Jeg er simpelthen så glad for mit hår! Jeg fik præcis det resultat, jeg havde haft i tankerne, faktisk endnu flottere. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker, var dygtig og grundig, og jeg følt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har nu fået spraytan hos lækker, 2 gange ifm arrangementer og må nok sige, det er en fantastisk professionel og behagelig tilgang. Man føler sig godt tilpas i hele processen, efter vejledning er god o... Voir plus
Sure damer i Rødovre salonen, de ved ikke, om de gider at sige hej når man kommer. Den ene gang blev negledamen nærmest sur, da jeg gerne ville have neglene kortere end hun havde i tankerne. Faktisk s... Voir plus
Fik lavet tape extensions. Forkert farve, meget uhøflig velkomst, sat dårligt så det kunne ses (prøvede at komme ind igen men de ville ikke vedkende sig det), man bliver ikke budt noget at drikke, og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Coordonnées de contact
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danemark
- Info@laekker.nu
- laekker.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Yndlings ❤️❤️
hurtig levering og med fine produkter
❤️❤️❤️
Utroligt god service, min pakke gik i stykker under vejs og de sendte mig straks en ny da jeg skrev til dem.
Skøn salon med en masse forskellige…
Skøn salon med en masse forskellige behandlinger så man kan få det hele samme sted. Søde mennesker og penge pungen er ikke tøm når man går hjem 😉
Super gode produkter!
Super hurtig forsendelse og fik en bare…
Super hurtig forsendelse og fik en bare ny vare da den modtagne var utæt og en del af væsken var røget ud i kuverten.
Hurtig levering og god service!
Altid perfekt
Altid god og hurtig service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hurtig levering hver gang ❤️
Skøn oplevelse og perfekt hår hver…
Skøn oplevelse og perfekt hår hver gang!
Ses snart igen.
Lækker oplevelse
Jeg bestilte varer på webshoppen , det var god oplevelse og meget hurtig levering
Det var til min kone i julegave og hun…
Det var til min kone i julegave og hun blev meget glad,hun har en del produkter.så mange tak for en meget tilfreds kunne.
Kan kun anbefales
Kan ikke takke Salon Lækker nok for…
Kan ikke takke Salon Lækker nok for mine smukke extensions. De var rigtig gode til at vejlede mig med længde og farve. Mit hår blev præcis som jeg havde drømt om.
Fik ugen efter lavet spray tan hos Bianca. WOW den var flot og den holdte så længe, fik nogle gode fif af Bianca. Tusind tak for en fantastisk service tøser <3
Webshoppen var nem at navigere rundt i
Webshoppen var nem at navigere rundt i, de bestilte varer kom hurtigt og var pakket lækkert ind. 5 stjerner og en varm anbefaling herfra
Får altid en super god behandling hos…
Får altid en super god behandling hos Lækker Frederiksberg. Det er kun søde og professionelle piger i salonen. Får lavet klip, farve og tape extensions, altid med et godt resultat og god vejledning. Kan kun give de varmeste anbefalinger og især en stor stjerne til Kimmie for hendes flotte arbejde⭐️
Meget tilfreds kunde
De bestilte clips-Extensions er fantastisk kvalitet, og matcher min egen hårfarve perfekt.
Meget tilfreds.
L’expérience Trustpilot