Enkelt att beställa. Har inte kollat om det är rätt färg i burken men varför skulle det vara fel. Leveranstiden var okej, de måste röra ihop rätt färg. Mycket nöjd.

Har vid detta laget gjort ett antal beställningar. Som amatör med framförallt airbrush och mindre spruta är Lacktorget perfekt, framförallt då jag snabbt kan beställa mindre mängder 1K färger från... Voir plus

Köpte en 2k klarlack allt gick bra, men den härdade inte. Förmodligen va sprayburken trasig, fick en ny men ingen kompensation för allt arbete som kvarstår att slippa tvätta skrapa mc tanken samt alla... Voir plus

1. Service e-commerce

Lacktorget.se - Din våtlacksleverantör online. Vi erbjuder all färg i sprayburk, lösvikt eller som lackstift. Ange din färgkod eller använd vår smarta funktion ”Sök din färgkod” eller Sök din RAL/NCS och vi blandar din färg manuellt för just din nyans. Här på Lacktorget erbjuder vi 1K basfärger, solida 2K färger samt RAL/NCS kulörer.

4,4

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Köpte en 2k klarlack allt gick bra

Köpte en 2k klarlack allt gick bra, men den härdade inte. Förmodligen va sprayburken trasig, fick en ny men ingen kompensation för allt arbete som kvarstår att slippa tvätta skrapa mc tanken samt alla kåpor.

22 novembre 2025

Helbra

Bra produkter. Snabbt bemötande. Helbra helt enkelt

10 décembre 2025

Bra bemötande

Bra bemötande, och tog själva sig tid att hitta en lösning just för mig, vilket jag uppskattade👍 Kommer handla där igen.

9 décembre 2024

lätt att komma i kontakt med er jag…

lätt att komma i kontakt med er jag beställde lack till en campervan har ej lackat bilar innan men det var inga problem med er lack jag blev mycket nöjd med lacken att det var fraktfritt var ett extra plus
mvh josef veres

5 septembre 2025

Superservice

Superservice! Blev uppringd av säljare då min order troligen inte var helt rätt. Ordnades under pågående samtal o allt rättades till direkt. Detta vittnar om fint servicetänk och att man alltid vill ha nöjda kunder och inte bara maxa försäljningen. Rekommenderas varmt.

4 décembre 2025

Har vid detta laget gjort ett antal…

Har vid detta laget gjort ett antal beställningar.
Som amatör med framförallt airbrush och mindre spruta är Lacktorget perfekt, framförallt då jag snabbt kan beställa mindre mängder 1K färger från hemsidan. Leveranstiden är kort och fraktpriset fullt acceptabelt och det billigaste alternativet för mig, hoppas det håller i sig.

9 décembre 2025

Seriöst Företag

Snabb korrekt leverans. Enkelt att beställa. Bra dialog där jag fick extra nödvändig info.

4 décembre 2025