Jeg er simpelthen så glad for mit hår! Jeg fik præcis det resultat, jeg havde haft i tankerne, faktisk endnu flottere. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker, var dygtig og grundig, og jeg følt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har nu fået spraytan hos lækker, 2 gange ifm arrangementer og må nok sige, det er en fantastisk professionel og behagelig tilgang. Man føler sig godt tilpas i hele processen, efter vejledning er god o... Voir plus
Sure damer i Rødovre salonen, de ved ikke, om de gider at sige hej når man kommer. Den ene gang blev negledamen nærmest sur, da jeg gerne ville have neglene kortere end hun havde i tankerne. Faktisk s... Voir plus
Fik lavet tape extensions. Forkert farve, meget uhøflig velkomst, sat dårligt så det kunne ses (prøvede at komme ind igen men de ville ikke vedkende sig det), man bliver ikke budt noget at drikke, og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Coordonnées de contact
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danemark
- Info@laekker.nu
- laekker.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg bliver simpelthen nødt til at…
Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive en anmeldelse, da det har været den absolut BEDSTE oplevelse hos Julie på Amager. Fantastisk service og den bedste tan, jeg til dato har fået. Tak tak tak og vi ses snart igen!

En sikker vinder..
Jeg fik endnu en gang en spraytan af Bianca og negle af Julie, på Frederiksberg. Har fået den flotteste kulør og jeg ligner igen en der lige er kommet hjem fra 2 ugers ferie🥰 Min kulør matcher nude vildeste Barbie negle, det ser simpelthen så godt ud, bare wow! Udover det er de altid super søde og serviceminded, virkelig et lækkert sted😍❤️

Spraytan
Jeg har prøvet spraytan mange steder, hvor jeg er kommet ud med dårlige resultater, indtil jeg fandt Bianca fra Lækker Frederiksberg. Hun er simpelthen så dygtig og professionel. Hun er så god til at lave en perfekt farve til mig, og farven lægger altid helt perfekt, nu har jeg brugt hende en del gange, og jeg har aldrig nogle skjolder, striber, huller eller andet i farven. Jeg kører gerne de 30-40 min, for der ved jeg at jeg kommer ud med den flotteste spraytan.

KÆMPE ANBEFALING! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg fik for over 2 måneder siden lavet hår extensions i salon lækker på Frederiksberg ved nikita. Jeg har aldrig haft extensions udover clips før. Håret er i den lækreste kvalitet, og fremstår fuldstændig ligeså lækkert og blødt som da jeg fik det sat på. I dag fik jeg farvet min bund (hel farve) hos Nicoline samt rykket mine extensions op, og resultatet blev over alt forventning! Jeg er platin blond, min egen hårfarve er forholdsvis mørk, og meget svær at få så lys som jeg gerne vil have den. Jeg har fået afbleget mit hår siden jeg var 15 år, jeg kan efter utallige oplevelser samt mange års erfaring sige at det aldrig har lykkes nogen frisør at få min bund så lys/hvid som det lykkedes Nicoline at få den. Jeg er ovenud tilfreds og lykkelig for resultatet!
Min roommate som har kendt mig i 10 år, havde følgende reaktion da jeg kom hjem efter mit besøg hos salon lækker:
“HOLD DA OP! Hvordan i alverden er det lykkes dem at få dit hår så hvidt?”
Jeg ved simpelhen ikke hvad Nicoline har tryllet med, men det har i den grad virket!
Kæmpe anbefaling til salon lækker på Frederiksberg, samt stor anbefaling af både Nicoline og Nikita. I sandheden en 5 stjernet oplevelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Lækker
Har idag fået både farvet bryn og…
Har idag fået både farvet bryn og vipper m. Lashlift af den søde Mille.
Jeg er utrolig godt tilfreds og kommer absolut retur når det er tid igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tusind tusind tak
Tusind tusind tak
Jeg kommer til Nicoline på Frederiksberg.
Mit hår er ødelagt og i flere forskellige farver. Jeg har ikke læst på godt nok på hjemmesiden og ikke bestilt det rigtige til mit hår og ikke bestilt tid nok.
Nicoline forbarmer sig over mig, guider/råder mig og bruger den tid på mig, som skal til for at lave et fantastisk resultat.
Det har virkelig været en rigtig god oplevelse og lige hvad jeg havde brug for.
Så igen Tusind tak Nicoline ❤️

Réponse de Lækker
Et scoop at få ansat Josefine
Jeg er en kræsen kunde, der gerne vil have at kvalitet og pris hænger sammen, og at folk der arbejder i et servicefag er serviceminded og imødekommende. Jeg har fundet mit match med københavns dygtigste negleteknikker, Josefine. Hun er dygtig, perfektionistisk, empatisk samt både meget moden og dygtig af hendes ellers unge alder. Jeg kan varmt anbefale Josefine, det er som at bruge tid med en god veninde, da hun altid spørger oprigtigt interesseret ind til både ens liv og ønsker til neglelook. Som bonusinfo er jeg så glad for Josefine, at jeg har fulgt hende fra hendes tidligere arbejdsplads, der ligger 5 minutter x 2 på cykel fra min bopæl på Frederiksberg, til nu at bruge 30 minutter x 2 på at cykle til Amager hver 3. uge - så glad er jeg for hendes professionalisme og person. Derfor: 5 ud af 5 stjerner.

Spraytan af Julie
Jeg har fået den flotteste spraytan af Julie i Lækker Amager 🫶🏼

Réponse de Lækker
Jeg bestilte pedicure hos Salon Lækker…
Jeg bestilte pedicure hos Salon Lækker Amager, jeg ringede endda ind en uge før for at høre hvor længe det ville tage da jeg bor langt fra Amager og forklarede jeg havde bestilt pedicure.
Jeg sætter gerne et screenshot ind fra deres hjemmeside, da det oplyses de lægger shellak på fusser.
Da jeg kommer derind får jeg af vide, af en ekstremt flabet pige at den slags gør de aldeles ikke og om jeg ikke ved hvad pedicure er. Det spørger hun underligt nok om adskillige gange meget flabet, som var jeg debil.
Jeg er 53 år og har fået pedicure siden jeg var ung.
Hun fortæller mig endnu mere flabet, at hun endda vil være så ophøjet og venlig, trods det står op hjemmesiden ikke at knalde mig for det fulde beløb, for så sød er hun.
Hvad er det for et sted og hvad er det for en opførsel for en forretning?
Om hjemmesiden er noget skidt, ja det er den! Om medarbejderen har misinformeret mig i telefonen, ja det har hun om jeg har brugt to timer på det her , ja det har jeg - om Josefine er en virkelig dårlig ansat der burde lære kundepleje, ja det er hun.

Absolut fantastisk oplevelse
Absolut fantastisk oplevelse!
At gå fra ødelagt hår til det smukkeste hår nogensinde. Har nu været hos lækker gennem længere tid. Servicen er i top og de stopper ikke før du er tilfreds. De er ærlige om hvad der kan lade sig gøre og arbejder med dit hår igennem tid så du opnår et sund og smukt resultat.
Prisen er god og resultat i top. What’s not to like!
Lækker har den bedste frisør på deres team
Deres frisør, Andreas, er den bedste, skarpeste og hurtigste i alt hvad der har med klipning, styling og farvning at gøre.
Fast kunde hos ham i flere år og altid fuldt ud tilfreds med hans arbejde.
Hans viden og erfaringer om produkter, fremgangsmetoder og udførelse er top level. Selv for en I hans fag er han utroligt dygtig, professionel og passioneret i sit arbejde.
A+++
Har kun gode oplevelser hos Lækker. Har været hele møllen rundt i Rødovre. Laser hos Laura, PMU hos Nanna, Hår og spraytan hos Becky og Negle hos Vicky, og alle pigerne får min varmeste anbefaling. Fantastisk når man kan få ordnet alt under samme tag. Flotte resultater og super søde🙏🏼💕
Dårlige service mangel på respekt
Sagen er således at den 23. Juli Bestiller jeg en tid til Pmu hos Helene. Dagen inden får jeg en besked om at hun har glemt sin jordmoder tid, så den tid bliver aflyst. Fred være med det tænkte jeg! Også selvom jeg har ventet længe.
Den 27. Juli fik jeg endnu en tid til pmu. Inden jeg dukker op, for jeg ingen besked om hvordan det hele hænger sammen, heller ikke en forklaring på hvordan procedureren er!
Jeg dukker op og venter. Så snart jeg går ind møder en hund mig. (Jeg har allergi for pels, støv og diverse) jeg spørg dem om de ikke ville tage hunden væk flere gange. Lige efter vælger hun at smøre bedøvelses creme på mine læber med den hånd hun har rørt sin hund, og ovenikøbet uden sf at analysere mine læber. eller spørge indtil diverse spørgsmål som kan føre til komplikationer. Når jeg har sat mig med bedøvelse i 15 min fortæller jeg hende at det sviger og spørg om det er normalt? jeg fortæller også at i denne periode på året får jeg udbrud rundt omg munden og øjnene. Hun kigger på mine læber og siger jeg har tørre læber. Så snart jeg skal ind fortæller hun mig at hunden skal med ind i behandlings rummet. Jeg kan desværre ikke forholde mig til det og fortæller hende jeg har allergi igen. Så kigger hun mig og siger så kan jeg desværre ikke gøre det idag. Færre nok tænker jeg og går derfra med bedøvede læber. Inden jeg går fortæller hun at hun snart skal på barsel og derfor vil prioritere en tid til mig i sin barselsperiode, og at jeg får tilbud. Jeg venter spændt på en tid , og Når jeg så kommer hjem skriver hun at hun ikke kan stå inden for mine læber, grundet helingsprocessen ift. de er tørre og min allergi.
Men alligevel skriver hun at hun varmt kan anbefale sin kollega Nanna.
Jeg synes det er yderst dårligt service, og maks forvirrende at jeg ikke ved hvad det hele inderst inde går ud på.
Enten analysere man sine klienter først ellers så anbefaler man ikke til sin kollega hvis man ikke har mavefornemmelsen..
Ovenikøbet ignorere hun mig når jeg svare tilbage på hendes besked.
Dårlig stil.
Klar anbefaling
Kan kun anbefale at få lavet negle hos Josefine i salonen på Amager.
Hun er virkelig dygtig! Mine negle holder i 4 uger og Josefine er virkelig god til at forstå hvad man ønsker 👍🏻
Dårlig service
Anbefaller i hvert fald ikke Salonen lækker Rødovre!
Jeg var med min veninde i salonen i Rødovre igår hvor hun skal ha en spray tan, min veninde oplyser at hun har farveforskel på hendes skindeben, ekspedienten Helene oplyser at det intet problem er og hun går i gang med at spay tanne min veninde. Hun siger at hun skal gå i bad mellem 6-8 timer. Min veninde går i bad efter 8 timer men har hun virkelig mange pletter og hendes ansigt samt den ene hånd er en helt anden farve end resten af kroppen plus hendes ben ligner virkelig en fugl som har skidt på hende en masse forskellige steder. Så vi vælger at gå ned for at snakke med dem om evt at få pengene tilbage. Da vi ankommer kan man se at ekspedienten godt kan se hun har fucket op. Men tager i mod os med den holdning at det er min venindes egen skyld. Hun indrømmer at hun har sagt hendes skindeben er okay og det godt kan lade sig gøre men det ikk hendes beslutning om hvad der skal ske nu, så vi bliver bedt om at ringe til deres chef. Jeg vælger så at ringe til Salonen på Frederiksberg hvor jeg bliver mødt at en Julie som er meget arrogant og siger at Bianca som deres chef hedder først kan snakke med mig klokken 14.30. Jeg spørger pænt om hun vil be hende om at ringe Til mig når hun kan, men får bare smidt i hovedet at hun har meget travlt og hvis det var så vigtigt måtte jeg komme til Frederiksberg og så blev røget smidt på.
Dog ringer Bianca ikke lang tid efter og vi har en fin snak, men at Rødovre har ringet og sagt at de har oplyst os om at hvis hun havde sagt hun ikke kunne lave spray tan grundet skindebenene så skulle vi stadig betale fuldt beløb hvilket vi overhovedet ikke var blevet oplyst. Så vi er virkelig skuffet og ked af den måde salon Rødovre og Julie fra Frederiksberg har modtaget os. Jeg vil også gerne lige understrege at Bianca ikke har noget med min dårlige anmeldelse at gøre!
Betalt for luksus hår, men er det ikke.
Min søde kæreste var sød at forkæle mig med nyt hår! Derfor bestilte jeg tid til 125g luksus hår jeg betalte 3600kr for.. allerede 3 dage efter er håret tørt og filtret.. jeg klager på mail til salonen og de giver mig en tid til at kigge på det, de siger det er fejl behandlet af mig selv om jeg bruger lækkers egen shampoo/balsam og kur. De vasker der og glatter det og det føles blødt, men allerede dagen efter er den gal igen det helt tørt og nu ikke engang to uger efter må jeg tage håret ud! Fordi det er så filtret jeg ikke kan have det løst uden det blir en stor knude…
Har ellers altid været glad for lækker og deres hår og det plejer holde i 5-6 måneder, men nu holdte det ikke engang en uge.. og næsten 4000kr ud af vinduet!
Skal man have Klasse 1 service
Skal man have 1 Klasses service, så skal man besøge Salon Lækker!
Utrolig sød personale der yder en professionel behandling.
Speciel Nicoline er en kvinde, der ved hvad hun laver. Hun har ordnet mit hår flere gange og føler mig tryg i hendes faglig kyndige hænder. Hun rykker ud hvis man har brug for “akut hjælp” til håret og det er prisværdigt😀
Der er altid en god stemning, hvilke også har en stor betydning og kan varmt anbefale Salonen og specielt Nicoline hvis dit hår skal fikset og du vil føle dig lækker. 😀
Kære Lækker Amager
Kære Lækker Amager. Tak for altid god service, godt humør, om det handler om mit hår mine negle mine vipper … har jeg altid fået god service og gode råd omkring vedligeholdelse🫶🏻 ikke mindst idag fik min datter ordnet hår af Nicoline På hendes konfirmationsdag💕 det blev liiiiige som hun ønsket. Hun blev så glad😁 . Tak for Jer💕
Lækket Frederiksberg
Har fået det flotteste hår af Nicoline.
Hyggelig salon, dygtigt personale og i øvrigt også rigtig god spraytan.
Mine varmeste anbefalinger!

Ikke specielt god service
Forsøgte at ringe i 30 min for at fortælle at jeg var forsinket.
Telefonen var optaget og det var ikke til at komme igennem.
Ved ankomst måtte jeg betale fuldt beløb for udeblivelse af min spraytan og det var ikke muligt at presse mig ind alligevel.
Forsinkelse er selvfølgelig min egen fejl - men at betale fuld beløb og slet ikke kunne skubbe mig ind i 15 min synes jeg er dårlig service.
L’expérience Trustpilot