Så fik vi besøgt Krusmølle i juletiden. Jeg har aldrig set så meget jul et sted. Der er så meget at kigge på …nisser og juleting, juleting og juleting - ja selv rensdyr! Det er så hyggeligt. Je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hej, jeg bestilte to puder fra Boltze Home.Disse har to mørke prikker i bogstaverne og et udtværet print efter vask.(meget uskønt med et grafisk design i sort/hvid) Til denne pris er kvaliteten frem... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik øje på tilbud i nyhedsmail, om lakrids. Sammensatte en lille gavepakke til en lakridselsker. Betalte 10kr ekstra for dør til dør levering. Desværre var modtager ikke hjemme, da PostNord ville leve... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det er det hyggeligste jeg har været længe Personalet er de mest vidunderlige mennesker jeg har mødt længe I skal være stolte af jer selv sikke en betjening i levere, tusind tak for det kan I have... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Krusmølle – Livsstilsbutik & Café i Sønderjylland, Aabenraa 🌿 Velkommen til Krusmølle, en unik livsstilsbutik og café beliggende i smukke omgivelser nær Aabenraa i Sønderjylland. Hos os finder du et stort udvalg af specialvarer, delikatesser, håndværk og unika produkter, der er nøje udvalgt for deres kvalitet og autenticitet. Vores butik er fyldt med lokale og udenlandske produkter, der spænder fra lækre madvarer og eksklusive delikatesser til smukke interiørartikler og kunsthåndværk. Vi har samlet alt det bedste fra både Sønderjylland og resten af verden, så du kan opleve ægte kvalitet og unikke fund på ét sted. I vores hyggelige café kan du nyde hjemmelavede kager, en varm kop kaffe eller en lækker frokost, mens du tager en pause fra hverdagen. Med en atmosfære, der emmer af hygge og autenticitet, er Krusmølle det perfekte sted at kombinere shopping og gode smagsoplevelser. Ud over vores fysiske butik tilbyder vi også en inspirerende webshop, hvor du kan udforske vores sortiment hjemmefra. Uanset om du leder efter en personlig gave, et stykke smukt håndværk eller lækre specialiteter, har vi noget for dig. Besøg Krusmølle og oplev en ægte livsstilsbutik, hvor kvalitet, hygge og gode oplevelser går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen – både online og i butikken! ✨
Coordonnées de contact
Krusmoellevej 10, 6200, Aabenraa, Danemark
- info@krusmoelle.dk
- krusmoelleshop.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtigt og godt
meget venlige og kompetente medarbejder
Top klasse i service og produkter
Meget venlig, hjælpsom og skøn snak.
Hurtig ekspedition.
Handler der 100% igen👍👍🤩🤩
Selv om man ikke tilmelder sig deres…
Selv om man ikke tilmelder sig deres nyhedsbrev kommer det rigtig mange reklame emails bagefter

En fantastisk oplevelse 😋🐣
Jeg bestilte en vare i webshoppen ,som…
Jeg bestilte en vare i webshoppen ,som det dog undrede mig de havde online, da jeg ikke troede at den var kommet på markedet endnu. Men der var den og jeg betalte og fik en bekræftigelse på købet. Men lige så hurtigt kom der en annulering af mit køb ,uden forklaring. Pengene var betalt og stod nu reserveret til Krusmølle på min konto, og jeg kontaktede dem for at få annuleringen ophævet. Jeg blev mødt af en meget ubehagelig, nedladende og uforskammet kvinde, der undrede sig over at jeg overhoved havde købt varen hvis det var så vigtigt for mig at få mine penge tilbage på kontoen med det samme, og jeg ikke kunne vente de dage der gik til de var frigivet. Hun sagde enda at jeg måske slet ikke skulle have købt hvis jeg ingen penge havde. Jeg er sjældent blevet talt så nedladende og uforskammet til, og hun blev ved med at sige at de ikke havde tilgang til mine penge eller havde stjålet dem. Dette har jeg heller aldrig påstået, jeg ville bare meget gerne have at reserverede beløb blev ophævet. Varen jeg havde købt var sat på webshoppen uden de havde den hjemme på deres lager, så det havde jeg ret i selv om det tog mig lang tid at få dem til at indrømme at fejlen lå hos dem. Jeg hverken kan eller vil accepterer at blive talt så meget ned til , det er helt uacceptabelt og jeg kommer aldrig til at handle der igen´. Kan så også se at Krusmølles anmeldelser herinde passer godt med min oplevelse, uden at have været der, ganske enkelt elendigt. Som opfølgning på jeres svar . vil jeg lige pointerer nogen ting. Der er ikke undskyld for den manglende vare ,jo I en mail der kom efter jeg havde tilkendegivet min undren over den pludselige anullering. Du skal ikke belærer mig om at have en ordentlig dialog. Den der kom fra din side var så nedladende, og bedrevidende at jeg selvfølgelig ikke bare sidder og tager hvad som helst der bliver smidt i hovedet på mig. Jeg kan jo også læse at flere kunder i jeres etablisement føler sig talt ned til, så måske I skal begynde at kigge lidt indad ,før I klandre andre for det i gør selv. Det er en lodret løgn at I ikke kan gøre mere for at mine penge bliver tilgængelige for mig. Men det I kunne gøre nægtede du, nemlig at sende en mail med anulleringen af varen til min bank. Jeg har snakket med dem flere gange og de siger at det er jeres ansvar ikke deres. De kan ikke agerer før de får sort på hvidt at varen ikke bliver afsendt men er anulleret, før de kan gøre noget. Derudover kan I også selv anullere betalingen, men det nægter du jo at I kan. Jeg er sjældent blevt så meget svinet til ,talt ned til og behandlet så dårligt. Hvis I fremover vil kunne leve af jeres virksomhed ,så er det på tide med et kursus i almindelig omgang med andre mennesker ,eller et i kundepleje, for det er da glippet fuldstændig for jer.

fine påskeæg
fine påskeæg - som glædede min søster rigtig meget!
hurtig levering og fin indpakning!
Det bedste livstilsbutik
Det bedste livstilsbutik, café’ og de fester jeg har været til har været super forberedte, dejlige medarb, og jeres krea værksted
Det er virkelig et hyggeligt sted
Det er virkelig et hyggeligt sted. Venlige og imødekommende personale 🥰
Vi besøgte Krusmølle for første gang og…
Vi besøgte Krusmølle for første gang og betalte de 30 kr. for at komme ind. Vi så et par rensdyr i en fold og gik vidrer gennem en spise område før vi nåede udstillingen og forretningen, Men at skulle betale for at komme ind at se udstillingen som var lavetbare for at sælge noget julepynt. Det er bare for meget at skulle betale for. Jeg sagde det da jeg gik og fik den besked at der var flot pyntet op. Med hvorfor var der pyntet op, for at få et større salg. Jeg købte ikke noget.
Very friendly team and very quick…
Very friendly team and very quick shipping! Thank you so much!
Vi besøgte Krusmølle julemarked og fik…
Vi besøgte Krusmølle julemarked og fik noget super dejlig frokost.
Jeg tabte desværre min pung, men søde mennesker sendte den til mig, på trods af travlhed. Tusind tak for det og for en dejlig dag på julemarkedet🌲🌲🎅🎅
Det er det hyggeligste jeg har været…
Det er det hyggeligste jeg har været længe
Personalet er de mest vidunderlige mennesker jeg har mødt længe
I skal være stolte af jer selv sikke en betjening i levere, tusind tak for det kan I have en god jul ses til næste år fra ninna 17/12 2025
Super god service
Super god service. En vare var udsolgt, blev ringet op og vupti var det løst med ny vare. Handler der både gerne online og fysisk. Skøn butik
Super service, de havde ikke varen tilgængelig i shoppen, men havde den fysisk i butikken. Straks puttede de 2 stk på lager, så jeg kunne taste min ordre. TAK
Snyd
Bestilte 3 fletjulestjerner og købte div fødevare for at opnå fri fragt. Fødevarerne kom. Det gjorde stjernerne desværre aldrig. Jeg fik en mail efterfølgende, hvori der kort stod at stjernerne var udsolgte ( på trods af, at de kunne lægges i kurven). Jeg føler mig snydt.
Vh. Flemming Andersen, Ebeltoft

Hurtig og klar hjemmeside
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.