Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort meget effektivt og sikkert. Jeg havde Lasse Nielsen som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Alt papirarbejd... Voir plus
Trustpilot anmeldelse Virkelig god oplevelse! Jan Rosenvinge, som jeg var så heldig at have som kørelærer, er en ekstremt god kørelærer, som er dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingen... Voir plus
Jeg havde en fantastisk god oplevelse på Kongens køreskole. Jeg havde Jan Hansen, og han var den bedste Kørelære. Han hjalp mig utrolig meget med nervøsitet, og at føle mig sikker når jeg kørte. Han e... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.
Coordonnées de contact
Øverødvej 85, 2840, Holte, Danemark
- +45 2345 2542
- torben@kongenskoreskole.dk
- kongenskoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super søde teori- og kørerlærerer
Super søde teori- og kørerlærerer, det hele var lettilgængeligt og nemt at komme igennem :)
rigtig god oplevelse
Tryg og god oplevelse hele vejen…
Tryg og god oplevelse hele vejen igennem. Kongens køreskole er en rigtig godt sted at tage kørekort. De har søde medarbejdere, som er engageret, støttende og vejledende.
Jeg havde selv Kim til teori og på manøvrebanen. En meget behagelig og sjov fyr, og til kørslen havde jeg Jan Hansen. Jeg kan kun anbefale Jan, at køre med Jan var altid trygt og sjovt!!
Han var engagerede, støttende og forstående også hvis man har nogle anderledes udfordringer.
Overordnet en rigtig god oplevelse!
Bedste køreskole og kørelærer…
Kongens Køreskole er den bedste køreskole man kunne forestille sig, de har styr på alt og du er aldrig overladt til dig selv. Min kørelærer Jan Hansen er et fantastisk menneske med massere energi og humor! Der var aldrig et stille akavet øjeblik i billen med Jan Hansen, der var både plads til snakke om fritiden og til det kørselsfaglige. Kan med hele hjertet anbefale Kongens køreskole og specielt min kørelærer Jan!🛻💨
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole. Magnus var en fantastisk kørelærer.
Mega god køreskole
Mega god køreskole!
Jeg havde Magnus som kørelærer og han gjorde virkelig processen bedre og mindre uoverskuelig.
Fantastisk køreskole med gode teori- og…
Fantastisk køreskole med gode teori- og kørelærer. Der er styr på det hele og de fik mig igennem hele forløbet på kun 9 uger.
Kan stærkt anbefale kongens køreskole!
Utrolig hjælpsomme kørerlærer der…
Utrolig hjælpsomme kørerlærer der virkelig tager højde for ens personlige behov, og er gode til at forberede og hjælpe deres elever gennem hele forløbet. 5 stjerner herfra!!!
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, både teoretisk og praktisk. Min kørelærer Jan Hansen var rigtig god til at give konstruktiv feedback og samtidig var der også altid god stemning i bilen. Helt klart en køreskole og en kørelærer jeg vil anbefale.
Kan klart anbefale Kongens Køreskole
Kan klart anbefale Kongens Køreskole. Både teorilærer og kørelærer er vildt søde og gode til at lære fra sig!
Hvis du vil have et kørekort på en hurtig og ordentlig måde så vælg kongens køreskole!…
Hvis du vil have et kørekort på en hurtig og ordentlig måde så skal du vælge kongens køreskole! Jeg har haft en forrygende oplevelse med at tage kørekort hos kongens køreskole. Jeg havde Jan Hernvig som kørelærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre lærer. Jan er den rareste kørelærer man kan få, han er beroligende, sjov og rigtig god til at lærer fra sig. generelt har det været en rigtig god oplevelse hos kongens køreskole jeg fik mit kørekort på 2 måneder og 10 dage og det hele var bare en fornøjelse.
Jeg kan kun anbefale denne køreskole
Fantastisk køreskole med fremragende kørelærer. Min kørelærer Anders, som også var min teorilærer, gjorde hele forløbet letforståeligt, både i teori og i praksis. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug. Han var dertil virkelig hjælpsom igennem hele forløbet og skaffede mig bl.a. hurtigt en ny køreprøve, da den første blev aflyst. :)
Fremragende køreskole
Fremragende køreskole, god teori og gode lektioner. Varmeste anbefalinger af Jan der fik mig igennem det hele super godt og i første forsøg
Rigtig god køreskole!
Rigtig gode teori- og kørelærere som gør det underholdende i teori undervisningen og sjovt og sikkert på vejene. Helt klart også en af de bedste muligheder for at få et hurtigt kørekort. Startede 9. Januar og havde kørekortet 21. Marts. (2 mån. Og 12 dage)
Kørerlærer Anders Husum
En utrolig hjælpsom og vejledende kørelærer, der virkelig tager ansvar for sine elever. Han skaffede mig en ny køreprøve dagen før, da min oprindelige blev aflyst pga. syg sagkyndig. Selvom det var et ukendt område jeg ikke kendte meget til, bestod jeg stadig første gang.
Noget af det vigtigste for mig er, at ens kørelærer ikke stresser eller er urolig når man sidder bag rettet som elev. Det var Anders slet ikke. Han forklarer tingene klart, er tålmodig og skaber en tryg stemning under kørslen.
Kan kun anbefale ham til alle, der vil have en dygtig og dedikeret kørelærer.
Super fed teori undervisning og…
Super fed teori undervisning og kærerlærer
Skide god køreskole og endnu bedre…
Skide god køreskole og endnu bedre kørelærer( Anders )
Den Bedste Kørelærer i Verden
Den Bedste Kørelærer i Verden
Jeg kan ikke sige nok gode ting om Magnus Søborg! Fra første møde har han været utrolig professionel, tålmodig og opmuntrende. Jeg har aldrig følt mig nervøs eller usikker i bilen, da han hele tiden skaber en tryg og positiv atmosfære, hvor jeg føler mig godt tilpas.
Magnus er virkelig en ekspert i sit fag. Han gør komplekse trafiksituationer letforståelige, og hans undervisning er både grundig og effektiv. Han har en fantastisk evne til at tilpasse sin undervisning til den enkelte elevs behov, så man hurtigt får bygget både færdigheder og selvtillid op.
Derudover er han altid punktlig, venlig og har et smil på læben, hvilket gør hele kørelæreroplevelsen til noget helt specielt. Hans store engagement i sin elevs udvikling skinner virkelig igennem, og det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde.
Jeg kan kun varmt anbefale Magnus Søborg til alle, der ønsker at tage kørekort. Han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden! Tak, Magnus, for din fantastiske støtte og hjælp gennem hele processen
Bestået første gang!
Den bedste køreskole!!!
Den bedste køreskole!!!
Anders er den bedste kørelærer, bestod i første hug:)
Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse
Især Jan Hansen, kan anbefale ham!
10/10!
Bestod i første hug