Brug ikke dette VVS firma
Brug ikke dette VVS firma. Jeg havde tilkaldt dem for at få mit solfange anlæg til at fungere. Anlægget er fyldt med Glukol som bliver meget varmt i solskin - og anlægget kan derfor ikke serviceres da det er nemt at få forbrændinger for den der rør ved rørerne mv..
Kruses VVS burde vide alt om det - og på en dag hvor verjudsigten flere dage forinden havde lovet høj solskin og høj temperatur - sender de alligevel deres montør ud kl 12 middag hvor solen står højest på himmelen
Montøren fortælller oven i købet han ikke forstår hvorfor han er blevet sendt ud på det her tidspunkt, men vælger alligevel at gå igang med at betjene anlægget. Med det resultat at han må stoppe halvvejs fordi rørerne er for varme.
Derfor måtte vi aftale en ny tid tidligt om morgenen en af de efterfølgende dage.
Nu har jeg fået regningen og Kruses VVS forsøger at tørre deres egen fejl af på mig og tvinger mig til at betale selvom de kom ud midt på dagen ved høj solksin. Jeg skal betale fuld pris for den tid de brugte forgæves - til trods for de selv burde have meldt fra og lavet en aftale med en tidlig morgentid hvor solen ikke skinner så meget. Det er dem der er eksperter - ikke mig, så derfor burde de ringe og aflyse til en anden dag hvor der ikke var høj sol. I stedet får jeg regningen for deres egen dumhed + kørsel oveni som også kunne have været undgået
Det er svindel og humbug - hold dig væk!!!