Goede service, ik denk dat ik eerlijk word behandeld; hetzij naar mogelijkheid tot herstellen (afweging ifv eventuele nieuwe aankoop) hetzij naar prijs-kwaliteit toe.... Men belt meestal zélf ook o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Toetsel reeds binnen van 7 februari. Nog steeds niet terug ontvangen en nu kunnen we niemand meer BEREIKEN ?
In de namiddag gebeld om advies te vragen en de mogelijke opties werden duidelijk uitgelegd. Ik besloot om een refurbished iMac aan te kopen en deed mijn bestelling online. Onmiddellijk daarna werd ik... Voir plus
Stel, je hebt waterschade aan een MacBook Pro. Je vraagt advies bij één vd ‘officiële’ repaircentra en je krijgt te horen dat de trackpad vastgelijmd zit aan het moederbord en daardoor beide moeten... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Technische reparatiedienst voor computers, laptops, Macbooks, iMacs, smartphones en tablets.
Coordonnées de contact
Kortrijksesteenweg 376, 9000, Gent, Belgique
- 092233725
- info@kundig.be
- kundig.be
Les gens ont aussi consulté
Ik heb onlangs mijn iPad en smartphone…
Ik heb onlangs mijn iPad en smartphone binnen gedaan bij Kundig om gewiste foto's terug te recupereren, na een eerder telefonisch gesprek gaven ze mij de indruk dit te kunnen oplossen, na 2 weken kreeg ik telefoon dat ik mijn toestel mocht afhalen en dat de foto's allemaal gered waren, bij thuiskomst bleek er niets van waar te zijn, ik had geen enkele foto terug, het enige wat ze gedaan hebben is de bestaande foto's op een stick gezet, ben toen terug naar de winkel gegaan en na aandringen heb ik toch een deel van de kostprijs terug gekregen, dit is ook het enige positieve van het verhaal.

uitstekende service
Ik ben zeer tevreden met de uitstekende service van Kundig. Er wordt klare uitleg gegeven én met veel geduld. Ook telefonisch werd ik bijgestaan. Geen moeite is te veel. Ik heb Kundig al bij mijn vrienden aangeraden.
Ik had een iPhone 6 plus gekocht en was…
Ik had een iPhone 6 plus gekocht en was nog onder garantie maar werkte niet meer. Stak hem binnen om te laten maken maar kreeg na 5 dagen te horen dat hij niet kon hersteld worden. Ze vertelden mij dan dat hij krom was door in mijn achterzak te zitten. Heb er wel nooit op gezeten dus was ik niet akkoord met hun uitleg. Dat had de verkoper toen wel zelf kunnen opmerken vind ik, moest ik daarom al die dagen zonder gsm verder... en een vervangtoestel kon ik ook niet krijgen. Als ik dan nog vroeg om korting te krijgen op een nieuw toestel kreeg ik ook een njet. Dat zou de pijn en kosten wel wat verzacht hebben. Helaas, daar zien ze mij niet meer...dit vind ik geen reclame, sorry(!)

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
ik heb nog niks gratis gekregen!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
ik ben tevreden over de snelle…
ik ben tevreden over de snelle afhandeling van mijn vraag

Goede, snelle service
Vriendelijk, hulpvol personeel. Laptop was sneller hersteld dan verwacht en meerdere maanden later werkt die nog steeds uitstekend.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Glimlach is meer dan genoeg!!!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Correcte afhandeling van het gevraagde.

Tevreden
Een macbook gekocht en zeker niet bedrogen. In perfecte staat en met garantie. Een andere macbook terug tot leven geroepen, die ik reeds hopeloos verloren achtte. Zeer professioneel en100% betrouwbaar.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Goede herstelling van MacBook…
Goede herstelling van MacBook vervangbatterij maar duur.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Ik heb daar al reeds twee computer…
Ik heb daar al reeds twee computer gekocht en ben steeds te vreden van de service die de mensen leveren. Je wordt ook goed geholpen en je word tot niets verplicht wat je niet wil. Duidelijk en luisteren naar wat je noden zijn.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Er werd echt moeite gedaan om het…
Er werd echt moeite gedaan om het probleem met mijn iPhone op te lossen. Er werd ook een eerlijke prijs aangerekend.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Uitstekende service aan goede prijzen

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.