À propos de l'entreprise

4. Médecin de famille
  5. Médecin généraliste
  6. Clinique

Écrit par l'entreprise

Lægenu er en landsdækkende online privatlæge, der hjælper med både små bekymringer og større helbredsproblemer. Vi tilbyder personlig, lettilgængelig og individualiseret lægehjælp med fokus på høj lægefaglig kvalitet, tryghed og ansvarlighed. Vi yder kun den lægehjælp, vi selv kan stå inde for – og som vi ville ønske for dem, vi holder allermest af.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lægenu. Det var dejligt med hurtig betjening, og jeg fik en tid allerede 1 time efter, jeg tog kontakt. Professionel og effektiv hjælp hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

13 mai 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både hurtig betjening og effektiv, professionel hjælp under hele forløbet.

Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på 😊🌷

Så nemt

Receptfornyelse. Hurtig, effektivt og grundig.

15 mai 2026

Réponse de Lægenu

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede receptfornyelsen som hurtig, effektiv og grundig – det er netop nogle af de ting, vi bestræber os på at være rigtig gode til. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjældent har jeg mødt så fornuftig

Sjældent har jeg mødt så fornuftig, imødekommende, grundig sundhedsfaglig personlighed som jeg mødt i læge Divan Gabriel.

12 mai 2026

Réponse de Lægenu

Tusind tak for dine flotte ord 🌟
Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med vores læge.

Vi vil naturligvis videregive din fine anmeldelse til lægen 😊

God og venlig service

Jeg havde en god oplevelse med Lægenu.

De svarede hurtigt og var meget venlige og professionelle i kommunikationen. Jeg følte mig taget seriøst, og lægen forklarede situationen på en klar måde.

Tak for hjælpen og for en god service.

13 avril 2026

Réponse de Lægenu

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du oplevede både hurtig, venlig og professionel hjælp, og at du følte dig taget seriøst gennem hele forløbet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os 😊

Motiveret for din bedring

Kan varmt anbefale lægenu, opkaldet blev taget med det samme og det var med det samme tydeligt vi havde samme mål. - Finde en løsning.

10 avril 2026

Réponse de Lægenu

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du oplevede hurtig kontakt og et fælles fokus på at finde en løsning.

Tak for din anbefaling – vi er her selvfølgelig, hvis du får brug for os igen. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt, effektivt og meget lydhør læge

Tusind tak for verdens nemmeste læge konsultation.

Jeg er meget taknemmelig for din lydhørhed og din lægefaglige ekspertise.

Først kort samtale, så billeder - derefter opkald med diagnose og behandlingsplan .

Bum - så professionelt og kort kan en lægekonsultation gøres .

Tak

9 avril 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du oplevede konsultationen som både effektiv, professionel og tryg. Det betyder meget for os, at du følte dig lyttet til og godt hjulpet hele vejen igennem.

Mange tak for din feedback – og vi er her selvfølgelig, hvis du får brug for os igen 😊

Team Lægenu | www.Lægenu.dk🌼

Tak for hjælpen

Hvis du gerne vil have en læge der tager dig seriøst når du ringer og ikke bare hurtigst muligt prøver at pålægge en diagnose for at komme hurtig videre kan jeg klart anbefale at ringe her til. Meget god samtale og virkelig god hjælp, tak for det.

3 avril 2026

Réponse de Lægenu

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Det betyder meget for os at høre, at du følte dig taget seriøst og godt hjulpet – det er netop det, vi stræber efter.

Tak for din anbefaling. Vi er her selvfølgelig, hvis du får brug for os igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil give læge PhD Divan Gabriel…

Jeg vil give læge PhD Divan Gabriel Topal fra lægenu min bedste anbefaling. Jeg fik en meget professionel behandling , da jeg havde brug for hjælp til min 93-årige mors sygdom. Han var så kompetent, rolig, empatisk og forstående og gav min mor den rigtige hjæp og behandling. Jeg vil helt sikkert ringe til lægenu, hvis jeg skulle få brug for lægehjælp her og nu. Ingen tvivl om det. Den varmeste anbefaling fra mig.

23 mars 2026

Hej Karin!
Tusind tak for din meget flotte og varme anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både du og din mor fik en tryg og professionel oplevelse, og at I følte jer godt hjulpet. 😊🌸

Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi står naturligvis klar, hvis I får brug for os igen. 🌿

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skrev online og fik hurtigt svar…

Jeg skrev online og fik hurtigt svar indenfor 3 minutter. Med besked om at lægen gerne ville holde en telefon konsultation. Den var meget fyldestgørende og detaljeret forklaring på mine symptomer, og lægen tog sig grundigt go tid til konsultationen. Alt i alt en rigtig go oplevelse, og det blir ikke sidste gang jeg benytter denne service. Mvh. Janik Mortensen.

15 mars 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre, at du fik hurtig respons og en grundig konsultation med lægen. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! 😊

Team Lægen

Fantastic service

They were very efficient, effective, friendly and incredibly helpful. Especially since it was also a weekend !

Overall great experience.

17 janvier 2026

Réponse de Lægenu

Thank you for your kind review! We’re truly delighted to hear you had a great experience and received excellent service 😊

Kind regards,

Hurtige til at svare

Hurtige til at svare, præcise og effektive 👌 Pengene værd.

14 juin 2025

Hej Merita!
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp!
Vi sætter stor pris på din feedback og står klar, hvis du får brug for os igen 😊

De bedste hilsener

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel oplevelse og opfølgende…

Professionel oplevelse og opfølgende spørgsmål. Tid til at diskutere problemstilling.

6 juin 2025

Réponse de Lægenu

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplevede en professionel konsultation med vores læge.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen!

De bedste hilsener,

Fuldstændig fantastisk service…

Fuldstændig fantastisk service med en ordentlig læge der tager sig tid! Vi kommer til at anbefale firmaet til vores netværk! Min kæreste og jer vil ihvertfald benytte firmaet fremadrettet! Tak for hjælpen Divan!

13 mai 2025

Hej Lasse 😊
Tusind tak for din anmeldelse – det er dejligt at høre, at I havde en god konsultation hos os.
Vi giver de pæne ord videre til vores læge, Divan – det vil helt sikkert glæde ham!
Og endnu en gang: tak for jeres tillid og anbefaling – vi står klar, hvis I får brug for det mindste 🌟

De bedste hilsener,

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent læge der tog os alvorligt

Min kæreste og jeg snakket med en yderst kompetent læge, der tog min kæreste alvorligt. Meget god service selvom vi ringede midt om natten. Det hele fungerede virkelig godt med kort ventetid, god service og nem betaling.
Dem kommer vi til at bruge igen og vil anbefale dem til andre!

13 mai 2025

Hej Line 😊
Tusind tak for jeres fine anmeldelse. Det betyder meget at høre, at I både oplevede god service og blev taget alvorligt!
Tak for jeres tillid – vi står klar, hvis I får brug for os igen 🌟

De bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne anbefale lægenu.dk

Jeg vil gerne anbefale lægenu.dk. kom rigtig hurtigt igennem til en rigtig sød, kompetent og professionel læge der tog mig alvorligt og gjorde sig tid til at vejlede mig i den rigtige retning. 5 stjerner herfra.

8 mai 2025

Hej Mie!
Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling – det glæder os virkelig at høre, at du følte dig taget alvorligt og godt vejledt.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for os 😊

De bedste hilsener

During the Easter holiday

During the Easter holiday, my daughter developed a sudden ear infection, and we urgently needed medical help. Thankfully, we found Leagnu.dk, and the experience was excellent. The diagnosis was quick, and the right medication was prescribed immediately. Dr. Divan was incredibly patient and attentive with my daughter, which made the whole situation much less stressful for both of us.
I usually never write reviews, but I was so impressed and happy with the care we received that I felt I had to share our experience. Truly professional and efficient—especially during a holiday. Highly recommended!

20 avril 2025

Réponse de Lægenu

Thank you so much for taking the time to share your experience – it truly means a lot to us.
We’re very glad we could support you during a stressful time, and that Dr. Divan’s care made things easier for both you and your daughter.
Please don’t hesitate to reach out again if we can assist you in the future 😊

Kind regards,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus