À propos de l'entreprise

1. Entreprise de construction

Écrit par l'entreprise

U heeft net een huis gekocht waar nog wel wat werk aan is of gewoon omdat uw huidige woning aan renovatie toe is. Uw woning moet uiteraard mee evolueren met zijn tijd en met uw noden, zo blijft uw huis een thuis en een gezellige plek om te vertoeven. Het renoveren van uw woning draagt bij aan het verhogen van uw wooncomfort, besparen van energie en bovendien zorgt het voor een flinke waardevermeerdering van uw woning. Dan is één aanspreekpunt voor al uw werken het handigste en daar willen wij u graag bij helpen!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed en proper professioneel werk…

Goed en proper professioneel werk geleverd volgens afspraak, maar helaas maanden moeten wachten op de uitvoering. Het werd november in plaats van juni-juli. Het slechte weer zat er voor iets tussen maar het was geen groot werk en bovendien onder een glazen koepel. Dat was wel spijtig.

18 novembre 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor de fijne review! We zijn blij dat het werk naar wens is uitgevoerd en dat je tevreden bent met het resultaat. We begrijpen dat de vertraging vervelend was en waarderen je geduld en begrip. We streven er altijd naar om de afgesproken deadlines te halen, maar soms kunnen onvoorziene omstandigheden, zoals het weer of drukte, invloed hebben op de planning. We hopen in de toekomst opnieuw voor je aan de slag te mogen gaan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kurti provided a top service

Kurti provided a top service , delivered excellent work , completed works on time and in accordance with the given offer . In short a perfect job .

5 novembre 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Thank you for this nice review !

Noté 5 sur 5 étoiles

Vakkundig werk zoals afgesproken.

Complex probleem aan dakrand werd naar onze mening vak- en ervaringskundig opgelost.
We zijn tot op heden zeer tevreden van de uitvoering van deze herstelling.
Besim geeft eerlijke en praktische raad om tot de beste oplossing te komen.

5 avril 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor deze leuke review! We houden er van dat onze klanten tevreden zijn met onze raad en daad!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede communicatie voorafgaand aan de…

Goede communicatie voorafgaand aan de werken, meedenkend en probleem oplossend afgewerkt. Goede prijs voor de meerwerken. Wat wil je nog meer ?
Tevreden klant !

21 mai 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor deze toffe review!

Correcte vlotte service

Correcte vlotte service. Transparante en vlotte communicatie. Waardevol advies bij bijzondere situaties of extra vragen!

10 mai 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor deze toffe review!

Noté 5 sur 5 étoiles

Al vanaf het eerste contact klikte het

Al vanaf het eerste contact klikte het, de renovatiewerken gingen over een gevel van een 17de eeuws pand waar toch wel enige restricties van erfgoed bij waren. Kurti dacht goed mee in het project om de beste en prijsgunstigste oplossing te vinden. Timing en uitvoering waren perfect, beter als we gehoopt hadden. Zelfs kleine bijkomende aanpassingen werden zonder meer uitgevoerd. Uiteindelijk zijn we, zowel onszelf als Kurti, zeer tevreden met het resultaat. Aangenaam om met zulke mensen samen te werken.

25 avril 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review. Ook van onze kant uit vonden we het een zeer aangename samenwerking!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over het werk en de…

Zeer tevreden over het werk en de klantgerichtheid van Kurti.
Hij en zijn team luisteren naar wat je zoekt, zijn flexibel en zoeken echt naar een goede oplossing ook al komen er onvoorzien extra werk bij omdat bij het openbreken nieuwe dingen ontdekt werden.

5 avril 2024

Réponse de Kurti Renovatiewerken

Bedankt voor deze review, en aangename samenwerking!

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.. correcte afspraken en afgesproken datum begonnen en zeer professioneel te werk gegaan.

1 novembre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus