Pc van voor bedrijf
Mijn pc was gekocht en in elkaar gezet voordat dit bedrijf echt bestond maar door dezelfde persoon. Hij was erg aardig en heeft alles heel duidelijk uitgelegd.
Kustom Computers is opgericht met het oog op persoonlijke service en transparantie. Veel computers die online worden aangeboden, zijn niet samengesteld met eventuele upgrades in het oog, of bevatten slechts één of twee onderdelen van hoge kwaliteit in vergelijking met de andere onderdelen waardoor de prijs-kwaliteit verhouding naar ons idee niet altijd eerlijk is. Ons doel is om computers te leveren die aansluiten op het budget en de wensen van onze klanten. Dit is waarom je bij ons kunt kiezen tussen een computerpakket of een gepersonaliseerde Kustom Computer.
Almere, Pays-Bas
De samenwerking met Kustom Computers was in één woord "Uitstekend"! Ik ben ontzettend goed geholpen en geadviseerd, aan communicatie geen gebrek.
De communicatie met Kustom Computer was uitstekend. De mogelijkheden voor een Kustom-build pc waren eindeloos, en alles werd grondig besproken om ervoor te zorgen dat de onderdelen naadloos op elkaar aansloten.
Toen de leverancier enkele artikelen niet tijdig kon leveren, werd dit duidelijk gecommuniceerd en werden de alternatieven besproken. De levering van het systeem verliep vlot.
Het systeem is fluisterstil en voorafgaand aan de levering uitvoerig getest middels benchmark-stresstests. Aan al mijn wensen werd voldaan: ik wilde graag een ‘Slick Black Box’ als uiterlijk, zonder een RGB-led kleurenfestijn.
De interne afwerking is uiterst strak gedaan. Als ik een foto had kunnen plaatsen, had ik dat zeker gedaan.
Fijne communicatie, alles goed doorgesproken voor aanschaf en bouwen.
Zelfs de verzending naar Finland ging snel en soepel.
Inmiddels 3 computers van hun in huis, zeer tevreden met alle.
Hele goede communicatie! Hij loopt alles met je door en geeft een goede indicatie van de prijzen. Hij leverde een super mooie PC en helpt waar nodig is.
They have very fair prices and are very communicative. Gave good recommendations while asking for help. Was shipped and arrived quick.
Goede communicatie, snel geholpen, loopt samen alle stappen met je door en kan een goede richtprijs geven!
Deze zou ik zeker aanraden!
En savoir plus sur les différents types d'avis.