skuffet/vred
Jeg ringede fre. 27/7 kl ca 9.30 fordi min egen læge havde ferie, og jeg havde haft kløe på et ben siden medio Juni, som jeg selv har forsøgt at behandle med 4 forskellige creme (de 3 fra apotekets håndkøb) situationen var blevet uudholdelig, og synes ikke jeg kunne vente til der var en tid hos egen læge 13/8.
Jeg fik besked på, at dette ikke var hverken acut eller uopsættelig, så derfor ingen tid, men jeg skulle vente til egen læge har tilbage fra ferie.
Så ringede jeg til en anden afløser, læge Nielsen på Rathsacksvej, og hun bad mig komme mandag 30. Benet blev podet,- og jeg skulle gå på apoteket og købe Locoid creme, 3 dage efter ringer lægen og fortæller at jeg har stafylokokker på benet, og en stærk behandling er nu påbegyndt.
Jeg synes ikke det er tilfredsstillende at blive afvist fordi problemet ikke er acut eller uopsættelig efter damens mening i telefonen -. Tror ikke der mange patienter som søger en afløser hvis ikke patienter føler det nødvendigt. HVAD HAR VI SÅ EN AFLØSER FOR ???
Jeg skal have en skulderoperation i september, så for mig og hospitalet haster med at få ryddet op i infektionen snarrest