klart... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fed oplevelse hos denne køreskole. Hvis man ønsker et hurtigt kørerkort er det ihvertfald en mulighed her, jeg startede selv den 28 feb, og er nu helt færdig efter bare 1 måned og en uge. Der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Éducation & formation

Écrit par l'entreprise

Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Misvisende trustpilot. Malker elever og langventetid på køreprøver. +1 år

Misvisende trustpilot - Stevns var en lokal køreskole i store Heddinge og dette udnytter de ved sine fulde fem - Katja har via særbehandling fremskyndet en pålidelig trustpilot. Selv er jeg vokset op i nærområdet og venner og bekendte kan bekræfte at, denne køreskole bruger beskidte knep. Jeg var dum nok til at tage disse råd for givet, da de tilbyder ''den billigste lovpakke'' men det er den langtfra.

Stevns køreskole er korrupt og bruger villigt beskidte knep - fortrækker kontant betaling og fusker med kørelektion - Spilder tiden under køreundervisning ved at f.eks. stoppe under kørsel, snakke i telefon og somme tider sidde med høre telefoner og høre musik.
Når man har haft de 8 obligatoriske kørestimer, forlanger køreskolen at eleven tager ekstra køretimer. De praler med høj beståelsesratio, men spørg elever om de har samme opfattelse.

19 juillet 2023

Réponse de Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Jens ud over at du skriver at vi var en lokal køreskole i store Heddinge som er rigtigt nok og den har vi valgt at flytte til Køge for en del år siden, jeg Kender dig ikke og hvor skulle du skamme dig at ligge sådan noget op som ikke er rigtigt hvem er Katja? Det må jo være noget personligt siden jeg ikke kan finde dig i mit system fra køreskolen du har aldrig gået hos os. Jeg har bedt truspilot om at sende flere oplysninger på dig og det har du ikke engang svaret dem på. Det viser hvor troværdig du er.

Anbefaler ikke Køreskolen Stevns

Jeg kan ikke anbefale Køreskolen Stevns da begge kørelærer virker uprofessionelle. Når man er ude at køre med dem er de f.eks. på deres mobil/snakker i telefon eller at man skal køre til supermarked fordi de lige skal have noget at spise. Derudover råber de af en hvis man laver en fejl når man kører og hiver i rettet og køre skarpt ind på en tankstation. De påstår også at der ikke er nogle skjulte gebyr men siger at man skal betale dem et hvis beløb udover selve køreprøvens gebyr for at de kan bestille ens køreprøve men da jeg spurgte kommunen sagde de at det ikke er rigtigt og at man bare skal betale for selve køreprøven.

25 août 2023

Réponse de Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Emily jeg er fuldstændig uforstående over for denne anmeldelse du står ikke i mit elev system Hvem er du ? Trustpilot har bedt om flere oplysninger på dig for det vil jeg gerne have. Det er bestemt ikke iorden at svine nogen til hvis man ikke selv står ved hvem man er. Vi er professionelle kørerlærer og det kan man heldigvis læse på de fleste andre kommentarer. Så det du skriver er ikke korrekt vi har ingen skjulte gebyr og holder ikke mad pauser eller andet i køretimerne hvor er du langt ude

Noté 5 sur 5 étoiles

I dag bestod jeg mit køre kort

I dag bestod jeg mit køre kort, selvom jeg var meget nervøs men cati var rigtig god til at hjælpe mig igang og bakke op om det. Det var en god oplevelse under hele forløbet med en masse sjov og en god køreoplevelse. Fortsæt det gode arbejde.

12 juin 2023

Enestående køreundervisning

Jeg havde for nylig muligheden for at lære at køre bil med Cati som min kørelærer, og jeg må sige, at min oplevelse var intet mindre end fremragende.
Undervisningen blev skræddersyet efter mine individuelle behov og læringshastighed. Hun identificerede mine styrker og svagheder og udviklede specifikke strategier for at hjælpe mig med at forbedre mig, hvor jeg havde brug for mere træning.
Alt i alt var det en enestående oplevelse at lære at køre med Cati. Hendes ekspertise, tålmodighed og professionalisme skabte et optimalt læringsmiljø. Jeg kan varmt anbefale Cati som kørelærer til enhver, der ønsker at udvikle sikre kørefærdigheder og opnå den nødvendige selvtillid til at begå sig effektivt på vejene.

30 mai 2023

En rigtig god oplevelse

Som 40+ årig gruede jeg for at tage kørekort og det blev ikke bedre efter, at jeg fandt ud af, at jeg fik angst og nerver, når jeg skulle køre. Cati min kørelærer var virkelig dygtig til at hjælpe og forstående overfor min situation. Vi arbejdede hårdt og intensivt sammen om, at jeg fik mere tryghed bag rettet og dermed mere rutine i kørslen. Jeg bestod min køreprøve i fredags, men vigtigere er, at jeg føler mig tryg bag rettet nu. Tak for god undervisning, og tålmodighed 😊

2 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige fået kørekort idag

Jeg har lige fået kørekort idag!
Min køre og teorilærer var Bobby. Han er en virkelig god og rolig lærer. Han er super forståelig og vildt god til at hjælpe.
Har haft en virkelig god oplevelse ved at tage kørekort. Kan klart anbefale køreskolen Stevns.

1 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været i gang med kørekort i…

Jeg har været i gang med kørekort i over 2.5 år og skiftet til cati og fik kortet på ca. 2 månder.
Havde ellers aldrig troede jeg ville få det men jeg fik det…..
Så kan bestemt godt anbefale koereskolen Stevns!!!!!!

26 avril 2023

Super god køreskole

Super god køreskole. Bobby har jeg haft til teori og kørsel og han var en god lære at have og han er meget hjælpsom og forståelig og god til at bevare roen. Varmt anbefale. Og jeg bestod køreprøve første gang

17 avril 2023

Dejlig oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse med skolen. Bobby er en rigtig dygtig kørelærer med stor faglig viden. Han hjalp mig med at få styr på mine nerver og gjorde meget for, at jeg kunne komme til prøve så hurtigt som muligt, så det vil jeg altid sætte stor pris på. Tak!

29 mars 2023

LØB LANGT VÆK

hold nu kæft, okay jeg fik bobby som kørelære nr.1 de skal have ALT omtaget grundpakken kontant 100% for de kan få det sort og bobby kan købe et til guldsmykke som han har 50 af. nr 2 bobby råber og lære dig ikke en skid når du er bag rattet og kan ikke forstå hvorfor man ikke er mere selvstændig nr3 de snyder med datoerne så når du har en aftale fx kl 13:20 så møder du op der så siger han "hov det var 14:20" også skal du betale 1500kr IGEN KONTANT! nu er jeg gået ud og skiftet til en anden en køreskole med teoriundervisning på 3 timer som der står i loven at de skal være ikke den ene søletime i giver. nu hvor jeg har skifted så har bobby nægtet at gøre sådan så min teoriprøve er betalt jeg har skrevet til ham tre gange nu det stadig ikke gjort forhåbenlig kan jeg savsøg jer for det her sådan så jeg kan få nogle af de 16-17k i har taget fra en fattig dreng der bor i en ghetto og har sparet op til det kort i 2 år. for gudskyld ALDRIG rør dette sted ps tror de få gode andemlser der er er inten gamle eller folk de har betalt de tager nemlig ikke imod kritik på nogle måder så for de nemlig en advokat efter dig

9 avril 2023

Réponse de Køge torv køreskole- køreskolen stevns

Hej Arthur du burde skamme dig over din anmeldelse. Du burde holde dig til sandheden de priser du nævner er ikke nogen vi har på vores køreskole, jeg sidder og griner lidt af det du har skrevet,hvordan kan man komme til at betale for en time du kommer for tidlig til. Jeg ved at min kollega Bobby har skrevet og ringet til dig en del gange hvor du ikke svarer. Jeg har også selv prøvet hvor du sender sms tilbage at vi ikke skal kontakte dig, det er derfor umuligt for Bobby at tilbagebetale noget når du kun vil sidde og gemme dig bag en skærm og ikke stå ved det du skriver skam dig

Noté 4 sur 5 étoiles

Startede ikke helt godt men blevet rigtigt godt

Mit forløb startede ikke helt godt ud, hvor jeg startede med Bobby. Det fungerede ikke mellem os, så vi blev enige om at jeg skulle skifte over til Cati, som var super sød og tog mig med ind under vingen. Hun hjalp mig frem til at jeg fat fik mit kørekort, hvilket hun var rigtig dygtig til.

15 décembre 2022

Rigtig god køreskole!

Rigtig god køreskole, som i den grad tager hånd om deres elever. Du bliver ikke viderestillet til en køreprøve før du er 110% klar. Jeg har personligt selv bestået teori- samt køreprøven første gang med stor hjælp fra Cathi!

Kan klart anbefales.

4 décembre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus