Jeg er simpelthen så glad for mit hår! Jeg fik præcis det resultat, jeg havde haft i tankerne, faktisk endnu flottere. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker, var dygtig og grundig, og jeg følt... Voir plus
Har nu fået spraytan hos lækker, 2 gange ifm arrangementer og må nok sige, det er en fantastisk professionel og behagelig tilgang. Man føler sig godt tilpas i hele processen, efter vejledning er god o... Voir plus
Sure damer i Rødovre salonen, de ved ikke, om de gider at sige hej når man kommer. Den ene gang blev negledamen nærmest sur, da jeg gerne ville have neglene kortere end hun havde i tankerne. Faktisk s... Voir plus
Fik lavet tape extensions. Forkert farve, meget uhøflig velkomst, sat dårligt så det kunne ses (prøvede at komme ind igen men de ville ikke vedkende sig det), man bliver ikke budt noget at drikke, og... Voir plus
Écrit par l'entreprise
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danemark
- Info@laekker.nu
- laekker.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg fik en spraytan og den sad lige i…
Jeg fik en spraytan og den sad lige i skabet, følte mig som et helt nyt menneske da jeg gik derfra. Super god service og meget professionelt personale

Fantastiske negle
Fantastiske negle! Jeg har nu fået lavet negle to gange af den søde Nuria i salonen på Amager. Hun er helt vildt god, og forstod præcist hvad jeg gerne ville have. Hun er virkelig god til de helt små detaljer og design og fortjener stor ros. Kan kun anbefale hende :)

Helt forfærdelig oplevelse! Undgå denne Salon for enhver pris
Det var desværre langt under forventningerne! Efter nogle dage, blev det tydeligt, at kvaliteten af mine extentions ikke levede op til standarden. Håret føltes tørt og skrøbeligt, og det begyndte endda at falde af i store mængder under børstning. Service var ikke eksisterende. Det står klart, at lække ikke blot lider af en mangel på faglig kompetence, men også af en grundlæggende respekt for deres kunder og deres hårplejebehov. Jeg håber, at dette kan tjene som en advarsel til andre, der overvejer at benytte deres tjenester.
Håret var i virkelig dårlig stand!
Håret var i virkelig dårlig stand!! Det røg af i totter og var så kruset, uanset hvor meget jeg plejede det.
5 stjerner KUN pga Nicoline, generel service forfærdelig
Giver KUN 5 stjerner pga Nicoline! Hun er fantastisk til sit arbejde og yder rigtig god service. Meget fleksibel ift tid og rigtig dygtig til rådgivning. Virkelig fedt! Tak Nicoline!
Selve salonen burde få en stjerne.
Forfærdelig service, utrolig lidt imødekommende personale der udstråler at de virkelig ikke gider deres arbejde.
Ikke engang en tilkendegivelse af at man kommer ind som kunde, får ikke tilbudt drikkevarer mens man venter og medarbejderne udover Nicoline har en utrolig dårlig attitude og tone, og sidder bare med deres telefon og så lige smutter over og ordner sine negle.
Dette er ikke en enkeltstående oplevelse. Selv i telefonen bliver man mødtmed denne attitude. Ærgeligt især når man ligger så mange penge.
Sup🌝
Super rar atmosfære, dygtig frisør, alt i alt en god oplevelse for en ny kunde
Eksperter på området
Eksperter på området. Mere end 10 års erfaring med hår, vipper negle og spraytan👌🔥 Jeg elsker at komme der. God stemning og de bedste mærker på markedet👌
Frederiksberg lækker
Jeg kan ikke anbefale lækker på Frederiksberg nok! Deres ekspertise inden for farvning og hair extensions er simpelthen uovertruffen. Jeg var lidt nervøs for at prøve nye extensions, men de gjorde en fantastisk job og fik dem til at se så naturlige ud. Farven de valgte var også perfekt til mig - jeg føler mig som en helt ny person! Personalet var utroligt venlige og professionelle, og atmosfæren var afslappet og behagelig. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til lækker næste gang, jeg har brug for en forandring!

Helt fantastisk oplevelse
Jeg fik lavet extensions for første gang hos Salon Lækker.
Jeg blev mødt af virkelig søde og imødekommende kvinder, som svarede på alle mine begynder spørgsmål og sørgede for at jeg havde en god oplevelse.
Resultatet er helt fantastisk flot.
Jeg vil klart anbefale Lækker :)

Smukkeste hår!
Super flot salon, hvor man føler sig velkommen. Jeg skulle have frisket mine rødder op, og få Extensions for første gang, og jeg er så glad for resultatet! Jeg fik det lavet af den sødeste Nicoline, og det var en rar oplevelse fra start til slut, og jeg er så lykkelig for mit hår! Her vil jeg helt klart anbefale at komme ind, om man så bare skal have farvet hår, eller den store tur med extensions ☺️ Jeg glæder mig til at komme igen:)

Kæmpe anbefaling!
Har fået lavet extensions hos Lækker i snart et år, og har altid været super tilfreds med resultatet. Medarbejderne er altid hjælpsomme, søde og virkelig dygtige til deres arbejde! Kæmpe anbefaling! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Mest serviceminded og dygtig personale…
Mest serviceminded og dygtig personale med høj kvalitet i alt hvad de laver! Kæmpe anbefaling ❤️
Virkelig flot spray tan!
Jeg har fået lavet spray tan en del gange hos Bianca og er yderst tilfreds med resultatet hver evig eneste gang!
Har du ikke fået lavet spray tan før, vil jeg give en kæmpe anbefaling til at få det gjort hos Bianca.
Bianca forklare og guider en utrolig behageligt gennem behandlingen!
Tusind tak for altid god service!

Réponse de Lækker
Jeg har fået det lækreste hår og den…
Jeg har fået det lækreste hår og den sødeste og sjoveste behandling i lækker amager og derudover kom jeg og fik min første spray tan hos bianca for 13 år siden på Frederiksberg og ingen anden har nogen siden kunne hamle op med det, nu er jeg flyttet til herlufmagle , men jeg køre glædeligt i til de dejlige tøser på Frederiksberg til min tan når jeg skal til noget hvor den hvide farve bare ikke spiller ❤️🫶🏻 så kæmpe anbefaling her fra louise nissen

Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling!
Jeg er i den grad kommet i overgangsalderen og håret er blevet tyndt, slidt og de grå hår kommer frem :(
Hos lækker har de sørget for at jeg er blevet så fin og stolt af mit hår igen. Jeg har fpåe Extensions og farvet mit hår! Ser SS naturligt ud :) Er mega glad og bliver en fast kunde. Tusind tak :)

Réponse de Lækker
Jeg får de smukkeste lækreste vipper…
Jeg får de smukkeste lækreste vipper hos Salon lækker på Amager ( ekstra plus er de holder meget længe)
Jeg elsker og komme ind af deres dør for humøret er altid i top og man blir taget varm imod af de dygtige og søde medarbejdere.
Et must try!!
Hvis du vil have super flotte vipper, en flot lækker kulør, flotte negle eller extensions, så vil jeg klart anbefale Lækker - både på Amager og på Frederiksberg! De kan det hele og jeg er vild med det! Personalet er utrolig søde og hjælpsomme med at guide en til at bruge af de rigtige produkter til både krop og hår. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så gør det næste gang du liiige skal være lidt ekstra lækker!
Den bedste salon
Den bedste salon! Får lavet mit hår hos salon Lækker, jeg får altid lavet extensions med deres håndsyet trendser. Jeg får lavet rykning hver 6-8 uger og jeg kan slet ikke undvære det :-) Jeg kan give mine bedste anbefaleringer til Lækker!
Lack of customer service