Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de Krups sensation milk M50 gekocht en ben er heel tevreden mee. Ik drink voornamelijk zwarte koffie, en met vers gemalen bonen vind ik het toch meer smaak hebben. Nu ben ik wat varianten aa... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelden zo teleurgesteld geweest in een klantenservice. Nog geen jaar geleden kocht ik een toestel van Krups Nederland. Ondertussen vertoont het toestel voor de DERDE keer exact he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere website, bestelproces eenvoudig en snel. Supervlotte levering: zaterdag besteld, dinsdag in huis. Zeer tevreden! Ik bestelde de koffie volautomaat Krups EA910B. Mijn vorige volautomaat van... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tevreden ermee. 1 minpuntje is dat hij ondanks ons zachte water toch al na 1 week aangaf dat hij ontkalt moest worden. Gemiddeld wordt er per dag 10 tot 15 kopjes koffie/cappuccino gemaakt. W... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fabricant
  2. Magasin d'électroménager
  3. Service client dédié à l'électroménager

Écrit par l'entreprise

In 175 jaar is er veel veranderd en tegelijkertijd niets. KRUPS is de referentie voor veeleisende koffieliefhebbers. Het iconische KRUPS design geeft prachtig uitdrukking aan onze espresso expertise. Onze intelligente interfaces zijn eenvoudig in gebruik en bieden je de beste mogelijkheden om optimaal van je koffie te genieten.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bizar slechte klantenservice

Bizar slechte klantenservice. Ik heb inmiddels 3x gemaild met mijn probleem, en ik blijf halve reacties krijgen. Ik weet niet wat ik nog kan doen om ze te laten weten dat de informatie in het boekje niet klopt, waardoor ik een verkeerde accessoire heb gekocht.

De reacties van de Krups klantenservice:

1: Bedankt voor de mail, maar uw toestel is niet compatibel met de accessoire (waarom staat dit dan in mijn boekje?)
2: U kunt proberen het te kopen, maar controleer het retourbeleid van de verkoper voor het geval het niet past (ik heb het al gekocht, het staat namelijk in mijn boekje maar het werkt niet)
3: Goed nieuws, na uitgebreid onderzoek gedaan te hebben blijkt dat het onderdeel toch zou moeten passen (Maar dat doet ie dus niet! Dat is precies het probleem, ik heb al meerdere keren mijn handen gebrand bij gebruik van het product!)

Bijzonder hoe er steeds weer een andere reactie komt, maar geen enkele erkenning van verkeerde informatie, verkeerde accessoires of een oplossing voor mijn probleem.

Gelukkig lijkt de leverancier (Fiyo) wel mee te werken, dus alle hoop op deze leverancier die in ieder geval al wel fatsoenlijke klantenservice heeft laten zien!

13 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

I was about to order a product from…

I was about to order a product from their site, and contacted their commercial service for a simple question.
The commercial service is useless, they have no clue what they are even selling. I cant imagine if you need after sales service. I ll avoid this brand for sure.

29 mars 2023

Krups Nescafé Dolce Gusto G4111

Op 02-02-2023 een Krups - Nescafé Dolce Gusto G4111 Capsule Machine gekocht - met let goed op 2 jaar garantie! Echter 20-03-2023 een defect aan het apparaat geconstateerd en dus contact gezocht met Krups. Meer dan een halfuur gesproken te hebben met een medewerker van de consumentenservice krijg je te horen dat als het defect binnen 4 weken was opgetreden ik kosteloos een nieuw apparaat kon krijgen. Echter gaat die na 46 dagen stuk dan moest ik hem aanbieden ter reparatie ...

Dus je koopt een product om je oude versleten product te vervangen en deze nieuwe moet je na 46 dagen aanbieden ter reparatie.

Ondanks het consumentenrecht wat zegt dat je als klant er vanuit mag gaan dat je als een deugdelijk product koopt ervan uit mag gaan dat je er in ieder geval van kunt genieten! Ben in afwachting hoe ze dit zelf vinden en gaan afhandelen.

20 mars 2023

BESTEL HIER NIET.

De klantenservice van dit bedrijf is echt om te huilen, wat een frustratie leveren ze op.

Het begint al bij de mails die gewoon genegeerd worden terwijl je netjes een vraag stelt. Vervolgens bel je ze, en vertellen ze dezelfde dag nog te antwoorden, wat ze niet doen.

Na 2 weken en 2 herinneringsmail s verder ben ik nog eens gaan bellen. Ik krijg een jongen/man aan de telefoon die duidelijk geen plezier haalt uit zijn baan en een super ongeïnteresseerde toon heeft. Ook is hij best wat brutaal en niet behulpzaam waardoor mijn frustratie enorm ophoopt.

Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf. Ik was heel enthousiast naar vrienden en familie over het koffiezetapparaat, maar na deze ervaring zal ik ze benaderen om toch van een ander merk te gaan kopen.

Mijn koffiezetapparaat had nieuw moeten zijn maar kwam met behoorlijke gebruikssporen aan. Om die reden contact gezocht met krups. Omdat het apparaat niet op voorraad was had ik graag wel het apparaat gehouden maar wilde ik weten of ze eventueel tegemoet konden komen dmv een korting, ivm krassen en viezigheid+ gebruikssporen als melkresten. Een simpele ja/nee was genoeg geweest, maar in plaats daarvan besluit het bedrijf om totaal geen klandizie te tonen.

30 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

De gekochte krups intuition preference…

De gekochte krups intuition preference gaf steeds onderhouds meldingen.
De apparaat is 3 keer opgestuurd helaas weer iedere keer het zelfde probleem.
Nu weer de 4 keer en zijn helaas weer 2,5 week werder.
Verder geen berichtgeving al met al weken zonder mijn apparaat.
Had verwacht dat ik of mijn geld terug of ten minste een apparaat wat het wel doet.
Helaas.

24 octobre 2022

Krups espressomachine

Krups espressomachine, op eigen site aanbieding voor 745 euro, na 2 jaar en 2 weken kapot. Lekt water en/of koffie uit onderkant. Ter reparatie aangemeld en opgestuurd naar extern reparatiebedrijf E-Care want dat is de procedure volgens Krups.nl. Kosten volgens rapport 162 euro en valt niet binnen garantie want inmiddels 3 weken over 2 jaar. Reparatiebedrijf E Care stuurt me voor aanspraak op garantie naar Krups. Daar heb ik gemeld dat ik volgens Nederlands recht, recht heb op garantie. UNETO/VNI heeft bepaald dat een dergelijk apparaat tenminste 4 jaar probleemloos te gebruiken moet zijn. Hier zijn meerdere gerechtelijke uitspraken over en de ACM is hierover helder. Bij Krups stellen ze echter niets voor me kunnen doen want 2 jaar. Ik moet me maar bij het reparatiebedrijf melden. Zo word je van het kastje naar de muur gestuurd. Uitermate frustrerend. Ik wil het er niet bij laten zitten maar het kost zo veel tijd en energie... Toch maar de tel gepakt. Kreeg een medewerker aan de tel die erg populair deed maar vooral onzin uitkraamde. Kwam met een heel verhaal en een onzinnige vergelijking maar het kwam er op neer dat ik nooit de reparatiekosten had moeten betalen en dat ze daarom niets meer konden doen. Nooit had ik verwacht tegen zo'n muur van onbegrip en klantonvriendelijkheid te lopen. Ik heb gewoon recht op garantie en bovendien is het niet zo dat het apparaat het na 3 en half jaar heeft begeven. Slechts 2 weken na de fabrieksgarantie. Ik ga in ieder geval een klacht bij de ACM indienen want ze houden zich niet aan het Nederlandse recht. ACM is er tenslotte heel duidelijk over. En nooit meer Krups of Groupe SEB voor mij in ieder geval.

2 novembre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus