Latterlig pris
Fik et overslag på en visdomstand som skulle fjernes. 3270kr. Tandlægen sagde at var det dyreste overslag, og at det i hvert fald ikke ville blive dyrere end det.
Da jeg skal have fjernet tanden var det helt uden komplikationer. Uden sutur, uden at flække tanden, eller fjerne knogle -hvilket den første tandlæge havde antaget jeg skulle. Det tog 10min. Yes tænkte jeg! Så bliver det nok ikke så dyrt. Men men.. da regningen kommer er beløbet præcis det samme som i overslaget! Jeg ringer og vil tale med dem om den tydelige fejl der er sket. Jeg for at vide at det er hvad det koster at få fjernet en tand hos dem, og at hun i øvrigt ikke kan tage stilling til overslaget, da det var en tandlæge som lavede overslaget og en anden som rent faktisk udførte arbejdet.
Efter sekretæren havde talt med tandlægen ringede hun mig op, og sagde at hunville tage 800kr af regningen -for at være flink.
Jeg gav udtryk for at det da virker total uprofessionelt, at tandlægerne ikke er enige om hvad tingene koster.
Nå.. jeg får så regningen. Hvor de har taget 600kr af.. sig mig. Kan de slet ikke regne i det firma!? Jeg finder en anden tandlæge lige med det vuns!