Lækker Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jeg er simpelthen så glad for mit hår! Jeg fik præcis det resultat, jeg havde haft i tankerne, faktisk endnu flottere. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker, var dygtig og grundig, og jeg følt... Voir plus

Har nu fået spraytan hos lækker, 2 gange ifm arrangementer og må nok sige, det er en fantastisk professionel og behagelig tilgang. Man føler sig godt tilpas i hele processen, efter vejledning er god o... Voir plus

Sure damer i Rødovre salonen, de ved ikke, om de gider at sige hej når man kommer. Den ene gang blev negledamen nærmest sur, da jeg gerne ville have neglene kortere end hun havde i tankerne. Faktisk s... Voir plus

Fik lavet tape extensions. Forkert farve, meget uhøflig velkomst, sat dårligt så det kunne ses (prøvede at komme ind igen men de ville ikke vedkende sig det), man bliver ikke budt noget at drikke, og... Voir plus

1. Institut de beauté

Écrit par l'entreprise

🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.

Bien

TrustScore 4 sur 5

228 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Thea ordner mit hår og vipper

Thea ordner mit hår og vipper, hun er virkelig dygtig og passioneret for sit håndværk
👍👍
Stemningen i salonen er også altid god og man kan mærke de ansatte befinder sig godt i Salon Lækker

16 novembre 2023

Skønt at høre 😍🙏

Tak 🙏

Dygtige frisører og god betjening

Dygtige frisører og god betjening. Så lige en få extensions og en eller anden behandling, der efterfølgende lignede en der reklamerede for shampoo, mens jeg selv blev klippet.

17 novembre 2023

Af hjertet tak 🙏

Kæmpe anbefaling

Jeg vil klart anbefale salon lækker til alle jeg kender! De er super søde og imødekommende, jeg havde en vildt god oplevelse hos dem. Kæmpe anbefaling herfra!

25 novembre 2023

Bedste sted indenfor skønhedsbrancen

Bedste sted indenfor skønhedsbrancen, jeg får både lavet vipper, negle, bryn, spraytan og ordnet hår hos Lækker og de er dygtige til deres fag. der er altid god stemning i butikken og jeg elsker den måde de møder deres kunder. Jeg kan kun anbefale lækker, jeg er altid glad når jeg går der fra

24 novembre 2023

Tak for de fine ord 🙏

Forfærdeligt sted!

Jeg fik sat extensions på hos klinikken på Frederiksberg. Jeg brugte godt og vel 5000,- på hår og deres produkter. Håret var i så dårlig kvalitet! Håret røg af i totter og var så kruset, uanset hvor meget jeg plejede det. På trods af jeg plejede håret med produkter fra deres egen salon. Jeg kørte derind fra Ringsted 2-3 gange forgæves, da de ville se på håret. De gav mig hverken penge retur, eller muligheden for at få påsat nyt hår. Chefen prøver at spidse mig af med at jeg havde ødelagt håret, på trods af deres pleje vejledning (som jeg fulgte til punkt og prikke). De har på ingen måde imødekommet mig som kunde, deres kundeservice er elendig, de lyver og snyder hvor de kan. Jeg har heldigvis fået vurderet håret hos 5 andre klinikker, og håret var i så dårlig kvalitet, at det bare skulle smides ud! Det var 5000+ kr der er smidt ud af vinduet. Det er simpelthen ikke i orden! Derudover var de så ubehagelige mennesker, de imødekommede ingen af deres kunder med smil eller et velkommen. De er så arrogante, hvilket er møg synd taget deres rygte i betragtning. Jeg vil aldrig anbefale dem til nogen! NUL stjerner herfra 👎🏼

15 juin 2023

Réponse de Lækker

Det er 1,5 år siden, og du vælger kl. 03 om natten at bruge tid på at svine os til igen.

Det er fuldstændig korrekt, at vi efter dine trusler m.m ikke var samarbejdsvillige.

Du glemmer nogle meget vigtige detaljer, hvor søde og hjælpsomme vi var, indtil det blev til krav og diverse trusler.

Jeg ønsker ikke kommentere yderligere på den, da jeg ved, at vi altid hjælper og guider vores kunder på bedste vis. 🙏

God weekend ☺️

Mvh Bianca

Flot shellac

Fik lavet flotte negle af Nuria på Amager - Fransk manicure
En sød frisk pige og vi talte Engelsk,dansk og spansk 🤩

10 octobre 2023

Vi giver rosen videre til Nuria ☺️

Jeg har fået lavet extensions for…

Jeg har fået lavet extensions for første gang - af Andreas på Amager. Jeg ELSKER håret, og føler mig altid godt tilpas i salonen. ❤️

Tak for altid god behandling! Kan anbefales.

29 août 2023

Selvtak 🙏 Dejligt at høre ☺️

God oplevelse

Fik lavet de smukkeste negle hos Salon lækker i Rødovre, Vicki som lavet dem er sååååå dygtig ♥️💅

10 octobre 2023

Dejligt at høre ☺️

Dårlig oplevelse

Jeg havde hørt, det var en super god negleklinik.
Desværre gik to af mine negle i stykker efter mindre end en uge og en til faldt simpelthen af ugen efter.
Jeg vil ikke anbefale dette sted.

23 août 2023

Kom Glad

Jeg er kommet i Lækker på Frederiksberg i en del år efterhånden..
Jeg får både lavet Shellac og spraytan behandlinger af Julie..
Hun er så sød og sjov og hyggelig at være sammen med.

Jeg har også fået lavet frisør behandlinger et par gange af de søde frisører.

Jeg kan kun anbefale Lækker.

Tak for jer.

12 septembre 2023

Flotteste sæt single lash

Jeg fik i sidste uge lavet det flotteste sæt single lash hos Mille på Amager 😍 Bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi! En kæmpe anbefaling herfra 🙌🏽

16 août 2023

Jeg har fået 5 spraytan behandlinger af…

Jeg har fået 5 spraytan behandlinger af Nikita på Frederiksberg, og det har været den smukkeste tan hver gang! Jeg får spraytan clear og jeg er dybt afhængig af den “metode”. Den er SÅ Flot, naturlig OG den smitter ikke af på F.eks hvidt tøj. Jeg synes der er god stemning i salonen og Nikita er super flink og sød til at guide en. Jeg får aldrig lavet spraytan andre steder igen. Kun ros herfra 😊🤩

25 août 2023

Tak for de søde ord ☺️

Dygtig og professionelle til deres arbejde

Har for første gang fået lavet extensions, farve af hår og spraytan i Salon Lækker, og det kan helt klart anbefales.
Fik en god vejledning i pasning og pleje af håret, som ikke er til at misforstå. Farvning af håret ramte lige præcis plet. Spraytan valgte jeg en dejlig let glød. Sommeren er lige blevet forlænget med dejligt hår og lækker tan, takket være Salon Lækker.
Kommer helt sikkert tilbage ❤

1 août 2023

Lækreste Tan på Amager❤️

Jeg bliver ofte Spraytannet og ALTID ved Salon Lækker på Amager. Det er gerne søde Julie som gør mig lækker og jeg har altid kun været tilfreds og fået den flotteste farve. Lækker på Amager er mit favorit sted og man ved det er kvalitet man får fra de sødeste og dygtigste mennesker som kan deres håndværk og så er der altid bare en god stemning hvor man bliver taget i mod med smil ligeså snart man træder ind af døren❤️

10 août 2023

Dejligt at høre 😍