Kamer van Koophandel (KVK)Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Speciaal voor Nisrine. Zij heeft me zo rustig, kalm en beheerst de stappen strategisch uitgelegd. Ons bedrijf was namelijk aangepast van een eenmanszaak naar een Vennootschap Onder Firma en zij wist p... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds 1978 betaal ik braaf mijn bijdrage aan deze kamer.Ondanks dat ik als zelfstandig timmerman door deze kamer gedwongen werd een dure cursus te volgen in het tuliphotel in Rotterdam met vele medes... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vieze oplichters samen met Syncasso. Starten een incassoprocedure zonder het opsturen van mails en/of aangetekende post. Nooit een factuur ontvangen en nu wel incassokosten moeten betalen. Walgelijk d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Rekenen HELE hoge kosten voor telefonisch bellen naar kvk 123456 bla bla nummer. Wat een behulpzaam bedrijf voor zelfstandinge ondernemers!! NOT! 2x erg lang als in 30 min in de wacht gestaan om vervo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Administration

Écrit par l'entreprise

Ondernemen begint bij KVK. Wij informeren en helpen alle ondernemers. Alles wat je wilt weten over een bedrijf starten, financiering, innovatie en veel meer. Informatie en advies van de overheid voor ondernemers.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

45 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een houding!

Vandaag hadden mijn man en ik een afspraak voor de inschrijving van ons bedrijf. Het begon al slecht. De deur van het kantoor stond open en wij hadden last van het geluid. De medewerker vertelde ons dat zij de deur liever open heeft dus dat deze open blijft. Deze houding had deze jongedame helaas heel het gesprek.. Erg jammer dat wat voor ons een heel mooi begin had moeten zijn op deze manier verloopt. Ik zou anderen adviseren naar een andere kvk te gaan. En voor het bedrijf zelf, de medewerkers misschien een cursus “omgang met klanten” te geven!

29 juin 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Dit is niet de bedoeling. Het inschrijven van een bedrijf had een feestelijke gebeurtenis moeten zijn. Onze excuses hiervoor. Wij horen graag meer over jullie ervaring op het kantoor zodat wij deze kunnen vastleggen om onze dienstverlening te verbeteren. Dit is namelijk niet zoals wij het willen. Wil je daarvan een melding doen via het contactformulier op onze website?https://bit.ly/3P2LSGq

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een slechter organisatie !

Wat een slechter organisatie !
Kost moeite om aan een gewoon telefoon nummer te komen.
Dan krijg je een slecht ingesproken bij a onverstaanbaar keuze menu.
En de optie “ alle andere vragen “ is er niet .
Kies je gewoon 1 dan word je zogenaamd doorverbonden , maar dat loopt ook dood .
Men heeft in het verleden nooit wat voor mij gedaan , behalve geld innen.
Ik krijg steeds Phising mails , men heeft dus blojkbaar mijn gegevens gelekt .
Het mail adres om deze Phising mail te melden , komt terug dus dat klopt ook al niet.
Kortom onbetrouwbare prutsers .

19 juin 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hi, heel jammer dat je geen contact kon krijgen. We doen er echt alles aan om goed bereikbaar te zijn, waaronder ook via chat.
Het handelsregister is een openbaar register zodat je kunt opzoeken met wie je zaken doet. Op grond van wetgeving zijn wij verplicht informatie te verstrekken als daar om gevraagd wordt. Helaas worden deze gegevens ook oneigenlijk gebruikt, zoals door criminelen die phishingmails versturen.
Op de website van de fraudehelpdesk vind je alle actuele waarschuwingen https://bit.ly/1N6ifzv

Absurde wachttijden

Nieuwe onderneming snel inschrijven? Vergeet het maar! Online alle gegevens invullen, maar om een fysiek krabbeltje te kunnen zetten, moet je 5-8 weken wachten. Waardeloos!

29 mai 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi Ferry, dat is niet de bedoeling. Heb je ook contact opgenomen hierover? Er worden namelijk heel vaak afspraken geannuleerd of gewijzigd waardoor er weer eerder plekken vrijkomen. Ook worden vaak 's ochtends extra balies geopend voor de dag zelf. Je kunt dan dezelfde dag nog terecht. En je bent ook welkom op een ander kantoor als daar eerder plek is. Mocht het nog niet gelukt zijn, neem dan contact op met ons Servicecenter via 088 5851585, kies optie 1 in het keuzemenu.

Noté 1 sur 5 étoiles

Inschrijven bij KvK kan tegenwoordig al na 5 weken!

Inschrijven bij KvK. Formulieren online invullen, alles controleren en dan inzenden. Ging allemaal best goed. Dan een afspraak maken om een handtekening te zetten en om je ID te laten controleren. Een afspraak is pas over 5 weken mogelijk. Een andere KvK pas over 6 weken en bij de derde was een afspraak binnen 8 weken niet mogelijk. Wat een treurige ervaring.

9 mai 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Jammer dat je deze ervaring hebt.
Klanten zeggen regelmatig afspraken af en dubbele afspraken halen we uit het systeem, je kunt dus meerdere malen checken om te kijken of er afspraaktijden zijn vrijgevallen.
In de ochtend zetten de meeste kantoren bij voldoende bezetting extra balies open.
Het beste is om rond 9 uur in de ochtend te checken of er nog afspraakmogelijkheden zijn. Je zal zien dat 5 weken wachten niet nodig is. Heel veel succes!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kost een hoop geld en is "Verplicht"…

Kost een hoop geld en is "Verplicht" maar werken doet het nooit.

De enige functie van de KVK site is het voorzien van informatie voor ondernemers, en in die functie faalt het constant door storingen, niet beschikbaar zijn of gewoon uit het niks vastlopen. Kost dus een hoop geld dit projectje en levert niemand iets op.

19 avril 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi, wat jammer dat je onze website op deze manier ervaart. Dat is niet de bedoeling. Ben je op zoek naar specifieke informatie of producten zoals een uittreksel, en je loopt hier tegen aan, neem dan telefonisch contact op met ons Service center, bereikbaar via 0885851585. Of via chat (op werkdagen tijdens kantooruren) te vinden op de Service & Contact pagina. De medewerker helpt jou er dan direct mee. ^KVK

Factuur vergeten..

Factuur vergeten... Geen herinnering direct extra aanmaningskosten van 7 euro (voor 1 briefje).
Wat een geweldige service

13 avril 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi, vervelend dat de herinnering jou niet heeft bereikt. Deze wordt net als de factuur en aanmaning verstuurd naar het geregistreerde zaakadres of postadres bij jouw KVK-inschrijving. Wil je voortaan digitale facturen ontvangen, dan vraag je dit aan via onze website (zoek op 'digitale factuur') Je loopt dan minder het risico dat de factuur (of herinnering) je niet bereikt.

Badddest service ever!!!!!!!

Badddest service ever!!!!!!!! they dont answer the phone period even if you hang on in there like 15 minutes its crazy! they charge you for every lil thing that you need or want to change at your bussines. its bad. very bad its a shame and such a pitty for a country like The Netherlands.

6 avril 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hi, we are sorry to read that you were unable to contact us by phone. You can also chat with an employee on our website on working days during office hours (at service and contact).
Good to know, there is no charge for changing your company details. You report this online on our website or by post.

Slechte site

ik kon het niet vinden echt een slechte website

3 avril 2023

Réponse de Kamer van Koophandel (KVK)

Hoi, jammer om te lezen dat je niet hebt gevonden wat je zocht. Heb je inmiddels de informatie gevonden? Je kunt ook altijd met ons chatten op onze website of bellen met ons Servicecenter via 088 585 1585.

Noté 2 sur 5 étoiles

Onhandige website

Dus jij hebt al een login voor de website en je wilt een document aanvragen? Mispoes, daar werkt je login niet voor! Na een tijdlang kom je erachter dat je eerst tijdelijke credentials moet aanvragen (tijdelijke toegangscode en tijdelijk wachtwoord). Kwartier later: kun je dan nu de documenten aanschaffen? Nee! Je moet eerst een of ander prepaid tegoed opwaarderen. Iets dat 4 minuten zou duren duurt nu dus ruim over de 20.

28 mars 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Uiteindelijk goede service

Slechte toegankelijkheid. Kost geld om gebruikersnaam op te vragen.
Werdt vrij snel gebeld door een vriendelijke medewerker die mij erg goed heeft geholpen

23 février 2023

Ik snap die 2 sterren wel

Ik snap die 2 sterren wel! Wat een organisatie! “We zijn er voor de ondernemer” pff wat een aanfluiting! 1,5 uur moeten rijden omdat ik 1,5 maand moest wachten voor een afspraak bij een locatie in de buurt. Kwam ik 5 min later binnen door een file, nee meneer, afspraak is afspraak en u bent te laat!! 3 uur gereden om een handtekening te zetten en ze laten je gewoon staan! Dat is meedenken met een klant zeg, en er zijn voor een ondernemer! Bravo! 👏🏼Zaten wel vrolijk koffie te drinken! Het is dat je niet anders kan anders kwam je hier toch nooit meer terug!

6 février 2023

Kvk Gedoe

Zelden zag ik zo'n een amateuristische website als van de Kvk. Ik moet een tegoed in euro's aanmaken om een uittreksel in het Engels te krijgen.
Waarom volstaat de toegang via DigiD niet voor een uittreksel in het Engels. Waardeloos. Langzaam. Onoverzichtelijk. Vormgeving uit 1998. Zeer gebruiksonvriendelijk. 25 Minuten zoet voor een uittreksel als PDF voor 8,45 euro. Waarom?

30 janvier 2023

Beste Lezers

Beste Lezers,

de kamer van koophamdel heb ik in het verleden mijn algemene voorwaarden gedeponeerd voor mijn dakdekkersbedrijf Tech-Nik nu krijg ik een incasso op me voor een rekeningetje van 18 euro. ze hebben me niet eens gebeld of gemaild terwijl ze over twee telefoon nummers beschikken en twee mail adressen. Slechte zaak KVK Amsterdam bah!

21 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze hebben mijn bedrijf uitgeschreven

Ze hebben mijn bedrijf uitgeschreven. Telefonisch kom ik er niet! Rij ik even langs, word ik niet geholpen. Wordt mij gevraagd om weer gaan bellen! Wat een slechte organisatie

20 octobre 2022

De kvk...aanfluiting

De kvk.... tja allereerst. blijkbaar een dienst verricht 18,25 . nooit een factuur van gezien. Niet per mail niet post. Komt niet eens voor in de administratie. Schandalige optreden. Daarnaast, KVK bedankt voor het slecht voorlichten mbt handelsnamen. Jullie zijn een instantie semi overheid dat een burger correct zouden moeten voorlichten. Hierdoor enkele tienduizenden euro's schade opgelopen. Wij mochten zonder enige controle de handels naam royal dutch international gebruiken. Kon zonder twijfel bij jullie worden geregistreerd. Totdat de stichting van Willem Alexander het nodig vond om een amsterdamse advocaat in de hand te nemen via zijn stichting om bedrijfsnamen zoals die van ons te aan te pakken. Als startende ondernemer aangekomen bij de kvk met deze naam had de kvk ons er meteen op moeten wijzen dat dat niet mag of in strijd is met de wet etc. Nooit wat van vernomen, totdat het aangetekend schrijven binnen kwam. En wie heeft de schade betaald ? wij, wij moeten dit maar slikken. Voor iedere andere ondernemer, wees gewaarschuwd, de KVK is er niet voor u, let heel goed op uw tellen.

7 septembre 2022
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus