Kunstkolonialen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

På grunn av allergi har eg hatt ønske om å få varer som ikkje har vært pakket ut av original forpakningen og det hah eg fått dei to siste kjøpa i juni og august i år.Eg har blitt møtt med vennlighet o... Voir plus

Klær som passer en etter hvert noe vanskelig kropp ! Og god kvalitet! Har funnet min butikk og gleder meg til hver ny sending fra dere, både bokstavelig og på nett!

Dette er slik en nettbutikk skal være!! Veldig fine klær som er slik de beskrives når du mottar dem. Setter pris på videoene som viser både kombinasjoner og plassform, på en modell man kan identifiser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Eg har handla på Kunstkolonialen i mange år og kjøper dei aller flest klærne mine der. Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei meldin... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Gode klær til voksne damer!! Det er hva du finner på Kunstkolonialen. Vi er nettbutikken hvor der er folk og enten du treffer Trine, Janne eller Natali så hjelper vi deg etter beste evne. Takk for at du tar deg tid til å gi oss tilbakemeldinger, det er på den måten vi blir best!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

425 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

KUNSTKOLONIALEN i mitt hjerte.

KUNSTKOLONIALEN er den beste nettbutikken.
De har klær som er av god kvalitet og lette å kombinere.
Damene som jobber der har høy kompetanse, de yter førsteklasses service på alle plan. Rask levering er også en fordel. Dette er definitivt noe mer enn ‘bare’ en nettbutikk. Mine varmeste anbefalinger!

25 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk, Nina! ❤️Utrolig koselig at du tar deg tid til å skrive slik en herlig tilbakemelding. Vi er heldige som har deg som kunde!🥰 Hilsen Natali

Det er en god opplevelse hver gang å…

Det er en god opplevelse hver gang å motta bestilling fra Kunstkolonialen 😊 Rask levering og en TWIST 👏🏻

25 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Fantastisk å høre, Eva!❤️ Tusen takk for stjernene! Koselig at du setter pris på twisten også🥰 Hilsen Natali

Eg like Kunstkolonialen aller best :-)

Alt om klærne blir godt forklart i videoer og bilder og dersom eg har spørsmål er det bare å sende ei melding, så får eg raskt svar.
Kjempegod service fra flinke damer som kan klær.
For Ikkje å gløyme Trine sine mange nettkurs, fantastisk sprudlande dame, som har motivert meg i mange år :-)

31 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for en varm og koselig tilbakemelding, Ingebjørg❤️ Vi setter stor pris på å ha deg som kunde🥰 Hilsen Natali

Nettbutikk med folk

Nettbutikk med folk. Her kan du komme innom i Kristiansand (etter avtale), og du kan bestille på nett. Du kan se klærne på ekte folk, som du får opplyst målene på, slik at du kan vurdere i forhold til deg selv.
Jevnlige videovisninger. Du kan ringe, maile, og får raske svar.
Når du bestiller, kommer varene raskt. Retur er enkelt.
Fikk akkurat en pakke posten, bestilte fredag, hentet varene i går. Fem dagers leveringstid, midt på sommeren. 👍

23 juillet 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk, Merethe 🥰 Dette var en fin beskrivelse av oss som nettbutikk, og sikkert veldig verdifullt for andre kunder å lese! Vi prøver så godt vi kan å være en personlig nettbutikk, derfor tar vi bildene selv, og hjelper gjerne hvis det er behov for det. Det er jo ikke alle som synes det er like lett å handle på nett, så da er det viktig å vise at vi bare er en tlf unna, og at ingen spørsmål er dumme🤗 Hilsen Natali

Gode modeller til oss store

Gode modeller til oss store. Fine farger. Hyggelig og hjelpsomme når jeg ringer. Dere blir anbefalt av meg🌷🤗🌷

Tusen takk for stjernene og anbefalingen, Kari 🥰 Hilsen Natali

Rask leveranse

Tusen takk for stjernene 🥰 Hilsen Natali

Kjekke klær 😁

Kjekke klær 😁, rask levering👍og koselig Instagram !

Réponse de Kunstkolonialen

Så koselig å høre! Takk for at du følger oss og for en koselig tilbakemelding🤗 Hilsen Natali

Masse fint tøy

Masse fint tøy!
- litt dyrt for meg så må tenke meg nøye om ved hvert kjøp.
Men veldig veldig fornøyd med det jeg har derfra!

26 mai 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk, Kari ❤️ Ja, god kvalitet har en litt annen pris.. Men hyggelig at du velger å handle hos oss likevel🥰 Takk for stjernene✨ Hilsen Natali

Flott hjelp til å finne riktig størrelse og modell …

Flott hjelp til å finne riktig størrelse evt bare som passer meg. Veldig hyggelige jenter. Rask levering. Greit ved evt bytting. Super kvalitet, flotte klær som man føler seg vel i.Fint med korte videoersnutter. Live sendingene er supre.

26 mai 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Super tilbakemelding Christin! Takk for at du handler hos oss og velkommen tilbake!!
Beste hilsen Trine

Dere er alltid hyggelige og hjelpsomme…

Dere er alltid hyggelige og hjelpsomme på telefonen. Servicen er alltid på topp og bestilte varer leveres raskt.

Réponse de Kunstkolonialen

Takker og bukker Nina! Glad for å ha en så fornøyd kunde! Du er alltid velkommen.
Klem fra Trine

🌹 fantastisk service

🌹 fantastisk service, veldig bra på info ang størrelse, rask ekspedering, flotte produkter. Det eneste negative må være at det er altfor mye fint å handle. Handler garantert igjen 🌹

2 mai 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Så gøy Torhild!! Vi blir veldig glad når vi får en melding som dette. ..og den ene negative tingen kan vi nok leve med! Velkommen tilbake når du trenger noe mer. Beste hilsen Trine

Mye fint å velge mellom!

Godt utvalg med nyttig informasjon, hyggelige damer og rask levering - med en liten sjokolade!

Réponse de Kunstkolonialen

Akkurat sånn jobber vi for at alle skal oppleve vår nettbutikk! Så gøy at du gir oss en tilbakemelding på at innsatsen når kundene.
Velkommen tilbake og tusen takk!
Beste hilsen Trine

Klær som passer med god kvalitet

Klærne var akkurat passe for min kropp (størrelse 40 og medium) - veldig gode beskrivelser av størrelser på deres nettsider. Kvaliteten på både stoff og søm er også veldig god. Kommer til å handle her i igjen!

30 avril 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Tusen takk for en super anmeldelse Cheryl!
Du er hjertelig velkommen tilbake <3

God service og kvalitet.

Jeg likte veldig godt den fine presentasjonen på nettet, og det lekre utvalget. Jeg har dessuten handlet i Kunsthandelen da den var en fristende butikk i Lillesand. Så jeg har god erfaring derfra. Jeg vil også berømme god service og oppmerksomhet som rettet en feil jeg hadde gjort ved bestiilingen.

Réponse de Kunstkolonialen

Ja butikken startet i Lillesand og det er flott at du fremdeles er vår kunde! Takk for gode ord og hjertelig velkommen tilbake.

Alltid fornøyd

Alltid fornøyd! Og er det noe man lurer på får man et blidt og serviceinnstilt Janne som fikser og ordner! Virkelig butikken med gode klær for voksne damer!!🌸🇳🇴

Réponse de Kunstkolonialen

Jippi! Arbeidsdagen på Kunstkolonialen er ekstra givende når kundene er så fornøyd som du Eva!
Tusen takk for både stjerner og fine ord.

Go presentasjon av produkter

Go presentasjon av produkter, rask levering

25 mars 2025

Réponse de Kunstkolonialen

Super tilbakemelding! Takk for 5 stjerner og velkommen tilbake. Beste hilsen Trine