LahoreCashandCarry Avis 13

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

1. Supermarché
  2. Épicerie asiatique

Informations provenant de diverses sources externes

Lahore Cash & Carry is the only desi online store in Denmark that carries a complete range of authentic Indian, Pakistani, and Nepalese groceries.

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Køb INTET i Lahore Cash & Carrys…

Køb INTET i Lahore Cash & Carrys webshop. Jeg siger ikke, det er uvederhæftigt foretagende - det føles bare sådan. Firmaet trækker omgående beløbet for bestilling i butikkens webshop. Trods adskillige henvendelser og løfter om tilbagebetaling sker der absolut intet. Man modtager ingen varer, intet beløb retur, men til gengæld en masse usammenhængende beskeder som leveres af (dog venlige, sikkert lige så frustrerede) ansatte. En helt igennem uforståelig, urimelig og dårlig kundeoplevelse.

1 janvier 2026

Elendig service

Elendig service. Skulle hente min pakke sidste afhentningsdag, men fordi jeg stolede på at personalet havde styr på deres arbejde, kiggede jeg ikke på modtageretiketten før jeg var hjemme. Det viste sig så at det var den forkerte pakke.
Jeg skrev til dem via WhatsApp, og der blev sagt, at den ville blive lagt til side så jeg kunne hente den og aflevere den anden pakke.
Mega spild af min tid. Pakken var leveret tilbage til afsender "efter modtagers ønske".
Totalt inkompetent personale.

29 décembre 2023

en af deres medarbejder er virkelig…

en af deres medarbejder er virkelig uhøfligt
Henter man en pakke
Så kan han ikke finde den.. når han så finder den så smider han den ned på gulvet og scanner den..
han har en plade på væggen som han godt kunne sætte pakke op på for at scanne men nej..

Jeg kan heller ikke sige at jeg ikke bille derhen mere fordi shein og Dao sender igen og igen pakkerne til deres butik selvom jeg bestiller hjemme levering

Og det sket 2 gange i træk..
Hvis manden bør slet ikke være et sted hvor der kommer folk for at hente deres pakker !!

17 octobre 2023

Værste butik til hjem levering

Værste butik til hjem levering. De aner simpelthen ikke hvordan man skal levere . De havde aftalt at levere mellem tidsrum 15:00-21:00 men har ikke leveret. Når jeg har ringet til dem så siger de bare 10 minutter mere . Halv time senere ingen ting. Ringer igen så ser en mand at han vender tilbage men halv time igen og ikke hørt noget fra dem. Så lad være at købe fra dem hvis i tænker på hjem levereing. De er bare simpelthen meget lige glad type

12 janvier 2022

The rudest people I have met so far

The rudest people I have met so far.
They sent me 3 wrong items. Next - they claimed I had called them the day before and accepted the changes made to my order... (I didn’t - I called AFTER the delivery had been made where I took note of the wrong items to complain).
The guy from customer “service” claimed it was my fault as I didn’t give them my phone number... (make it mandatory on your website if you want it).
Next he yelled at me for sending the text message on a wrong number which is their whatsapp no... (?!?) they did receive the text as they replied on that text...(?)
I am not satisfied at all and actually very angry with their way of handling the situation and especially for yelling at me! By all means completely unacceptable and RUDE! This is not how professional grocery webshops/shops behave.

7 février 2021

Very Bad Customer Service…

Being ordering from here since a year but we had bad experiences on last few deliveries.
When tried to contact them they do not answer the calls and emails.
I messaged on whatsapp number. They saw it but did not responded.
Very poor customer service.
Will order from alternative online shops from next time.
NOT RECOMMENDED

29 juillet 2020

Leverer varene fra dag til dag

Leverer varene fra dag til dag - super hurtig - levering til døren.
Betaling ved levering (kontant eller MobilePay).
Superfin service, og meget stort vareudbud. Vi fik netop de indiske krydderier som vi manglede.
Prøvede ved samme lejlighed nogle af de indiske "færdigretter" fra HALDIRAMS - smagte super godt; som at være tilbage i Indien.

3 mai 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit