KopEnScooter.Nu Avis

1 475
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Köpt min första vara hos kopenscooter.nu (en klass 2 elmoped) och allt har gått supersmidigt. Från beställning till leverans! Även monteringen gick smidigt tack vare att det fanns en informativ vi... Voir plus

Vara bra effektiv Service Trots lite miss i början Kan vara jag som beställde fel Eller inte bekräftade Beställningen Jag fick en fläns Först och inte själva röret Han sa att det skulle komma med... Voir plus

Beställde via hemsidan men fick sedan ingen info om att den var klar att hämta. Kundtjänst stängt pga sjukdom och ingen möjlighet att ringa butiken. Fick tillslut åka dit för att fråga om status,... Voir plus

1. Concessionnaire de motos
  2. aussi dans
  3. Concessionnaire de scooters
  4. Magasin d'accessoires automobiles
  5. Magasin d'accessoires de vélo
  6. Magasin de pneus
  7. Service de leasing automobile
  8. Station-service

Vi har sålt mopeder, motorcyklar, tillbehör och reservdelar sedan 2004, och är idag den marknadsledande återförsäljaren i Sverige, med över 50 butiker. Vi erbjuder dessutom ett rikstäckande partnernätverk med över 180 verkstäder över hela landet. Du kan även handla online i vår webbutik och få din vara skickad och monterad till något av våra utlämningsställen. Vi nöjer oss inte med att hålla marknadens bästa priser. Du ska känna dig trygg när du handlar hos oss, och vi erbjuder därför personlig service, generösa villkor, samt snabba & säkra leveranser. Varmt välkommen hem till oss på KöpEnScooter.nu!

Nordens Största Mopedvaruhus

Faktura 30 dagar kostnadsfritt

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 475)

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vara bra effektiv Service

Vara bra effektiv Service
Jag fick en fläns Först och inte själva röret Han sa att det skulle komma med nästa Sändning men jag fick inget Fick beställa igen Jag Hade betalat Det las på krediteringen
Så jag vet inte Vad hände

10 juillet 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Tack för din feedback! Beklagar missförståndet kring beställningen, vi tar med oss det i förbättringsarbetet.

Det gick fort.Men tyvärr saknades en…

Det gick fort.Men tyvärr saknades en o-ring(kostade bara 10kr)för att det bruna kuvertet som mina grejer kom i var öppet(säkert dåligt klister)då givetvis den måste ramlat ur under transport(för den var med på eran plocklista)(inte någons fel)Annars var det kanon.(hade en o-ring själv ändå när jag letade i garaget)Mvh Daniel

2 juillet 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Tack för att du berättar, Daniel. Tråkigt med o-ringen, vi tar med oss det till våra packrutiner. Skönt att du kunde lösa det själv!

Bra delar och snabba leveranser

Originaldelar är alltid bra,
det får man hos er .

1 juillet 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Stort tack, vi är glada att du är nöjd med både delar och leverans.

Vi behövde backspeglar till dotterns…

Vi behövde backspeglar till dotterns moped. Skickade förfrågan och fick svar direkt. Beställde och allt var klart på mindre än 2 dagar.

4 juillet 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Hej Sussi och tack för ditt fina omdöme.
Vi önskar dig en fin sommar
Mvh
Admin

Jag var inne i butiken med min trasiga…

Jag var inne i butiken med min trasiga gas vajer och fick, efter att ni tittat på den, ett produktnummer på vad jag skulle beställa från eran sajt.

När den kom så var det helt fel....

Ringde eran support och fick veta att ni inte har reservdelar till 2 taktare, vilket detta var till.

18 juin 2025

Hej Oskar
Jag beklagar verkligen att det blivit felinformation från vår butikspersonal.
Hoppas du fick hjälp av vår kundtjänst med returen och hoppas verkligen att du hittar din vajer på annan plats.
Vi brukar rekommendera Pinalen.se
Mvh Admin

Bra service

Snabbt, bra och rätt grejor.

2 juillet 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Tack för ditt fina omdöme.
Ha en fin sommar
Mvh Admin

Sen leverans

Beställning kom inte, mailade de sa att det skulle skickas efter helgen. 2 veckor senare kom sakerna. Totalt 1 månads försening ungefär.

1 juillet 2025

Hej
När det gäller våra leveranser från vårt centrallager är det tyvärr inte alltid något vi kan påverka. Även om vi lägger order kan det dröja innan produkten kommit fram.
Just i dessa dagar har många mindre bemanning pga semester och sedan påverkas det även av transportföretaget.

Jag håller med om att löftet som vi ger om en tid kan vara dumt, men så ser vår verklighet ut när vi försöker hantera kunders beställningar. Det brukar vanligtvis ta några dagar till leverans .

Hoppas nu att din sommar inte blivit helt förstörd och att du kan känna glädjen spira i sommarvärmen
Mvh Movs teamet

Fick bra hjälp o respons från…

Fick bra hjälp o respons från kundtjänst. Ja är helnöjd.

24 juin 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Så roligt att höra – tack för att du tog dig tid att skriva! Vi finns här om du behöver oss igen 🙌

Jättenöjd

Jättenöjd! Snabb leverans!rekomenderara

5 juin 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Stort tack – vad kul att höra att allt fungerade smidigt! Vi uppskattar verkligen din rekommendation 😊

Kompetens i affären

Kompetens i affären

16 juin 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du upplevde trygghet och kompetens hos oss.

Det gick väldigt enkelt och lätt

Det gick väldigt enkelt och lätt. Framförallt så fick man bra hjälp med vad man skulle beställa.
Tackar

12 juin 2025

Réponse de KopEnScooter.Nu

Tack själv! Så roligt att höra att allt kändes smidigt – precis som vi vill att det ska vara.

Jag rekommenderar inte nån att fixa sin…

Jag rekommenderar inte nån att fixa sin moped här ifall ni inte har djupa fickor( asså betala mer än vad mopeden kostar så fort problemet är större än att byta gashandtag) lämnade in mopeden för att göra den klar inför besiktning och vi säger till dem på verkstaden tydligt att dem ska säga till innan dem gör något och dem ska säga vad det kostar. Jag behövde ett nytt relä och förgasare kom vi fram till. Men då blev priset 7200 som ni kanske tror så avböjde jag priset och sa att jag skulle komma och hämta mopeden och dem sa att jag fick det. Vi går till butiken och hämtar mopeden då får vi den utan framlampa,en av blinkersen, gamla förgasaren (skickade med en extra) och ett luft filter. Då fick vi gå tillbaka för att be om att få tillbaka allt. Dem ge oss ingen kostnad och allt är bra… TILLS dem ger oss ett kvitto på hör och häpnad 2700kr. Då dem jobbade 2 timmar med att byta en slang för 100kr och rengöra förgasaren allt detta sa dem inget om och kom som en chock då vi redan kommit överens om att dem bör säga till oss. Vi blev då tvingade att gå till butiken och betala nästan 3 tusen för nada. För det första är det olagligt men också jätte trist att man lurar barn på pengar genom att pressa dem att betala för 2 timmars arbete och lite små saker som man aldrig fick veta om tills efter man hämtat mopeden.

15 juin 2025
Avis spontané

Réponse de KopEnScooter.Nu

Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök hos oss. Det är självklart inte den känslan vi vill att någon kund ska lämna med.

I det här fallet visade sig flera av de medskickade delarna vara trasiga eller inte möjliga att använda, vilket tyvärr innebar att vi behövde lägga tid på felsökning och demontering innan vi kunde konstatera detta.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete med att förbättra tydlighet och kommunikation, särskilt vid kostnadsfrågor.