Kræss Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Bijouterie
  3. Boutique d'affiches
  4. Magasin d'encadrement
  5. Magasin de poteries
  6. Magasin de verre

Écrit par l'entreprise

Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Positivt

Positivt
Hurtig levering og flot plakat i god kvalitet.

30 octobre 2023

Réponse de Kræss

Hej Dorthe! Tak for din anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønt udvalg og hurtig levering

Skønt udvalg og hurtig levering med en sød håndskrevet hilsen

3 novembre 2023

Kære Line
tusinde tak for din anmeldelse og at du blev glad for vores lille håndskrevede kort! <3

Super tilfreds igen

Super tilfreds igen, igen!!👌🏼☺️

30 octobre 2023

Réponse de Kræss

Nikoline for søren! Dig igen! Vi er glade for at du har lyst til at handle hos os, og ikke mindst at du har en god oplevelse!
Vi ses måske igen igen ;-)

Rigtig godt

Rigtig godt ingen problemer og kunne hurtigt hente min ordre

14 octobre 2023

Hej Julie! Tak for din anmeldelse!! Det er vi suuuper glade for

Hurtigt og nemt

Bestilte online, og det gik hurtigt og nemt. Synes dog, at der blev brugt for meget emballage til min pakke.

16 octobre 2023

Réponse de Kræss

Hej Lisa! Tak for din anmeldelse! Jeg kan sagtens følge dig.. efter fire års erfaring, må vi bare sige at dem der fragter, uanset hvem... nogle gange "taber" pakkerne... Og derfor forsøger vi os i at sikre i får pakkerne hele hjem, selv hvis det koster os lidt mere embelage, for ellers skal vi måske sende en ødelagt ramme eller andet igen igen! ;-) Håber du forstår. Men vi forsøger at vælge muligheddeer der er bærgerdygtige.

Dbh Erica

Amazing prints and employees

Always super helpful employees who will find a problem to your solution 🥰

Super high quality prints as well and definitely one of the best variety of prints I have seen anywhere.

Will be back soon again 💕

16 octobre 2023
Avis spontané

AAAWE! Mai-Brit <3

WE APRECIATE SOOOO MUCH!

Thank you so much! <3

Hurtig levering, alt OK

9 octobre 2023

Hej Anette!
Det er vi bare glade for!!
Tak for at give dig tiden!

Lækre produkter, god service

Meget søde medarbejdere og virkelig flotte ting at købe i Kræss.

27 septembre 2023

Réponse de Kræss

Kære Racula! Sikke en dejlig anmeldelse!
Det sætter vi meget stor pris på!
Vi håber du kommer igen <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og lækkert og flot…

Hurtig levering og lækkert og flot billede og ramme. Intet at være utilfreds over.

12 septembre 2023

Réponse de Kræss

Kære Hanne! Tusinde tak for din anmeldelse. Det er virkelig noget vi sætter pris på!

4 septembre 2023

Réponse de Kræss

Hej Pia! Vi er glade for at du er tilfreds med vores levering!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin indpakning

Hurtig levering og fin indpakning. Produktet levede op til forventningerne fra billederne på hjemmesiden.

11 août 2023

Réponse de Kræss

Hej Kit- Tak for din anmeldelse! Det er vi virkelig glade for at høre!

Smukke

Virkeligt smukke smykker, er så glad for mine!

23 août 2023
Avis spontané

Réponse de Kræss

Tusinde tak! Det er vi glade for du synes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er bare så glad for mit krus

Jeg er bare så glad for mit krus, især hjertet i bunden er en stir glæde.

8 août 2023

Réponse de Kræss

Jonna! EJ det gør os bare mega glade at hører! Vi håber den vil sprede glæde hos dig i mange år!!

Hurtig service

Bestilte mandag aften, og mit tryk kom frem om torsdagen. Dejligt med hurtig service

7 août 2023

Hej Anne Marie.
Tusinde tak for din anmeldelse! Den sætter vi pris på!

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående og proaktiv kundeservice!

Enestående og proaktiv kundeservice!
Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor hun sendte billeder med mere.
Jeg vil til hver en tid anbefale kræss - jeg er selv kommet tilbage flere gange.

Nyhedsbrevet er desuden godt og man bliver ikke spammet. Det kommer kun når der faktisk er nyheder.

4 août 2023

Réponse de Kræss

Kære Christian! Kæmpe tak for din fiiiiine anmeldelse. Det glæder os at du havde en god oplevelse, og det manglede da bare!

Og tak for dit skriv omkring nyhedsbrevet ;-) Det sætter vi stor pris på!

Dbh Erica// Kræss

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus