Kunstkolonialen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

På grunn av allergi har eg hatt ønske om å få varer som ikkje har vært pakket ut av original forpakningen og det hah eg fått dei to siste kjøpa i juni og august i år.Eg har blitt møtt med vennlighet o... Voir plus

Klær som passer en etter hvert noe vanskelig kropp ! Og god kvalitet! Har funnet min butikk og gleder meg til hver ny sending fra dere, både bokstavelig og på nett!

Dette er slik en nettbutikk skal være!! Veldig fine klær som er slik de beskrives når du mottar dem. Setter pris på videoene som viser både kombinasjoner og plassform, på en modell man kan identifiser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Eg har handla på Kunstkolonialen i mange år og kjøper dei aller flest klærne mine der. Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei meldin... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Gode klær til voksne damer!! Det er hva du finner på Kunstkolonialen. Vi er nettbutikken hvor der er folk og enten du treffer Trine, Janne eller Natali så hjelper vi deg etter beste evne. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger, det er på den måten vi blir best!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fant produktene etter videovisning

Fant produktene etter videovisning. Veldig kjekt🌺

24 novembre 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Så bra! Tusen takk. Grethe for 5 stjerner og god tilbakemelding❤️❤️ Mvh Natali på Kunstkolonialen ✨

Første gang jeg handler fra…

Første gang jeg handler fra Kunstkolonialen, men det er vel den raskeste leveringen jeg har opplevd!
Varene er bra og alt virker veldig ordentlig - kommer nok til å handle fra dem senere igjen :)

31 octobre 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Fantastisk å høre, Jane Synøve! ♥️ Koselig å høre at du fikk et godt førsteinntrykk 🥰 Tusen takk for stjernene✨
Mvh Natali på Kunstkolonialen

Gode klær og dyktig ansatte

Har handler der flere ganger og like fornøyd hver gang. God kundeservice og oppfølging hvis du trenger det. Mye fine klær og lett å bli fristet, spesielt når jeg har sett på livesendingene til Trine og det de andre ansatte viser fram. Min oppfattelse er at de er ærlige om produktene de selger. Hyggelig med håndskrevet hilsen og twist når en får pakkene.

6 octobre 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Anne Lise🥰 Og takk for 5 stjerner fra deg! 😍✨Håper du blir fornøyd med det du har bestilt! Mvh Natali på Kunstkolonialen ♥️

Seriøs nettbutikk med kvalitetsvarer

Nettbutikk med flotte kvalitetsvarer. Mulighet for personlig hjelp og veiledning om en har spørsmål.
Inspirerende videosendinger med presentasjon av nyheter og informasjon om varene.

Réponse de Kunstkolonialen

Så koselig å lese at du er fornøyd med klærne og servicen vår! 💚
Vi prøver alltid å være tilgjengelige og hjelpsomme – og blir ekstra glade når det merkes🥰
Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive til oss!
Mvh Natali på Kunstkolonialen 🌸

Rask levering

Rask levering, kvalitetsklær

Supert å høre, Emil! Tusen takk for stjernene 🤗✨Mvh Natali på Kunstkolonialen

superrask leveranse,varen står til…

superrask leveranse,varen står til forventningene - og hyggelig følgebrev med twist!

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for fin tilbakemelding, Helene!🌸
håper du får masse glede av jakken!
Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen ✨

God service

Gode klær, rask levering og flinke ved retur. God service

Koselig å lese at du er fornøyd, Britt Sissel 🥰
Takk for 5 stjerner! Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen ✨

Rask levering og veldig gode bukser

Rask levering og veldig gode bukser

Réponse de Kunstkolonialen

Takk for tilbakemelding 🤗 Det er så hyggelig å høre at du liker buksene, spesielt med tanke på at bukser var noe vi ikke hadde tenkt til å ha i nettbutikken vår til å begynne med. Men så måtte vi teste, og vi selger jo kjempe mye bukser den dag i dag ✨ Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen 🤗

Fine klær

Fine klær. 👍 Kort leveringstid

Réponse de Kunstkolonialen

Fantastisk å høre "kort leveringstid"🥳 Det er som musikk i ørene til en som driver nettbutikk😍 Takk for stjernene, Sigrid!
Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen 🤗

Rask levering

Rask levering, gode klær

Réponse de Kunstkolonialen

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse🤗 Hyggelig at du er fornøyd, Elin! Mvh Natali på Kunstkolonialen

Jeg synes dere har nydelige klassiske…

Jeg synes dere har nydelige klassiske klær med veldig god kvalitet! Litt dyrt for min lommebok. Men dere har god service og er raske med å sende bestillinger.

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse 🥰
Det varmer å høre at du er fornøyd med klærne og kvaliteten. Vi forstår at prisnivået kan føles litt høyt, og vi prøver å tilby klær som er verdt investeringen – tidløse plagg som holder seg fine lenge♥️
Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen 🤗

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice! Er superfornøyd med kjøpet. Alle klærne passet perfekt og ser smashing ut. Kommer absolutt til å handle igjen 😊

4 septembre 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for den stjernene, og den fine tilbakemeldingen😍
Så hyggelig å høre at du er fornøyd ALT du kjøpte! Fantastisk!🌸 Håper du får masse glede av plaggene du har kjøpt hos oss✨
Varm hilsen fra Natali på Kunstkolonialen 💚

Var ikke fornøyd med produktet

Var ikke fornøyd med produktet. Synes beskrivelsen eller bildene ikke viste nok.
Veldig enkel retur og rask tilbakemelding. Veldig bra

Réponse de Kunstkolonialen

Hei, Anne Grete☺️ Tusen takk for at du deler ærlig tilbakemelding 💐Det er leit å høre at t-skjorta ikke sto helt til forventningene. Den har en vid modell og vi pleier å formidle (og vi har skrevet det i produkttesten) at den er romslig på størrelsen, og at det er lurt å gå ned en størrelse i denne.

Godt å høre at du synes det var greit å returnere hos oss. Håper du blir mer fornøyd ved eventult neste bestilling ✨
Vennlig hilsen Natali på Kunstkolonialen🤗

Fin reklame,god service :)

Fin levande reklame og god service :)

Réponse de Kunstkolonialen

"Levende" , det ordet likte jeg ✨Det er derfor vi kaller oss "nettbutikken der det er folk", fordi vi ønsker å vise at vi er en personlig nettbutikk, og det er mennesker bak nettbutikken og at vi ønsker å være behjelpelige hvis det trengs☺️ Takk for stjernene, Margaret 🥰 Mvh Natali

Twist

Rask levering, hyggelig med en liten twist (min favoritt kokos) og det jeg bestilte svarte til mine forventninger

Supert å høre, Sigrid ☺️ Tusen takk for stjernene! Mvh Natali

Jeg stolte på dere pga høfl

Jeg stolte på dere pga høflig markedsføring og tok dere seriøst og valgte en størrelse mindre på grunn av stretch. Det ble blink.
Et stort problem for oss som handler på nett, er nemlig at noen forhandlere lurer og misviser kunden om størrelser og leverer produkter som eer produsert i land hvor forbrukerene er andre folkeslag. Disse skaper et dårlig klima for alle mistillit. Vtrenger. Håper bransjen har organisasjoner som kan advare og vedta i følge markedsførings loven. Lykke til. Buksene mine sitter perfekt Sissel Kopperudl

25 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Supert å høre at du har hatt en god opplevelse ❤️ Vi ønsker å være nettopp dette, nettbutikken der det er folk, og vi ønsker å hjelpe med fks. valg av størrelse! Takk for stjernene 🤗✨ Mvh Natali

Rask levering :-)).

25 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for stjernene, Grete!🥰 Vi pleier å si at levering tar fra 2-4 virkedager, men av og til får vi tilbakemelding på at pakken er på hentested dagen etter de har bestilt! Da blir vi faktisk imponert selv😅 Hilsen Natali