De rensede overhovedet ikke min tænder…
De rensede overhovedet ikke min tænder ordentligt. Jeg vil ik anbefale Tinglev tandklinik.
Jeg var til tandlæge i juni 2025 (den årlige undersøgelse). Jeg oplyste, at jeg havde ondt i mellemrummet mellem fortænderne. Der blev taget et røntgenbillede, som viste en skygge ved den lille fortand, så Annette mente at der skulle en rodspidsamputation til. For at vurdere skyggen nærmere, blev der taget et 3D-billede, men pga. sollys kunne Anette ikke se billedet ordentligt. Hun sagde, at vi derfor måtte tale om det ved min behandlingstid i juni 2025.
Da jeg møder ind til behandlingstiden, spørger jeg ind til tanden med skyggen, men det havde hun glemt og måtte tjekke sine noter. Hun nævner, at der er løs knoglestruktur, og da jeg spørger hvad det betyder, siger hun, at det er som en hullet ost. Jeg spørger, hvad det betyder, og hun svarer "strukturen ikke er tæt." Da jeg fortsat spørger, hvad det betyder for mine tænder, svarer hun: "Som regel ingenting." Da jeg spørger, om løs knoglestruktur kan udvikle sig over tid, siger hun, at knogleskørhed kan komme med alderen. Da jeg spørger, om det er dét jeg har, svarer hun: "Du spurgte jo selv".
Jeg spørger, hvorfor jeg så har ondt mellem fortænderne, hvortil Annette svarer: "Det ved jeg ikke.
Jeg skal betale for en dyr 3D-scanning, og derfor forventer jeg også at blive grundigt informeret. Det blev jeg ikke, og det virkede som om Anette ikke var i humør til at tale med mig. Jeg har tidligere fået lavet rodspidsamputation uden succes, så jeg var bekymret ved udsigt til endnu en rodspidsamputation. Det preller af på Annette.
Inden behandlingen starter kommer en assistent ind i lokalet. Anette virker irriteret og hun siger, at hun ikke både kan hjælpe hende og behandle mig – hendes hjerne er ved at "brænde sammen." Det var meget ubehageligt at høre, netop inden behandlingen skal begynde.
Inden bedøvelsen tager hun flere gange nålen ind og ud af min mund, før hun siger til sig selv: "Jeg lægger en blokade." Hun virker meget ubeslutsom. Da behandlingen begynder, gør det meget ondt. Hun lægger mere bedøvelse, uden at tale til mig.
Under behandlingen bemærker tandklinikassistenten, at der er et hul. Annette prikker i det – ja, der er et hul svarer hun, stadig uden at tale til mig. Da hun holder pause, spørger jeg, om hullet bliver lavet i dag. Hun svarer: "Nej, jeg kan ikke mere i dag – min hjerne er ved at brænde sammen – jeg skal hjem." Hun er meget kort for hovedet, og jeg føler mig til besvær.
Jeg undrer mig over at hullet ikke blev opdaget ved undersøgelsen blot tre uger tidligere.
Anette får behandlet de bagerste tænder i min overmund og i den ene side af undermunden. Så siger hun til assistenten, at hun kan gøre det færdigt, for hun selv skal lave en akut-regning. Hun taler stadig ikke til mig. Jeg siger, at jeg har nogle spørgsmål om det videre forløb – hun svarer ikke, men går og smækker døren. Jeg er målløs.
Jeg siger til assistenten, at jeg er chokeret over behandlingen. Hun forstår mig godt og forsøger på venligste måde at glatte ud og hjælper med at booke en tid til kontrol og til at få hullet lavet.
Jeg kan ikke engang huske, at jeg gik ud af klinikken. Jeg var rystet og brød grædende sammen i bilen. Det var en ubehagelig behandling og Annette måde at behandle mig på, gjorde det bestemt ikke bedre. Jeg har aldrig tidligere fået så dårlig og nedladende en behandling af en sundhedsfaglig person.
Jeg har altid ment, at Anette er brutal i sin behandling – det gør altid ondt, men jeg har accepteret det, fordi jeg troede, hun var fagligt dygtig. Nu er jeg i tvivl – både om hendes faglighed og hendes evne til at møde mennesker med empati.
Jeg har en tandforsikring, så mit forsikringsselskab bad Kohberg Tandklinik om journalnotater, røntgen og scanningsbilleder. Det kunne sekretærerne ikke finde ud af - der måtte 3 henvendelser fra mig og en telefonisk fra forsikringsselskabet til, inden de kunne finde ud at sende det materiale forsikringsselskabet havde bedt om.
Jeg har skiftet tandlæge - jeg skal ikke i hænderne på Annette igen og kan ikke anbefale andre at vælge hende som tandlæge.
Igennem flere år er jeg blevet behandlet af Anette Sejrup hos Kohberg
Hun er dyb professionel mht det hun laver af stort og småt ..og tonen altid uformel med grin og smil
Jeg kan kun anbefale Anette ❤️👍
-hendes arbejde har altid virket fint uden problemer efterfølgende
Jeg har været i behandling ved Peter 3 gange indenfor de sidste 4 år.
Jeg har følt mig tryg hver eneste gang! Peters ekspertise og mange års erfaring, får en til at føle sig tryg og samtidig fornemmer man at der på klinikken hersker et godt arbejdsmiljø blandt personalet, hvilket smitter af på en! Selvom det aldrig er sjovt at skulle igennem sådanne behandlinger, har Peter og hans team formået at få det til at føles som en positiv oplevelse for mig hver gang!
Kan varmt anbefale klinikken og ikke mindst Peter som tandlæge, hvis man skal have lavet større ting!
Broarbejde mm. Større tandbehandling i den høje prisklasse forventes der at man blir vejledt i behandling gen. Jeg skulle selv tage initiativ til at komme til Århus og få vejledning. Rod o regnskabet fik stor regning og pålagt gebyr på en regning jeg ikke havde modtaget. Hårdhændet behandling der kunne vare op til en time eller mere med blå mærker på kind og mund. Det er cirkus i værste stil. Der er uro en råben op og ingen tager hensyn til tavshedspligt. En urolig og utilpasset sted som jeg ønsker ikke at have været en del af Suturfjernelse at klinikassistent ikke særlig betryggende Det er et sted der har brug for ro og struktur og noget proffesionalisme. Blev behandlet af Peter Kohberg
Har lige fået foretaget en kirurgisk rodbehandling,flink personale ,god information,godt udført arbejde,så jeg er tilfreds ;)
Tilbage i 2018, fik jeg hos Peter Kohberg foretaget en større og dyr behandling. Det var modbydeligt, hvorledes han og klinikassistenten holdt en meget negativ samtale om mig og mine tidligere behandlinger hos andre tandlæger, hen over hovedet på mig, i en situation hvor jeg ikke sel havde mulighed for, at deltage i samtalen.
Ca. 8-10 dage efter behandlingen, gik jeg ind i klinikken for at få et eftertjek, da der bl.a. var en par fyldninger der rev mig i tungen og som havde brug for en efterpolering. Her blev jeg afvist i receptionen med beskeden om, at min behandling var afsluttet.
Dette accepterede jeg ikke og holdt fast i, at en tandlæge skulle se på det.
Inde i Peter Kohbergs konsultation, var der en heftig debat, der kunne høres helt ud i venteværelset. Herefter blev jeg hevet ind til en ung tandlæge der skulle se på det.
Mens jeg lå i tandlægestolen med munden fuld af instrumenter, kom Peter Kohberg farende ind, og stående over mig, på mindre end 3/4 meters afstand, råbte og skreg han mig ned i ansigtet, hvorpå han stormede ud igen, dog ikke uden, at vende sig om i døren og give et noget nedværdigende håndtegn møntet på min person, til den unge tandlæge.
Så havde jeg fået nok, jeg hev instrumenterne ud af munden med et, 'så rækker det' og jeg smækkede med døren da jeg gik. En så utilstedelig opførsel er uacceptabelt. Jeg havde jo intet gjort forkert.
Herefter fik jeg besked om, at jeg ikke længere var velkommen i klinikken og, at jeg ikke måtte kontakte klinikken på nogen måde.
Jeg klagede til styrelsen for patientklager, efter to år blev min afvist, da de kan ikke tage stilling til en tandlæges opførsel!
Varm anbefaling til deres tandlæge Mikael. Kompetent og dygtig, ligesom en tandlæge skal være. Behandler med humor og medmenneskelighed, så han får patienten til at slappe af i tandlæge stolen. Han formidler budskaberne lette og forståeligt.
Alle burde have en tandlæge som Mikael.
Mit besøg på Kohbergtandklinik var meget positivt. Jeg blev meget godt modtaget fra jeg trådte ind i den dejlige klinik. Der er en god og positiv atmosfære og udsmykningen med bl.a. flotte planter og glade medarbejdere gør at man synes at der er rart at være.
Jeg har selv tandlægeskræk og var selvfølgelig skrækslagen og da jeg ventede på tandlægen kom Kari som før havde budt mig velkommen og kiggede til mig for at høre om jeg var ok. Hun snakkede lidt med mig og sagde at jeg var i gode hænder og det beroligede mig.
Jeg blev behandlet af Peter Kohberg og efter en dejlig snak om Færøerne som jeg er fra og så til den alvorligere snak som blev udførligt forklaret på den mest venlige måde blev behandlingen påbegyndt.
Der blev også forklaret lidt undervejs og spurgt om jeg var ok og ja det var jeg, efter omstændighederne. Behandlingen gik godt med super god assistance af klinikdamerne der indimellem jokede med tandlægen og jeg kunne ikke andet end at trække på smilebåndet, der var en god stemning.
Jeg kan kun anbefale stedet som rummer det hele. Tusind tak til alle på klinikken for at give mig den gode oplevelse 😃
Ville ikke engang give dem én stjerne. Tandlægen Anette Sejrup er voldsom uprofessionel og personlig i hendes mails, som har føltes som angreb. Eftersom Peter Kohberg, efter operativ fjernelse af en visdomstand som havde komplikationer, skulle jeg til konsultation for dette hos Anette Sejrup som igennem 3 måneder efter kræver at jeg betaler for en konsultation hos hende, selvom jeg ikke har bedt om den konsultation og jeg beder hende om at få Peter Kohberg til at kontakte mig, hvilket hun lover, som aldrig sker. Hun skriver herefter et meget personligt og ubehageligt brev til mig. Jeg får endelig fat på Peter Kohberg, som siger jeg selvfølgelig ikke skal betale for dette, da en konsultation mere er for deres egen skyld.
Får undskylding for Anette Sejrups opførsel. Men vil ikke råde nogen til at få behandling af hende da jeg aldrig har fået så ubehagelige kommentarer og mails af en tandlæge før.
jeg har skrevet før,, går den dag i dag stadig og tænker på Peter koberg så godt som hver dag da jeg jo er tvunget til at bruge mine tænder hver dag,,som der kan ses i mit indslag nederst på siden,, hver dag, lider jeg stadig med de tænder som Koberg solgte til mig men som var lavet til en anden,, der er åbenbart intet der er helligt for den mand,,
jeg er glad for jeg lige kom til at se at han kan hive en tand ud og han kanlave en rodbehandling, men der stopper hans kunnen så,, så skomager bliv ved din læst.. gør ikke fler mennesker ulykkelig,, for ens tænder er virkelig et ømtålig emne for mange. ,
Jeg er blevet henvist af min egen tandlæge til Peter Kohberg i Tinglev for at få lavet en udvendig rodbehandling mm.
Jeg har set anmeldelserne om firmaet og jeg har absolut kun ros til overs for Peter Kohberg og firmaet.
Jeg har i forløbet følt mig i meget gode trygge hænder og trods en form for tandlægeskræk, har jeg ikke været nervøs på noget tidspunkt.
Han er effektiv, kompetent, forklarer indgrebene på en god måde og alt har bare fungeret til min fulde tilfredshed.
September 2019.
Per Kirkegaard, Sønderborg
Gå aldrig til dem!!!!
Jeg fik et implantat og der opstod store problemer!
Jeg endte i Århus med kirurgi og det kostede mig en formue !!
Ingen hjælp Kohberg !
Jeg blev behandlet så dårlig og det endte med at koste mig 50.000kr
Jeg vil aldrig anbefale dem
Som sagt Kohbergtandklinik vrimler med unge damer og man tror næsten det er en massageklinik, man besøger. Fik lavet et implantat af Peter og det gik godt med implantatet, i et stykke tid; men han ødelagde en krone tand, ved siden af implantatet.
Fik implantatet bedømt af en anden Tandlæge kirurg og fik at vide, at implantatet var sat alt for langt op og gik igennem kæbeknoglen og op i bihulen.
Har haft store smerter i mange år og nu er implantatet blevet opereret ud, da betændelse har ædt kæbeknoglen omkring implantatet.
Fik hevet en tand ud, under meget store smerter og det forlangte han 3400kr for.
Var på besøg hos Kohberg efter 5 år uden tandlægebesøg. Er kommet der i mange år og har også fået lavet en kunstig fortand som jeg har været meget tilfreds med. Efter tandrensningen og undesøgelsen kom assistenten og spurgte om jeg dagligt brugte tandtråd til hvilket jeg kunne svare nej. næste spørgsmål var om jeg ville prøve nogle tandstikker som de solgte hvortil jeg også svarede nej. Hun tog derefter en tandstik og viste mig hvordan man brugte sådan en og bagefter spurgte hun om jeg ville købe en hvilket jeg også besvarede med et nej. På regningen stod der nu en linie med "individuelt forebyggende behandling 160,54 kr. + 86,56 kr fra sygesikring ialt 247,10 kr. Jeg spurgte til hvad den individuelle behandling bestod af og svaret var At de jo havde instrueret mig i at bruge tandstikker, og citat "det er noget regeringspartiet og deres koalitionspartnere har bestemt at det skal være sådan". Jeg kalder det bondefangeri og rent tyveri at opkræve 247,10 kr for at stikke en tandstik mellem to tænder.
Måden de smed en ud på efter over 25 år- er DYBT skuffet. . Den dag i dag. En mail. Syns ik det var særlig flinkt. Især når man ved han stadig var der. Penge så man go nok. Det er det eneste der tæller. Trods diverse fejl. Aldrig har jeg brokket mig. Men Ellers kan man sejle sin egen sø. Skal man blot huske. Hvis man har en man har holdt ved. Og var glad for. Ik særlig go kundepleje. Betalt trofast. Pludselig en dag dur man ik. Så kan man ik bruges mere. Penge flytter meninger :(
Super god behandling.Fik lavet en retrogard og ingen smerter under operationen. Gik derfra med et smil.Ingen smerter efter 6 timer.
Fik et tibud på tandbehandling efter stråleskader i forbindelse med cancer på 30000kr, men endte med en regning på 46000 kr. Var berettiget til et tilskud på 20000 kr. fra regionen. Tdl. Peter Kohberg påbegyndte behandling inden han fik indsendt papirerne til regionen. Det må man ikke, så udbetales tilskuddet ikke. Dette vidste han udmærket men var fuldstændig ligeglad...
Jeg skulle have en visdomstand opereret ud og gik ind med tandlægeskræk og tanker om at flygte. Peter (tandlægen) var super god til at fortælle, rose og anerkendte at jeg have tandlægeskræk. Han lavede sjov og gjorde alt for, at jeg skulle føle mig godt tilpas!
Super service!
En savoir plus sur les différents types d'avis.