Lisez les avis des autres
Meget fin kundeservice, vi fik leveret Et par lækkere barnevognsvanter, Som min datter skulle have i gave. Desværre var den ene vante defekt i lynlåsen, efter lidt skriveri frem og tilbage, får j... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Scherfigsvej 13 , 2100, København Ø, Danemark
- info@kongwalther.com
- kongwalther.com
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har kun positive ting at sige om…
Jeg har kun positive ting at sige om Kong Walther, de er simpelthen så venlige og imødekommende udover det, er deres produkter bare helt gennemført gode. Har både barnevognshandsker og barnevognspose, og har fundet ud at jeg ikke vil kunne leve uden 😍
Fantastiske produkter og super hurtig…
Fantastiske produkter og super hurtig levering - kæmpe fan.
Bestilte en julegave d 17-12 men ankom…
Bestilte en julegave d 17-12 men ankom først d 30-12
Jeg bestilte et sweatsæt den 22/10
Jeg bestilte et sweatsæt den 22/10, modtog først 7/11, forklaringen var at ordren ikke gik ordentligt ind i systemet. Sendte det retur og her den 30/12 har jeg stadig ikke fået pengene retur og svar på mail har gennem hele processen været utroligt langsomt. Høflige svar, men langsomt.
Eksklusivt produkt.
Lækkert produkt, meget for pengene og hurtig levering! Som alt i alt skal have 5 stjerner!
Tine levere Altid fantastisk service og…
Tine levere Altid fantastisk service og lækre produkter !
Pas på styret!!
Rigtig pæne handsker, men man skal virkelig passe på.
Hvis man lukker handskerne til, så vinden og den kolde luft ikke kommer ind til fingrene… Så er der meget stor risiko for at lynlåsen flænser læderet på styret op… Hvilket desværre lige er sket for os på vores helt nye barnevogn.
Hvis handskerne skal sidde så løst, at der ikke er risiko for at ødelægge styret, så kommer der så meget kold luft ind, at konceptet i min optik ikke rigtig giver mening. Jeg forstår ikke, at der ikke er flere anmeldelser af denne type. Jeg forestiller mig at det er sket for rigtig rigtig mange. Jeg synes helt klart at I burde udvikle på produktet, så jeres kunder ikke risikerer at ødelægge barnevogne til mange mange tusinde kroner.
Man kunne sagtens lave en anden lukning helt op mod styret for at skåne det mod slid.
MUSTHAVE TIL VINTEREN!!
Fantastiske Handsker - den bedste kvalitet og et must-have til vinteren. Glæder mig til at købe et nyt par til efteråret 🤎
Handsker ødelægger dit styr
Pæne og praktiske barnevognshandsker ved første øjekast. Desværre kradser handskernes lynlås i skindet på barnevognstyret, hvilket har resulteret i, at vores styr er fuldstændig flænset op… Ville bestemt ikke anbefale disse handsker til andre!:(

Réponse : Kongwalther
Rabat og kundeservice
Man skal se sig for når de lover rabatter mv. man får dem ikke og skriver man til deres kundeservice er der intet svar.
Returnering
Jeg returnerede d. 16/5 et sweatsæt til jer, som I skulle have modtaget d. 20/5, men jeg har stadig ikke modtaget returpengene for det, og I svarer ikke på nogle af jeres platforme.
Jeg har prøvet at sende mail, sms og ringe flere gange uden held.
Udmærket levering
Dejlig hurtig levering samt ordre…
Dejlig hurtig levering samt ordre bekræftelse uden noget bøvl. Jeg kunne ovenikøbet følge min pakke fra start til slut. Alt i alt en skøn oplevelse.
Fantastisk service og lyn hurtig…
Fantastisk service og lyn hurtig levering. Vi købte 2 huer i den lækreste kvalitet og mega cool
Fantastisk service og hjælp
Kæmpe tak til Tine og Kong Walther for den fantastiske service. Den skal man lede langt for at finde. Efter vi mistede den ene vante, gik Tine i gemmerne og fandt ikke bare en ny vante til os, men sendte et helt sæt, så vi er sikret, hvis uheldet skulle ske igen. Det er sjældent, man oplever så personlig og hjælpsom kundeservice. Kun varme anbefalinger herfra
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.