Kuchenwelt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een hele goede ervaring. Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander. Meteen, koffie en gebak gehad. 'S middags een lekker vers gemaakte broodje. Heeft verstand va... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. aussi dans
  3. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

KüchenWelt: Kwaliteit en betaalbaarheid in elk detail Bij KüchenWelt, dé specialist in Duitse keukens, combineren we stijl met efficiëntie om u de beste keukenoplossingen aan te bieden. Gevestigd in Heerhugowaard, bieden wij een uitgebreid assortiment aan goedkope keukens, zodat u nooit hoeft te compromitteren op kwaliteit en design. Keuken kopen? Kies voor de betrouwbaarheid van Duitse keukens tegen de scherpste prijzen in Nederland. Waarom KüchenWelt? Betaalbare luxe: Als snelst groeiende keukenzaak van Nederland garanderen we de laagste prijzen voor hoogwaardige Duitse keukens. 100% Levergarantie: Wij begrijpen hoe belangrijk betrouwbaarheid is. Daarom zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos wordt geleverd, zodat u niet in een onafgemaakte keuken hoeft te zitten. Gratis stylisteservice: Onze gratis stylisteservice aan huis maakt het kiezen van de perfecte keuken eenvoudiger dan ooit. Onze experts helpen u bij het doorlopen van alle keuzes, direct in uw eigen ruimte. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard en ontdek waarom duizenden tevreden klanten voor KüchenWelt hebben gekozen. Keukens van KüchenWelt: waar dromen thuis komen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 10 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

116 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beste Ronald,

Beste Ronald,

Dank voor je uitgebreide toelichting voor de meelezende klanten.
Het is bijzonder dat je hier stelt dat ik persoonlijk overleg uit de weg ga. Ik heb je Eergisteren nog expliciet uitgenodigd om het als volwassenen samen op kantoor uit te spreken. Jouw letterlijke reactie daarop via WhatsApp was gisterenmiddag: “Nope. Te laat. Ga maar naar de rechtbank.”

Dat je nu in deze review publiekelijk mijn functioneren probeert aan te vallen om de aandacht af te leiden van de feiten, het bewust uitsluiten van de dwingende cao-zondagtoeslag in jullie contracten is jammer, maar vanuit jouw positie ergens wel begrijpelijk.

Ik geef dan ook graag gehoor aan je expliciete wens. Het dossier ligt bij de jurist en we leggen onder andere Artikel 4 lid 5 uit jullie eigen arbeidsovereenkomst met het volste vertrouwen voor aan de kantonrechter.

Tot in de rechtszaal.

7 octobre 2026

Een fantastische ervaring

Het was een hele goede ervaring.
Heel professioneel ontvangen en begeleidt door verkoper Alexander.
Meteen, koffie en gebak gehad.
'S middags een lekker vers gemaakte broodje.
Heeft verstand van zaken en geeft mensen tijd om te overleggen en uit te zoeken. Begeleiding erg goed. Ruimte voor onderhandeling en verandering.
Kortom wij hadden een klik en
raden mensen aan daar echt te gaan kijken.

19 septembre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Eerlijke review - koop wel a merk apparatuur

Ik heb mijn keuken nu een jaar.
Er zijn goede kanten van Kuchenwelt maar ook mindere kanten.
Ik vind mijn keuken prachtig en ik ben er ook heel blij mee. Maar helaas niet met de apparatuur. Ik ben geadviseerd om het goedkopere merk te nemen want dat zou niet veel uitmaken met de A-merken. Nu is na een jaar mijn koelkast al kapot. Deze koelt niet meer maar vriest. Je krijgt geen vergoeding voor je opgelopen schade. Het enige is dat er een monteur komt en gaat repareren. Dit hele proces duurt weken. Dus dan kan je geen verse producten kopen weken lang.
De monteur gaf ook aan dat dit merk June echt een slecht merk is en snel kapot gaat. Ook al kost het wat extra maar ga voor het a-merk.
Als je je keuken laat bezorgen moet je wel extra betalen om je keuken binnen laten te zetten. Dat zou ik zeker doen want het is erg zwaar om dit zelf te doen.
Daarnaast huurt kuchenwelt een andere partij in om de keuken te installeren. Pas goed op hiermee want dat zijn afzetters. Er moest iets veranderd worden in de afvoer en een prijs afgesproken maar later staat er wat anders op de rekening.
Als ze vragen om je blad af te kitten doe dit niet. Hier vragen ze ook de hoofdprijs voor. Dat kan je beter of zelf doen.
Let op dat ze een rooster maken onder je koelkast. Dit is bij mij niet gebeurt.
Ik wil wel mijn complimenten geven aan Margriet Stelling die mijn keuken kwam inmeten. Met haar ideeën en mee denken is mijn keuken 100% veranderd en ik ben er na een jaar nog blij mee. Topper! Eigenlijk is ze ook een super goede verkoopster!
In de winkel zelf ben ik goed geholpen door Alexander Huizinga. Erg enthousiaste man en stemt goed af op zijn klanten.
De eigen monteurs zijn ook allemaal toppers die langs zijn geweest.
De grootste minpunt is echt apparatuur van June.

14 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij Küchenwelt …

Zeer recentelijk een prachtige keuken gekocht bij deze lieve club heren en dames.

We waren nog geen minuut binnen of het ijs was compleet gebroken en hadden we al gelachen.
Met koffie en heerlijk gebak het gesprek aangegaan.
De hele middag verliep zo. Om 14 uur kwamen we aan en verlieten het pand om 18.15 op zaterdag in Heerhugowaard.
Met níet alleen een heel mooie praktische keuken, met een fles wijn en pannenset. Het belangrijkste is dat dit team ons, als klant compleet in de watten legt, uitgaat van de wens van de klant en ze maken alle beloftes in reclames waar. Niets is te gek. Uiteindelijk gaat het service en kwaliteit. En menselijkheid! Dat maken ze waar. Wij wensen ieder bij Küchenwelt nog veel succes.

5 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn moeder was op zoek naar een keuken…

Mijn moeder was op zoek naar een keuken en is goed door Alex geholpen. Heel klantvriendelijke en zeer geduldige verkoper. Hij heeft de tijd genomen om samen met mijn moeder de juiste keuken uit te kiezen en zij is Superblij hiermee!
Ik zou jullie zeker aanraden.

4 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Alexander kunnen we aanbevelen!

Alexander heeft goed de tijd voor ons genomen en een mooie keuken voor ons samengesteld precies volgens onze wensen. Hij heeft ook een mooie prijs gegeven. We gaan binnenkort nog een keuken bij hem afnemen voor ons tweede huis. Hij heeft veel gedetailleerde uitleg gegeven over kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid etc en goede tips en waarschuwingen. Een vakman die ook nog eens heel open en vriendelijk is. Bedankt!

30 août 2026

Enthousiast!

Hele fijne zaak. We werden heel hartelijk ontvangen. Vriendelijk en professioneel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Heel goed en eerlijk advies ontvangen, ook wat we vooral niet moesten doen. De keuken was niet zo mooi geworden zonder Alexander zijn advies.

15 août 2026

Fijn geholpen

Fijn geholpen, duidelijke uitleg & iedereen denkt met je mee!

Wij zouden küchenwelt zeker aanraden aan andere!

18 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vanaf het eerste moment contact geweldig!

Vanaf het eerste moment contact, super vriendelijke service. Afspraak gemaakt. Kreeg ook nog een vriendelijk telefoontje om mij aan de afspraak te helpen herinneren. Ik werd heel hartelijk ontvangen door Alexander, die met mij langs alle keukens is gegaan om mij een zo goed mogelijk beeld te geven. Was echt een hele fijne ervaring. Nadat we alles hadden uitgezocht en hij een duidelijk beeld had van wat ik wil, mocht ik mijn auto laten wassen op hun kosten. Zodat hij even de tijd had om het in beeld te brengen. Toen ik terug kwam, stond er een heerlijk broodje voor mij klaar. Samen gekeken naar de uitwerking en wauw; echt super mooi! Daarna kwam de prijs en die viel mij alles mee. Ik ga met een glimlach op mijn gezicht de deur uit en ben echt ontzettend blij met alle goede service die is geleverd (tot nu toe). Alexander, ontzettend bedankt voor het gezellige en fijne gesprek!! Ik zal jullie (jou) zeker aanraden.

16 juillet 2026

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk
behulpzaam
kan er mee lachen en heeft zeker en verdient het ook een hele dikke bedrijfsauto mag met ster maar ook zonder.
De passie waarmee hij alexander een keuken weet aan te meten aan de wensen van een klant is een dikke 10+

(Ps een kleine bmw mag ook )

9 juillet 2026

Overal review Küchenwelt

Deze review is gebasseerd op een aangeschafte keuken in de maand oktober 2022 daarom klopt de aangegeven datum niet want dit kan niet verder terug dan 1 jaar

Als eerst, zou ik iemand aanraden om hier een keuken te kopen? Dan is dit met 100% overtuiging een nee en wel om de volgende punten/oorzaken.

Als eerst, ze hebben naar onze ervaring weinig echte kennis van keukens, logische indelingen en het plaatsen van apparatuur op ( in ons geval ) 1 apparaat geplaatst die daar nooit geplaatst had kunnen worden.

Indeling: ja erg handig alles symmetrisch... Nou niet dus. Het plaatsen van de inductieplaat houd bij ons aan beide kanten een net niet boeiend stukje keukenblad over waar je net niets mee kan. Dit zelfde met het andere blad met soort van in het midden de gootsteen en dus ook de niet 2 stukjes links en rechts

Apparatuur: behalve de vaatwasser hebben we alles van hun huismerk genomen. Ja dit zal echt wel mindere kwaliteit zijn, maar een combi oven ( en is al na een week ongeveer vervangen i.v.m. vonken trekken op magnetron stand ) waarvan je de magnetron stand aan doet en op bepaalde punten vonken trekt, lijkt mij niet echt helemaal top.
Een koelkast die het begeeft naar +- 1,5 jaar ( scheur in de achterwand van de koelkast ) en de nieuwe wordt geplaatst en deze is eigenlijk vanaf dag 1 niet goed. Dit gemeld en is het antwoord " dan zijn er niet genoeg ventilatie mogelijkheden voor de koelkast. Dit bij 2 ervaring mensen nagevraagd en deze hebben aan de hand van de foto's gezegd dat dit gewoon ruim voldoende moet zijn zoals deze nu is geïnstalleerd. Toch een extra ventilatie gat erin gecreëerd aan de onderkant van het keukenblok, mag niet baten en koel/vriescombi werkt niet naar behoren ( vriest niet zoals een vriezer dat hoort te doen )
Inductieplaat: slecht contact met diverse verschillende/nieuwe pannen. Wel allemaal pannen die geschikt zijn voor deze type platen en was ook een tip van een monteur " ja de plaat moet wel echt helemaal schoon zijn+pan zelf anders kan hij slecht contact maken"..... Uiteraard dit eigenlijk altijd gedaan, heeft 0 effect gehad op de werken/contact van de plaat.
Afzuigkap van hun huismerk met zo'n automatisch openklap gedeelte. Hartstikke leuk, maar ik stoot mijn hoofd er steeds tegen aan als deze in gebruik is ( dus deze wordt niet meer gebruikt.
Offerte/prijs maken voor de keuken.
Dit was ( achteraf ) echt een aanfluiting, ja wij zijn ermee akkoord gegaan, maar het welbekende wat vaker voorkomt, zo vaak en lang met prijzen, voordelen en weet ik het wat komen dat je er toch ermee akkoord gaat. Dus ja deze " fout" ligt bij ons maar goed, we zijn niet allemaal perfect.
Beginnend ergens dik boven de €22.000 en met allemaal omwegen en " maar ik zie u al kijken en daarom hebben wij nog een envelop" op de proppen komen en dan ergens over de €9500,- ( prijzen weet ik even niet precies, maar is 100% na te zoeken ) eindigen.... Klinkt allemaal heel mooi, maar deze keuken is 100% geen €9500,- waard.

Slot woord:
De manier van praten, " alleen vandaag is deze prijs geldig", korting geven op een paar plankjes als je een mooie review plaatst, wij bellen u zeker morgen even terug om te horen hoe het heeft ervaren ( nooit gebeurt uiteraard), slecht maar dan ook echt slechte huismerk apparatuur zou ik zeker nooit meer bij hun een keuken aanschaffen.
Mocht er iemand meer details omtrent apparatuur prijzen, gehele keuken prijs of iets willen weten, dan kunt u altijd een bericht hieronder achterlaten.

8 juillet 2025

Kleine lettertjes

Ik wilde een afspraak maken om me te oriënteren op een nieuwe keuken. Omdat mijn partner niet mee kan wordt me 75,- per uur gerekend ( voor een afspraak van drie uur, dus totaal €225,-). De dame aan de telefoon, die de afspraak maakte, heeft me hier overigens niets over verteld. Het is wel onderin de tekst van de afspraakbevestiging te lezen. Hierdoor nooit een keuken bij Küchenwelt voor mij!

6 juillet 2026

Hele fijne winkel

Eerst rustig kunnen rondkijken en daarna alle hulp kunnen krijgen. Samen met Rob gekeken naar de wensen en hebben samen een prachtige keuken ontworpen! Een hele goede aanrader om naar toe te gaan!!

27 juin 2026

5 sterren voor Alexander en Küchenwelt

Alexander heeft ons fantastisch geholpen bij het samenstellen van onze keuken. Hij dacht bij iedere stap met ons mee en kwam met ideeën en oplossingen waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Het leek soms alsof hij al wist wat we wilden voordat we dat zelf doorhadden.

Daarnaast was het contact ontzettend prettig: professioneel, deskundig, vriendelijk en met veel humor.

We hebben veel gelachen tijdens het proces en voelden ons echt gehoord.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar deskundig advies en een fijne ervaring bij het kopen van een keuken!

27 juin 2026

Hele fijne ervaring bij Kuchenwelt

Hele fijne ervaring bij Kuchenwelt. We werden geholpen door Alexander, hij hielp ons bij onze wensen en heeft echt onze droomkeuken ontworpen. Ook zijn advies qua indeling en kleur merkte je dat hij veel ervaring heeft. Hij luisterde echt naar wat we wilde.
Dus echt een aanrader, ook het materiaal en de showroom geven heel veel inspiratie!

19 juin 2026

Slechte service en verkooptrucjes

In de winkel staat de muziek op een onprettig hoog volume en ze spuiten constant een parfum in de airconditioning. Het ontwerpen van de keuken ging prettig en de gratis autowasbeurt tijdens het wachten was leuk. Daarna begon het raar te worden. We kregen in 3D de keuken te zien en ipv de prijs te geven werd er gevraagd of we vandaag al gingen beslissen. Daarna ging de verkoper wat navragen en liet ons wachten in zijn kantoor helemaal achter in de zaak. Na 15 minuten gingen we zelf maar naar beneden waar hij stond te kletsen met een collega. We zeiden dat we de binnenkanten van de laden wilden bekijken en daarvoor moesten we weer naar boven. En voor het andere merk kast weer naar beneden. We waren al best lang bezig dus ik vrowg om gewoon de prijs te geven dan konden we door maar daarvoor wilde de verkoper weer naar boven want zo doen ze dat daar. Het was echt zo’n typisch pushy verkoperstrucje. Uiteindelijk geen offerte gehad en 2:30 uur bezig geweest.

17 juin 2026

Onze nieuwe keuken😍

Vandaag een bezoekje gebracht bij Kuchenwelt! Bij binnenkomst werden we heel vriendelijk verwelkomt en werd ons gevraagd wat we wilde drinken en kregen we appeltaart met slagroom aangeboden. Rob ging met ons aan tafel zitten en vroeg naar onze wensen. Later liepen we een rondje en gaf Rob uitleg over alle materialen enz. Ook namen we de tijd voor alle kleuren. Nadat we alles hadden uitgezocht kregen we een kaartje om gratis naar de carwash te gaan. Rob ging in de tussentijd onze keuken in het programma ontwerpen. Bij terugkomst kregen we een lunch aangeboden met een cappuccino en liet Rob de keuken aan ons zien. Rob heeft oog voor detail en denkt over alle maten/aanpassingen etc. goed na. Uiteindelijk zijn we tot een mooie prijsovereenkomst gekomen en krijgen we een stylist toegewezen om de puntjes op de i te zetten. Een hele fijne ervaring bij Kuchenwelt, ze nemen de tijd voor je (ook als je vragen meerdere keren stelt☺️) Bedankt Rob!

17 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus