Kongens Køreskole Avis

TrustScore 5 sur 5

5,0

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... Voir plus

Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort meget effektivt og sikkert. Jeg havde Lasse Nielsen som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Alt papirarbejd... Voir plus

Trustpilot anmeldelse Virkelig god oplevelse! Jan Rosenvinge, som jeg var så heldig at have som kørelærer, er en ekstremt god kørelærer, som er dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingen... Voir plus

Jeg havde en fantastisk god oplevelse på Kongens køreskole. Jeg havde Jan Hansen, og han var den bedste Kørelære. Han hjalp mig utrolig meget med nervøsitet, og at føle mig sikker når jeg kørte. Han e... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Stor anbefaling

Jeg havde Anders som kørelærer, og bestod både teori og den praktiske prøve på første forsøg. Jeg fik kørekort hurtigt, og der var styr på det hele, så Kongens køreskole er en stor anbefaling herfra

5 février 2025

Lige som det skal være

Jeg fik Tom som kørelærer, og det var lige som det skulle være. Jeg kom hurtigt igennem. Bestod min teori, og praktiske køreprøve i første forsøg. Jeg har kun godt at sige om Kongens køreskole😁 anbefaling herfra

7 février 2025

Super god køreskole

Super god køreskole. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og min kørelærer Magnus var mega dygtig.
Kan kun anbefale!

30 janvier 2025

Kongens køreskole oplevelse

Jeg har taget kørekort hos Kongens køreskole i Charlottenlund, og jeg har været super glad for mit forløb med dem. Det var nogle gode teori lektioner med plads til pauser og spørgsmål, og min kørelærer Anders var helt fantastisk.

28 janvier 2025

Super godt forløb

Super godt forløb! Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Gode undervisere til teoritimerne og gode kørelærere - alt i alt god oplevelse.

27 janvier 2025

Læring og Sjov

Gode og morsomme teori og kørerlærer. Der er fokus på læring samtidig med at der er plads til humor og sjov, anbefales helt klart!!

27 janvier 2025

Kongens køreskole leverede god læring…

Kongens køreskole leverede god læring om teori og god læring i praksis. Jeg havde en fed oplevelse gennem hele læringsprocessen. Det hjalp også meget at det var tid til sjov i teoritimerne med Torben:) Jeg havde Jan Hansen som kørelærer, og han gjorde det virkelig godt med at få mig klar til det hele!

16 janvier 2025

Dygtig og professionel køreskole

Dygtig og professionel køreskole, hvor man virkelig lærer meget, men også har plads til sjov. Har haft Jan Ha. til teori og det var en fornøjelse. Han var meget (klog vil han nok selv mene - spøg til side..) god til at fortælle om alt det teoretiske omkring at køre bil. Til den praktiske del havde jeg Jan He. og det har været rigtig hyggeligt at køre sammen. Han var været god til at forklare omkring alt det praktiske og at få teorien ført rigtigt ud på vejen. Så alt i alt en stor ros til en rigtig god køreskole, hvor der er styr på tingene og de alle sammen hedder Jan (det gør det nemmere at huske navnet på dem..). Bestod teoriprøven med 2 fejl og køreprøven i første forsøg - de leverer i hvert fald vilkårene for succes 🥳

13 janvier 2025

Bedste køreskole og undervisere

Jeg har haft den bedste oplevelse med at tage kørekort hos Kongens Køreskole. Jeg bestod teori- og køreprøven første gang, og det har uden tvivl været pga. den gode undervisning og medarbejderne. Jeg glædede mig til hver en køretime med Jan Hansen, som virkelig sørgede for en koncentreret og lærerig time samt plads til en sjov og god stemning. Varm anbefaling herfra!

7 janvier 2025

God oplevelse!

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos Kongens køreskole med Magnus som kørelærer. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale både køreskole og kørelærer!

18 décembre 2024

Virkelig god køreskole med engageret…

Virkelig god køreskole med engageret medarbejdere der ville en det bedste. De har virkelig styr på deres ting og hjælper en godt igennem hele forløbet og hjælper en med alle problemer der skulle komme undervejs. 5 ud af 5 stjerner

18 décembre 2024

Rigtig god køreskole!

Jeg skiftede køreskole til kongens køreskole og er blevet taget rigtig godt imod. Jeg bestod første gang efter jeg skiftede og fik undervisning herfra. Kæmpe fornøjelse!

17 décembre 2024