Ik heb de Krups sensation milk M50 gekocht en ben er heel tevreden mee. Ik drink voornamelijk zwarte koffie, en met vers gemalen bonen vind ik het toch meer smaak hebben. Nu ben ik wat varianten aa... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heldere website, bestelproces eenvoudig en snel. Supervlotte levering: zaterdag besteld, dinsdag in huis. Zeer tevreden! Ik bestelde de koffie volautomaat Krups EA910B. Mijn vorige volautomaat van... Voir plus
Ik kocht nog geen jaar geleden een nieuwe Sensation Milk M50 EA9129 volautomatische koffiemachine. Na enkele maanden ondervond ik reeds problemen met de melkreservoir die lekte en waar ik me ger... Voir plus
Super tevreden ermee. 1 minpuntje is dat hij ondanks ons zachte water toch al na 1 week aangaf dat hij ontkalt moest worden. Gemiddeld wordt er per dag 10 tot 15 kopjes koffie/cappuccino gemaakt. W... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
In 175 jaar is er veel veranderd en tegelijkertijd niets. KRUPS is de referentie voor veeleisende koffieliefhebbers. Het iconische KRUPS design geeft prachtig uitdrukking aan onze espresso expertise. Onze intelligente interfaces zijn eenvoudig in gebruik en bieden je de beste mogelijkheden om optimaal van je koffie te genieten.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- krups.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Klanten service ?
18-10 12:00
Wat een vreselijk slecht bedrijf is Krups, de term klantenservice mag bij hun nooit meer genoemd worden. Op dit moment hebben wij ons tweede machine ook alweer terug gestuurd omdat het melk niet meer werd op geschuimd, de koffie was niet heet en was direct drinkbaar terwijl de instellingen juist ingesteld waren.
Na dat ik heb gebeld met de zo genaamde klantenservice kreeg ik het antwoord ja je valt buiten de 30 dagen dus hij moet gerepareerd worden, ik heb aangegeven dat dit ons tweede apparaat is die wij hebben ontvangen en dat wij niet eerder hebben kunnen reageren omdat mijn vriendin is bevallen .. het gaat hierbij om 5 dagen later. Vandaag 18 oktober hebben wij een leen apparaat ontvangen … helaas geen melkslang zodat het op geschuimd kan worden en ook geen melkkan, deze twee accessoires staan wel op de doos en op het formulier.
Alsjeblieft mensen koop via Krups geen apparaat!!!
18-10 12:39
Zojuist bericht gehad , het bericht luid!
Je krijgt geen accessoires omdat het een leen apparaat is… je kan dus geen melk gebruiken alleen zwarte koffie zetten .. niks verteld over deze regels aan de telefoon noch per e-mail.
LIEVE mensen wees alsjeblieft zo slim om niet bij KRUPS te kopen!!
Volautomatische koffie machine gekocht…
Volautomatische koffie machine gekocht na 4.5 kapot.
In 2020 een krups gekocht
In 2020 een krups gekocht. Binnen 2 jaar vloeide er water uit de onderkant en toch alle onderhoudswerkzaamheden (tabletje als het apparaat daarom vroeg) uitgevoerd. Ontkalken zou het apparaat volgens de gebruiksaanwijzing ook zelf om vragen. Nooit een melding gehad en ontkalken is ook onmogelijk als het apparaat er niet zelf om vraagt. Dusss… voordeel van de twijfel en een nieuwe Krups gekocht…. Nu na anderhalf jaar weer hetzelfde probleem. Alles op tijd gedaan als het apparaat daarom vroeg en wéér water op het aanrecht. We waren er dus klaar mee. Nieuw apparaat van Melitta gekocht. Vèél beter doordat je alle onderdelen er makkelijk uit kunt halen om schoon te maken. Krups dus nooit meer!
Krups Evidence One AE895
Ik heb een Krups Evidence One AE895E koffiemachine gekocht in oktober 2020. Nu is hij al defect en service krijg je niet. Het is net of de machine gebouwd is dat het binnen zo'n termijn stuk gaat. Wij hebben er 1 en onze beide zoons ook en alle 3 dezelfde issues. Dit mag toch niet bij zulke dure machines en geef dan in ieder geval een betere service!!
Krups is het slechtste merk en heeft de…
Krups is het slechtste merk en heeft de slechtste garantieservice die er bestaat. Mijn koffiezetapparaat is 3 keer naar hen opgestuurd, elke keer kwam het in nog slechtere staat terug. De machine was helemaal vuil, zonder beschermfolie en bekrast. De reparatie duurt nu al zes weken. Ik hoor steeds van medewerkers van Krups dat ze niet weten wanneer het probleem opgelost zal zijn. Gelukkig voor mij is de zaak vandaag overgedragen aan een advocaat en aan de pleitbezorger van consumentenrechten.
Tevreden
Bestelling plaatsen ging makkelijk en heel tevreden over de aankoop
Service nodig? Dan pech koop maar een nieuw apparaat
Koffiemachine retour gestuurd en weg is je geld en machine
Seb groep deugt niet sturen je van e care naar seb en vice versa.
Niemand lost iets op, heb je een product van de seb groep oa tefal rowenta en krups dan ben je je geld en product kwijt zodra er iets mee is
Lak aan service en klanttevredenheid.
Vorig jaar hebben wij onze Krups espressomachine ter reparatie aangeboden bij E-Care Reverse Logistics. Het apparaat was plotseling gestopt met werken.
Binnen een paar dagen kreeg ik een prijsopgave van €272,42 voor de vervanging van maar liefst vier onderdelen: het thermoblok, de distributeur, het bed-print, en de condensor. Dit leek me absurd, dus ik vroeg om verduidelijking. De reactie van hun kant was teleurstellend en niet overtuigend. Uiteindelijk heb ik geweigerd om akkoord te gaan met deze buitensporige kosten en mijn apparaat voor €36,30 ongerepareerd terug laten sturen.
Toen ik het apparaat zelf openmaakte, ontdekte ik tot mijn verbazing dat er helemaal niets mis was met de genoemde onderdelen. Wat wél stuk was, bleek een klein metalen plaatje te zijn dat losgekomen was van het verwarmingselement. Dit was eenvoudig zelf te repareren met een soldeerapparaat. Na de reparatie werkte het apparaat weer perfect.
Het is schandalig dat E-Care Logistics blijkbaar niet eens de moeite heeft genomen om het apparaat daadwerkelijk te inspecteren en een accurate diagnose te stellen. In plaats daarvan lijken ze gewoon een willekeurige, dure reparatie voor te stellen. Het feit dat ze ook dreigen om het apparaat te vernietigen als je niet akkoord gaat, roept vragen op over hun integriteit.
We hebben dit vervolgens in september gemeld bij Krups, zij hebben toegezegd de kosten van €36,30 te vergoeden (ons inziens wel het minste wat ze konden doen), maar na meerdere reminders hebben we ook dit geld nooit terug gekregen. We hoopten het op te lossen, maar vandaar nu maar een zeer slechte review want we worden inmiddels al maanden genegeerd. Krups lijkt het niet te interesseren dat ze samenwerken met een waardelozer reparateur, dat kan toch niet als je zulke dure producten verkoopt?! Mocht zoiets stuk gaan, dan wil je gewoon goed geholpen worden. Wij kopen in elk geval nooit meer bij Krups en ik zou het anderen ook zeker afraden! Er bestaan betere (en minder dure bovendien) alternatieven.
Duidelijke website
Duidelijke website. Snelle levering en goed vetpakt.
Machine voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
En een erg leuke geld terug krijg actie.
Levering duurt langer dan de site aangeeft
Wij hebben per ongeluk de zwarte dosishouder weggegooid, dus een nieuwe besteld. Krups zou de snelste levertijd hebben: vóór 16:00 uur besteld = binnen 2 werkdagen in huis. Nou top, want zonder dit onderdeel kan je geen koffie zetten. Ik heb de bestelling op 9 augustus rond 11:00 uur gedaan dus feitelijk zou het pakketje gister binnen gekomen moeten zijn maar oke, dag later is ook geen enkel probleem. Krijg net een mail dat het verzonden is en binnen 4 werkdagen bezorgd zou worden... Zet dan gewoon niet op je site dat je het sneller in huis hebt dan werkelijk is.
Geen ster waard
Beetje jammer dat er minimaal 1 ster gegeven moet worden hoor. Ik had mijn koffie apparaat defect. Opgestuurd naar reparateur, komt retour en nog geen 2 weken later weer defect. Toen zouden ze me een nieuw apparaat toesturen (27 juni) maar nu (13 aug) nog steeds niet binnen. Onder de noemen niet op voorraad!!?!! Overal is t kreng te koop, maar Krups zelf heeft t niet. Inmiddels al meer dan 20 mails verder en geen meter opgeschoten. Dit was onze laatste Dolce Gusto dus.
Waardeloze klantenservice
Waardeloze klantenservice, telefonisch niet bereikbaar. Meerdere keren proberen te bereiken. Maar ook per email geen antwoord op je vragen. Aftersales echt ver beneden peil.
Nooit meer Krups!
4 mei 2024 had Krups mij laten weten dat e-care een nieuw koffiezetapparaat besteld, omdat mijn koffieapparaat niet te repareren was. Het is nu 6 juli 2024 en nog steeds niets ontvangen. Ook geen leenapparaat.
Dit zegt al genoeg over Krups (Groupe SEB) de schutterij 27. Ze laten mij nu al langer dan 2 maanden wachten op een apparaat waar ik recht op heb. Geen medewerker die mij belt of mailt. Nadat ik gisteren een klacht heb gediend telefonisch bij de klantenservice van e-care bij Norah, met de vraag of ik door een leidinggevende gebeld kan worden werd door haar gezegd dat zij het druk hebben en niet bereikbaar zijn. Verder heeft zij niets voor mij gedaan. Norah reageerde met haar emoties en kwam maar niet met een passende oplossing. Professionaliteit en klantgerichtheid is ver te zoeken bij de klantenservice afdeling van e-care.
Ik heb garantie en recht op een goed functionerend apparaat. Zowel e-care als Krups doen geen moeite om mij te voorzien van een koffiezetapparaat. Het enige wat ik wilde is koffie kunnen drinken uit een apparaat waarvoor ik honderden euros voor heb betaald bij de Mediamarkt.
Helaas ben ik genoodzaakt om juridische stappen te nemen en de kosten te verhalen bij e-care.
Ik zal dus ook nooit meer een apparaat kopen dat gerepareerd wordt door e-care raad niemand dit aan!
Onze eerste brew terug gestuurd wegens…
Onze eerste brew terug gestuurd wegens lekken andere koffie geprobeerd voor perculator maar zo gauw t apparaat op druk is komt alle water er aan de onderkant uit deze kan dus ook retour wat een waardeloos apparaat
Koffiezetapparaat defect
Koffiezetapparaat defect. Op verzoek van Krups deze naar E-care in Duiven gestuurd. Na twee weken (!) kregen we de melding dat het apparaat niet te repareren was en als wij €150,00 bij zouden betalen, wij een nieuwe zouden krijgen. Dit gedaan. Daarna bijna 4 weken(!) moeten wachten op een nieuwe (en weer naar Duiven kunnen rijden om het apparaat op te halen). Na eerste gebruik nieuwe koffiezetapparaat, blijkt deze dezelfde klacht te te hebben als de eerste die wij opstuurden!
Weer contact gezocht met Krups en na anderhalve week wachten eindelijk een laf mailtje met de melding dat we het apparaat weer naar E-care in Duiven moesten brengen... Dus nu meer dan 2 maanden (!) verder en nog steeds geen werkend apparaat.
Excuus voor mijn duidelijke taal maar: Wat een kl#te-service. Nooit meer Krups voor mij. Wat een bagger.
Goede site de levering was vlot ,het apparaat is echt klasse ben er erg blij mee …
Goede site de levering was vlot het produkt was goed verpakt. Had alleen een probleem met de cashback aan te vragen maar is nu gelukt.
Compliment geven onmogelijk gemaakt, nu klacht!
Ik wilde t bedrijf krups een compliment geven en ging naar de website. Nergens kon ik ook maar iets vinden waarmee dat zou kunnen. Wel een contactformulier, maar met vooraf ingevulde mogelijkheden die. Niets pasten, toch maar iets gekozen en ingevuld. Echter wilde niet verzenden. Dus maar gebeld. Na 5 minuten wachten maar opgehangen. Het compliment is nu een klacht: maak t bedrijf beter bereikbaar!!!!
Nooit aan beginnen
Krups Koffie apparaat werd de koffie minder sterk.
Na contact gehad met klantenservice het apparaat na laten kijken.
Apparaat goed werkend weggebracht, krijg bericht dat er veel vervangen moet worden kosten €250,-.
Maar niet laten repareren, en apparaat opgehaald, blijkt het apparaat niks meer te doen.
Contact opgenomen met Krups, en ze zeggen er mee aan d'r gang te gaan im het op te lossen, na 3 weken niks gehoord te hebben, maar effe gebeld niks mee gedaan, ze zeggen gewoon laten repareren en betalen geen oplossing dus.
Zeer slecht bedrijf nooit een apparaat kopen, komen geen afspraken na, en zeer slechte service.nooit een apparaat kopen, nog geen 1 ster waard
Prima site over de expresso machines en…
Prima site over de expresso machines en duidelijke informatie
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.