Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, netjes inepakt. Wij gaan lampen over een maand installeren en hopen en dan lang van te genieten

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima ervaring. Product was idd gewoon op voorraad zoals aangegeven op de site. Hij kwam helaas uit Frankrijk dus de zending liet iets langer op zich wachten. Eenmaal aangekomen heel erg tevreden me... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

De lampen zijn super snel bezorgd

De lampen zijn super snel bezorgd. Helaas was er tijdens het versturen één lamp kapot gegaan. Na contact met de klantenservice hebben ze meteen een nieuwe lamp opgestuurd. Super fijne en snelle service, zeer tevreden!

16 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De lampen zijn snel geleverd en conform…

De lampen zijn snel geleverd en conform de omschrijving op hun website. Zeer goed verpakt. Communicatie is goed. Bij één lamp ontbrak een klein onderdeel. Dit werd snel nagestuurd. Fijne winkel en zeker een aanrader!!

10 avril 2026

"Prachtige kroonluchters

"Prachtige kroonluchters, echt een eyecatcher in mijn woonkamer! De lampen zien er heel chique en stijlvol uit. Wat ik ook erg waardeer, is de uitstekende klantenservice. Er misten een paar kristallen, maar nadat ik dit had gemeld, werden ze direct en zonder gedoe nageleverd. Super goede service en erg tevreden met de snelle afhandeling. Een echte aanrader!"🤗🥰

6 avril 2026

Keurig verzorgt en afgelevert

27 février 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback.

We zijn blij om te horen dat uw bestelling netjes verzorgd en geleverd is.

Bedankt voor uw vertrouwen.
Het KosiLamp-team

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbetrouwbaar

Bij het eerste artikel was de snoer zo beschadigd dat de koperdraden zichtbaar waren. Na veel mailen en recensies achterlaten kreeg ik een nieuw artikel geleverd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Het tweede artikel dat is geleverd is nog meer beschadigd dan het eerste. Het zit vol met deuken en barsten. Twee artikelen die volledig onbruikbaar zijn. Al meerdere mails gestuurd, maar Kosilamp laat niks van zich horen. Ik zou geen producten bestellen bij dit onbetrouwbare bedrijf.

26 février 2026

Beste,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen echter verduidelijken dat wij uw berichten goed hebben ontvangen en dat wij u reeds per e-mail hebben geantwoord.

Uw dossier werd snel door onze klantenservice behandeld en er werd een oplossing voorgesteld om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wij blijven uiteraard tot uw beschikking indien u nog verdere vragen heeft en helpen u graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede service en snelle reactie.
Bij aankomst was er een lampje (van de 36) stukgegaan. Werd gelijk geregeld en 5 nieuwe verstuurd.

Dat is top service!

28 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Klantenservice en garantie is niet correct

Klacht melden over een lamp met een storing is erg lastig. Op mail wordt niet gereageerd en heb via messenger een reactie moeten uitlokken. Garantie is bij hun 2 jaar, maar dat is geen wettelijke of fabriekstermijn. Een lamp heeft een langere levensduur dan 2 jaar dus de garantieperiode is ook langer dan 2 jaar. Echter bieden ze geen garantie op een lamp (van €269,-) die uit het niks begint te knipperen. Ze willen je alleen een driver verkopen (dat is niet eens het probleem van het knipperen, zelf al getest namelijk), maar service verlenen doen ze niet. Koop hier geen lamp, want als er wat mee is dan helpen ze je niet.

P.s. Ze reageren nu dat het dossier is opgelost, dat is het niet want ze hebben niks gedaan.

22 janvier 2026

bedankt voor uw bericht.

Wij hebben inmiddels contact met u gehad en uw dossier is behandeld en opgelost.
Het spijt ons dat u dit anders heeft ervaren.

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product

24 janvier 2026

Goedendag,
Dank u wel voor uw bericht!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het product.
Bedankt voor uw vertrouwen in KosiLamp ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Ontving een kapotte lamp > nieuwe opgestuurd.

Ontving een kapotte lamp. Was beschadigd tijdens transport. Hebben vervolgens zonder problemen een nieuw exemplaar gestuurd. Top service! Zoals het hoort te zijn.

14 janvier 2026

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Het spijt ons dat de lamp beschadigd is aangekomen, maar we zijn blij te horen dat de vervanging snel en zonder problemen is verlopen.

Dank u voor uw vertrouwen en uw positieve woorden over onze service. ✨

Prima ervaring

Eenmaal aangekomen heel erg tevreden met het product, absoluut geen rommel.
Kwalitatief mooie lampen.

10 janvier 2026

Goedendag,

Bedankt voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring.

Het spijt ons dat de levering iets langer heeft geduurd dan verwacht door de transporttijd van de vervoerder. Wij zijn echter erg blij te horen dat u zeer tevreden bent met het product en de kwaliteit van de lampen.

Dank u voor uw vertrouwen en uw positieve beoordeling.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb dezelfde lamp op Aliexpress…

Ik heb dezelfde lamp op Aliexpress gevonden voor 1/3 vd prijs. Ik dacht de industrie van hier te kunnen ondersteunen maar niet... weer import van China, 3 keer duurder.

5 janvier 2026

Réponse de KosiLamp

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.

Wij begrijpen uw standpunt. Wij willen echter benadrukken dat onze armaturen geen eenvoudige herlabelde producten zijn. Ze worden ontwikkeld volgens onze eigen specificaties, met kwaliteitscontroles, Europese normen, een klantenservice gevestigd in Europa, een garantie, evenals lokale voorraad en een snelle dienst na verkoop.

Het is inderdaad mogelijk om visueel vergelijkbare producten te vinden op bepaalde platforms, maar deze bieden doorgaans niet hetzelfde afwerkingsniveau, niet dezelfde certificeringen en niet dezelfde service na verkoop.

Wij blijven uiteraard tot uw beschikking voor verdere toelichting of een open gesprek.

KosiLum

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus