Speciaal voor Nisrine. Zij heeft me zo rustig, kalm en beheerst de stappen strategisch uitgelegd. Ons bedrijf was namelijk aangepast van een eenmanszaak naar een Vennootschap Onder Firma en zij wist p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sinds 1978 betaal ik braaf mijn bijdrage aan deze kamer.Ondanks dat ik als zelfstandig timmerman door deze kamer gedwongen werd een dure cursus te volgen in het tuliphotel in Rotterdam met vele medes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vieze oplichters samen met Syncasso. Starten een incassoprocedure zonder het opsturen van mails en/of aangetekende post. Nooit een factuur ontvangen en nu wel incassokosten moeten betalen. Walgelijk d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rekenen HELE hoge kosten voor telefonisch bellen naar kvk 123456 bla bla nummer. Wat een behulpzaam bedrijf voor zelfstandinge ondernemers!! NOT! 2x erg lang als in 30 min in de wacht gestaan om vervo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers.
Pays-Bas
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
één ster is zelfs nog teveel... wat voegt de kvk dan werkelijk toe? Waarom kunnen hun "werkzaamheden" niet worden geïntegreerd bij bijvoorbeeld een gemeente? Dichterbij en bereikbaarder. Heb copie uittreksel UBO register nodig, op de site niets over te vinden, na telefonisch contact (na lang wachten) iemand ad tel. die je alleen een email adres doorgeeft zonder inhoudelijk verder iets te weten hoe verder..? nu (na 3 "werk" dagen) nog geen reactie gehad dat überhaupt de mail is ontvangen... ik schrijf alles wat met werk te maken heeft tussen aanhalingstekens daar ik het gevoel heb dat er niet echt gewerkt wordt bij de kvk - in mijn optiek een zinloos instituut waar niemand verantwoordelijkheid neemt en of er daar echt gewerkt wordt....? Net contact met KvK via whatsApp - reactie op vraag over mail - "dit is niet de bedoeling".... ongelofelijk toch! Nu benieuwd wat dan wel de bedoeling is....

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Ieder ander bedrijf doet makkelijk, zelfs de belastingdienst en zij moeten zich apart onderscheiden van de rest. Terwijl de hele wereld online werkt. Domme idioten die ik net aan de telefoon had. Ik wacht wel op de inschrijving van de belastingdienst, die zijn tenminste normaal en gaan mee met de tijd.
KVK idioten.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
De 1e keer 26 minuten in de wacht gestaan, zelf opgehangen. Vervolgens een half uur. Daarna te woord gestaan maar ik werd niet begrepen met mijn vraag over UBO. Mijn vraag ingestuurd via mail. uboapenstaartjekvkpuntnl, Deze mail komt niet aan want kent het adres niet. Chatfunctie lukt ook niet want het is te druk en geen medewerker beschikbaar. Kortom, drama!

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Super behulpzaam en ook dadwerkelijk de tijd om vragen te beantwoorden

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Het wijzigen van adressen, functionarissen etc. kost heel veel tijd en verificatie is te traag voor digid waardoor deze niet uitgevoerd is. Wijzigingen kosten minstens een dag tijd en dan maar de vraag of daarna alle gegevens kloppen. Je moet als eigenaar je uittreksel kopen om te verifiëren of de wijzigingen in alle velden zijn doorgevoerd. Ik heb twijfels of mijn gegevens goed beheerd worden door de KVK. Ze komen niet professioneel over.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Allereerst werd mijn inschrijving geweigerd. Dit betrof een werkmaatschappij onder een holding. De holding was daarvoor zonder problemen ingeschreven. Na protest mijnerzijds bleek het plotseling toch allemaal goed te zijn.
Nu een uittreksel aangeschaft via de site en Ideal. Wel betaald, geen uittreksel in mijn mail, spambox of waar dan ook. Deze monopolist lijkt zeer slecht te functioneren. Als er iets misgaat mag je er telkens zelf achteraan om het te fixen.
KvK: gaat om nummer 91666139. Gisterenavond 17 oktober 22:32 uur.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Niet meer van deze tijd. Moet allemaal via post verstuurd worden. Ook als je een "niet gewaarmerkt uittreksel" nodig hebt moet je apart inloggen (welke login/password je waarschijnlijk niet meer hebt, via digid niet mogelijk) en dan moet je weer een login aanvragen en dit moet per post verstuurd worden en natuurlijk weer betalen! Je kunt wel een gewaarmerkt uittreksel aanvragen zonder login code maar die is duurder en dus niet nodig voor eenvoudige uittreksels als voor aanvragen creditcard.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Onheldere keuzemenu's met daarachter heel oppervlakkige informatie. Bovendien is het voor jezelf onduidelijk welke menu's je al besteld hebt en nu voor de tweede of zelfs derde keer aanklikt.
geldklopperij voor een systeem dat voor iedereen toegankelijk moet zijn toch....

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
De website is al enige tijd zeer slecht bereikbaar (inloggen handelsregister). Als je er toevallig soms eens doorheen komt en een uittreksel bestelt, dan wordt je bestelling afgeschreven maar ontvang je niets.
Het is dramatisch slecht. Dat je in 2023 nog zo een volstrekt waardeloze digitale dienstverlening hebt is niet te bevatten.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
De KVK speelt erg veel persoonlijke info door aan derde partijen. Ik ben nog nooit zo vaak privé gebeld door telemarketeers als sinds mijn inschrijving. Waardeloos.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
KVK ontkent iets ontvangen te hebben, terwijl DHL aangeeft het bezorgd te hebben. Mijn nu weer vanuit de States originele document opsturen, nat getekend, als of we leven in 1740

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Wijzigingen niet doorgevoerd in kvk systemen waardoor rekeningen naar een oud adres werden gestuurd. gevolg... incasso + kosten = 10-voudige van oorspronkelijk factuur. Protest levert niets op, uren gechat met een chatbox zonder resultaat. ik had zelf maar moeten controleren of de gegevens juist verwerkt zijn... logisch of de wereld op z'n kop? de 1,5 sterren score op deze site zegt genoeg (en dat is nog teveel) wat een arrogante club is dat zeg... waarom bestaat die kvk eigenlijk???

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Voor het eerst in 25 jaar had ik een vraag voor de KvK. Maar helaas, daar hebben ze dan weer geen antwoord op, terwijl het toch echt een simpele vraag was. Ik blijf de KvK zien als een instantie die graag grof geld verdient aan het verkopen van gegevens, ook van zzp'ers helaas.
De man aan de telefoon was er heel duidelijk over: hij had geen antwoord. Dus ik heb er geen vertrouwen in dat ik op een andere manier wel antwoord ga krijgen. Ik wil gewoon niks met de KvK te maken hebben en vind het al erg genoeg dat ik daar verplicht ben ingeschreven.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Ben inmiddels voor de 3e week bezig met het wijzigen van de naam van mijn bedrijf. Ondanks de vriendelijke hulp van de contactlijn ben ik bang dat ik nooit meer van de oude naam afkom. Wat een klantonvriendelijk systeem om iets te wijzigen!!!!!

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Ik probeer als sinds voor Corona!!! Een stichting uit te schrijven.
Iedere keer weer moet ik andere formulieren insturen. En blijkt dat de vorige formulieren niet behandeld zijn of zoek.
Ik ben hier nu al drie jaar zoet mee.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Helaas kan je niet minder dan 1 ster geven. Wat een slecht ja wat is het eigenlijk bedrijf ? Instelling ? Iets uit het verre verleden overgebleven macht die denkt nog heel belangrijk te zij. En zeer gewichtig over zichzelf doet, terwijl het eigenlijk een totaal overbodig geworden instelling/ bedrijf is wat maar in stand gehouden wordt waar niemand wat aan heeft en bakken met belasting geld kost.
Zo heeft mijn partner zich keurig uit geschreven uit Nederland door een verblijf langer dan 8 maanden in het buitenland. Nou dan zijn bij de KVK de poppen aan het dansen . : Dat is emigreren ! Roepen zei. Het bedrijf van mijn partner is gewoon nog gevestigd op het zelfde adres als voorheen en ook de belastingdienst heeft hier vrede mee de post komt aan de rekeningen worden betaald. En over een paar maanden is mijn partner gewoon weer terug en weer ingeschreven. Nou dat gaat erbij de KVK niet in. Ondanks nog brieven gestuurd met het adres in het buitenland daar wordt allemaal niet op gereageerd. Er is geconstateerd ( hoe dan ?) dat het bedrijf niet langer actief is op het huidige adres en er wordt uitgeschreven. Wat een zielige instelling of bedrijf die kamer van koophandel. In mijn jeugd paar keer geprobeerd hulp te krijgen van de kamer van koophandel het antwoord was altijd nee daar zijn we niet voor ( 30 jaar gekregen al) waar ze dan wel voor zijn geen idee ? Echt weg ermee zou ik wensen.
Met vriendelijke groet

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
De hele site van hen werkt niet. Altijd is er iets mee of is er een bug. De service is ook extreem matig. Reageren gewoon niet op vragen via mail. Schandalig dat deze waardeloze organisatie het mandaat heeft gekregen om inschrijvingen te verrichten en allerhande andere taken. Het is ook een erg ouderwets systeem, je moet gewoon je onderneming bijvoorbeeld binnen pakwek 15 minuten kunnen inschrijven online. De site werkt van geen kanten. Aanpassingen aan je ondernemersbeschrijving kun je bijvoorbeeld niet doen, want weer een bug, informatie over aanschaf uittreksels is incompleet, etc. Het is gewoon een zooitje van jewelste, en niemand controleert hen. De overheid moet ingrijpen en deze inefficiënte organisatie zo snel mogelijk opheffen. Dit kan echt niet.

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
Ik wil zelfs niet eens 1 ster geven maar dat kan niet.
Digitaal gewaarborgd uittreksel aangevraagd. Wel van mijn rekening afgeschreven maar niks ontvangen. Probeer maar eens contact te krijgen met de KvK. Via Charlie de chatbot kun je een eenvoudige vraag stellen want die snapt Charlie het best NOT. Maar geen nood als Charlie het niet snapt wordt je vraag doorgezet naar een ECHTE medewerker NOT! Terugbellen is toch niet zo moeilijk? Ga maar een ouderwets briefje met postzegeltje sturen Grrrrr

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)
En savoir plus sur les différents types d'avis.