Jeg er simpelthen så glad for mit hår! Jeg fik præcis det resultat, jeg havde haft i tankerne, faktisk endnu flottere. Frisøren lyttede virkelig til mine ønsker, var dygtig og grundig, og jeg følt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har nu fået spraytan hos lækker, 2 gange ifm arrangementer og må nok sige, det er en fantastisk professionel og behagelig tilgang. Man føler sig godt tilpas i hele processen, efter vejledning er god o... Voir plus
Sure damer i Rødovre salonen, de ved ikke, om de gider at sige hej når man kommer. Den ene gang blev negledamen nærmest sur, da jeg gerne ville have neglene kortere end hun havde i tankerne. Faktisk s... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
🖤 BYENS BEDSTE SKØNHEDSALONER 🖤 Lækker er to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre. Teamet består af en frisk og dynamisk gruppe professionelle og uddannede behandlere, som kan tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige forskønnende behandlinger: Hair extensions, negle, spraytan, ansigts- og kropsbehandlinger, frisør, vippe-extensions, permanent make-up, bryllup- og fest-styling, kurser i spraytan og hair extensions etc. I begge butikker sættes der en ære i, at du som kunde føler dig velkommen og i trygge hænder. Vi optimerer hele tiden vores faglighed ved, at holde fingeren på pulsen og indhente ny viden omkring tidens skiftende trends, så vores kunder opnår en optimal kundeservice både i form af behandlinger, og de varer som vi tilbyder i salg.
Coordonnées de contact
Smallegade 37, 2000, Frederiksberg , Danemark
- Info@laekker.nu
- laekker.nu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Københavns bedste salon
Jeg er kommet i LÆKKER i ca halvandet år. jeg elsker og glæder mig hver gang jeg skal derned. Jeg får lavet både mine negle, hår og bliver spray tannet i ny og næ. Man bliver altid mødt med smil og føler sig altid velkommen når man går ind af døren. Det bedste er at man ved at ligemeget hvad du får lavet så kommer du altid ud med det flotteste resultat fordi de går så højt op i alt hvad de laver, de elsker deres fag og man ved at de kun bruger de bedste produkter. Jeg vil aldrig lade andre lave mine negle, hår eller noget andet end dem, fordi jeg ved altid at jeg får det bedste hos LÆKKER. Jeg anbefaler LÆKKER på det højeste til alle jeg kender. ☺️
Hold kæft et dårligt sted- tror ikke at…
Hold kæft et dårligt sted- tror ikke at de frisører som er ansat er uddannet. Gik ind for at blive klippet i etager - kom ud med en frisure som page- en frisure som jeg hele tiden understreget det ikke måtte være. Hold kæft en dårlig oplevelse ,så nu kan jeg kun vente på det vokser ud ,så en ny frisør kan rette det op. Et arrogant sted og ikke pengene værd.

Réponse de Lækker
Kvalitets behandlinger
Jeg får lavet mit hår hos salon Lækker, deres hår er den bedste kvalitet jeg har prøvet - jeg har haft de samme extensions i 4 måneder nu og det er stadig så pænt, som da jeg fik det sat i med tape, som jeg får rykket op hver 6 uge. Jeg er imponeret over kvaliteten og vil anbefale det til hver en tid. Af og til får jeg også lavet lashlift, farve af bryn og vipper og jeg går ALTID tilfreds fra salon Lækker! Dejlig stemning i salonen, god service og vejledning.
Kan varmt anbefales!!!
Lækker i salon lækker
Lækkert alt !
Indbydende og hyggelig salon med varmt og imødekommende personale, som altid er smilende og energiske og kredser om deres gæster. Jeg kan uden tøven skrive under på, at jeg nyder at få alle typer behandlinger som fast kunde til behandling af både volumelashes, spray tan og behandling af hår. Bliv lækker i salon lækker!
Super professionel salon altid smilende…
Super professionel salon altid smilende imødekommende personale der er dygtige i deres håndværk og yder service til ug! - er kommet derinde en del år og får primært frisørbehandlinger samt extensions og spraytan de er til at stole på og man kan altid trygt sætte sig i stolen hos dem
Lækkert hår
Lækkert hår
Lækker Tan
Jeg kan 100% anbefale Lækker både på Frederiksberg og i Rødovre.
Min datter skal også snart have klippet spidser og blive forkælet lidt hos Lækker. Det glæder hun sig meget til.
Kan kun anbefales
Jeg har fået lavet negle hos Lækker i over et år nu, og jeg er altid tilfreds! De har et øje for detaljer, og efterkommer altid mine ønsker i forhold til, hvordan jeg ønsker mine negle skal se ud. Kæmpe anbefaling her fra, jer ser frem til mange år endnu hos dem.
Dejlig salon, dejlige mennesker og dejlige resultater
Jeg er fast kunde i salon Lækker i Rødovre, og de kan varmt anbefales.
Ved ankomst får jeg altid et smil og tilbuddet om noget at drikke. Behandlingerne er langt fra de dyreste i hovedstadsområdet, men de er helt klart nogle af de bedste til både vipper, spraytan og extentions.
Når jeg har været i deres Frederiksberg afdeling, har oplevelsen været lige så positiv.
Tak Lækker for at holde mig lækker!
Helt klart byens flotteste spraytan
Helt klart byens flotteste spraytan! Pigerne hos lækker er top profesionelle og farven tilpasses din huds udgangspunkt. Vupti - så fik man glød eller feriefarve! Holder godt og ser naturligt ud!
Super kvalitet og god service.
Jeg har fået tanning og lavet hår hos Lækker i mange år.
De sidste par år hos Rødovre men Frederiksberg er lige så god.
Kvaliteten af håret er i top.
Priserne er gode.
Personalestaben er SUPERsøde og jeg er altid yderst tilfreds når jeg går derfra.
Jeg kan 100% anbefale Lækker og ville ønske der også lå en Lækker på Amager. Men hvad gør man ikke for at blive "lækker" ;) ja så går det nok at køre lidt for det.
Skal have lavet hår på onsdag og jeg glæder mig helt vildt!
Absolut bedste salon i Danmark!
Salon Lækker på Frederiksberg er usammenligneligt den bedste beauty & frisørsalon i København - Altid god stemning, professionel service og høj forstand på beauty; leveret af et fantastisk personale, der tydeligt gør sit yderste for, at kunden er i centrum - også efter en behandling; står de altid klar til at hjælpe.
Jeg stiftede første gang bekendtskab med Salon Lækker for 2 år siden, da min veninde gjorde mig opmærksom på Kimmie, som skulle være den bedste frisør i spillet. Jeg var skeptisk til at starte med - For med et naturhår som mit; Ufarvet, flernuanceret og tyndt, havde jeg på daværende tidspunkt endnu ikke truffet en frisør, der kunne levere et tilfredsstillende resultat med hairextensions. Jeg valgte så gudskelov, at bestille tid hos Kimmie til extensions med tape - og jeg har nu været fast kunde hos hende i 2 år.
Med mine mange års erfaring som international kunde i beauty-verdenen vil jeg vove at påstå, at Kimmies exceptionelt smukke arbejde er stærkt overlegent i forhold til andre frisører her i Danmark. Hun sætter en ualmindelig høj standard indenfor sit felt og formår gang på gang, at kreere det absolut smukkeste hår i den lækreste kvalitet, som skinner i op til flere måneder efter. Der er ingen tvivl om; at hun kan sit kram; Hun sætter altid sine kunder i første række og går meget op i, at resultatet bliver så smukt som overhovedet muligt. Hun er grundig og perfektionistisk; og giver altid kunderne en fantastisk oplevelse udstyret med gode råd med på vejen. Det er altid en udsøgt fornøjelse at være kunde hos Kimmie - og jeg føler mig tryg hendes hænder.
Jeg vil klart anbefale alle, at tage et smut forbi Salon Lækker!
Er en ivrig bruger og glad kunde hos…
Er en ivrig bruger og glad kunde hos Lækker på Frederiksberg. Personalet generelt er søde og imødekommende. Tak til Julie, for altid at sørge for at jeg går igennem livet med de smukkeste negle.
Lækker i Rødovre “bruger” jeg til at få klaret mine ansigtsbehandlinger, og føler mig 10 år yngre når jeg vimser ud af butikken efter endt behandling.
Bedste frisørsalon i København!
Altid en fantastisk oplevelse hos Kimmie hos salon lækker! Har fået lavet tape extensions det seneste år hos Kimmie og det er altid et fantastisk resultat. Så god service og vejledning og hun er så god til at finde de helt rigtige farver og metoder til ens hår! Hun er desuden super god til hårfarve og har flere gange formået at farve mit hår i den smukkeste balayage som jeg havde drømt om. Altid i trygge og dygtige hænder hos Kimmie🙏🏻 Håret holder også rigtig godt, så alt i alt en fantastisk oplevelse og det eneste sted jeg vil have ordnet mit hår!
De smukkeste extensions jeg har fået…
De smukkeste extensions jeg har fået lavet til dags dato. Kimmie giver en God service og information, er hensynsfuld, samt er virkelig talentfuld indenfor kategorien hår. Jeg føler mig meget smuk hver gang jeg går derfra⭐️. De bedste anbefalinger herfra💜
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg får lavet både negle og hår hos Salon Lækker på Frederiksberg, og har altid været yderst tilfreds med resultatet. Servicen er helt i top, det samme er kvaliteten af behandlingerne og stemningen er så hyggelig i salonen. Jeg føler mig altid meget velkommen. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Top god professionel behandling
Top god professionel udførsel af både negle og frisør samt udførlige vejledninger til vedligehold
Jeg er altid blevet mødt med et smil og er
Super lækkert resultat
Både salonen i Rødovre og på Frb kan anbefales varmt
ALDRIG FÅ LAVET EXTENSIONS HER!!!!!
ALDRIG FÅ LAVET EXTENSIONS HER!!!!!
Dårlig kvalitet...
Min søster har betalt 3500 kroner for at få lavet hår, der falder ud med det samme (3 dage), hvorefter de nægter at sætte nyt hår i.....
Jeg fik for snart 3 uger siden lavet…
Jeg fik for snart 3 uger siden lavet tape extensions i salon lækker på Frederiksberg. Jeg har allerede været dernede 2 gange og få sat totter på, som er røget ud. Jeg har brugt de produkter og gjort som jeg er blevet vejledet i af salon lækker.
Men nu er der en tot, der er røget ud og har taget mit eget hår med. Det har resulteret i en skaldet plet.
Desuden er hårets kvalitet virkelig dårligt og føles som hø.
Medarbejderne er dog søde og hyggelige at tale med
Pinlig kvalitet og dårlig service
Jeg fik sat extensions på d. 7/8-2020 hos deres salon på Frederiksberg. Her møder jeg min behandler som dårligt tager imod mig da hun har meget travlt med at ordne hendes eget hår og snakke hen over hovedet på mig til hendes kollega.
Der bliver sat 200 gram på 2 flettekanter som har givet mig sår i begge sider hvor fletningerne starter, dvs at det er alt for tungt. Desuden er farven forkert matchet og mit eget hår er meget mørkere end det lyse barbie hår jeg får sat i. Men det værste er kvaliteten på håret - aldrig har jeg oplevet en så ringe og falsk kvalitet. Det lignede en omgang hø og allerede efter første vask med Maria Nila produkter har jeg måtte tage det ud.
Ved konfrontation bliver jeg bare tilbudt at komme ind og så kan vi se på det. Jeg siger self at jeg vil have et afslag i prisen (og om de før har oplevet fejl i kvaliteten hvilket de mener er usandsyneligt så jeg skal bestemt ikke have mere af det hø hår på).
Så dårlig kvalitet, forkert farvematch og sår i hovedbunden for 3100 kr! Jeg sætter aldrig mine ben der igen.
Billigt, men service derefter
Fik lavet tape extensions. Forkert farve, meget uhøflig velkomst, sat dårligt så det kunne ses (prøvede at komme ind igen men de ville ikke vedkende sig det), man bliver ikke budt noget at drikke, og de snakker internt med hinanden om alt muligt mens man bare sidder og føler sig lidt i vejen for deres interne hygge. Kommer ikke igen
L’expérience Trustpilot