Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszej pergoli lamelowej od Lamella. Cały proces przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Tess była bardzo pomocna i cierpliwie odpowiadała na wszystkie pytania. Materiały są... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik heb de lamellenoverkapping gekocht en ben zeer tevreden. De constructie voelt stevig aan, de afwerking is netjes en het geheel ziet er prachtig uit. De service was uitstekend: goede communicatie... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goed geholpen, fijn contact. Goede prijzen! Na bestellen erg snel geleverd (met uitzondering van het lange scherm, maar dat werd van tevoren al gezegd) Je moet even goed de tijd nemen voor alle geb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het product (lamellenoverkapping) is van zeer degelijke kwaliteit. Voor een leek is het in elkaar zetten wel een pittige klus, vooral als je in eerste instantie met een verkeerde montagetekening werkt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dé specialist in overkappingen. Wij luxe aluminium overkappingen van extreem hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in standaard afmetingen, hierdoor kunnen wij snel schakelen en bieden wij leuke prijzen.
Wetering 5, 7641LG, Wierden, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
We zijn goed geholpen bij Lamella. Duidelijk verhaal. Vriendelijke verkoper. Hij dacht goed met ons mee.
Wij waren op zoek naar een glazen overkapping (6 x 3,5 m) met rondom glazen schuifwanden. Na veel onderzoek uitgekomen bij Lamella. Ten eerste door de goede prijs/kwaliteit verhouding, daarnaast omdat net het nieuwe model uitkwam met strak design, 2% helling dak ipv 7% en ledstrips ipv spotjes. Erg goed geholpen voor en tijdens de bouw. Alles telefonisch, foto's via Whatsapp en info over mail omdat we aan de andere kant van het land wonen. Omdat we dicht bij het IJsselmeer wonen moesten we eerst een fundering leggen waardoor we enigszins vertraging op hebben gelopen. Maar 5 weken later staat alles en zeer tevreden over het eindresultaat. Deze prijs/kwaliteit voor dit design vind je niet bij de concurrentie.
Wij hebben een elektrische vrijstaande lamellen overkapping gekocht en zijn zeer tevreden. Zeer goed geholpen en bij zelf plaatsen is de handleiding helemaal duidelijk.
Eén beschadiging op een onderdeel van de led verlichting en na een telefoontje is er direct een vervangend onderdeel opgestuurd. TOP bedrijf / product!!
Wir sind rundum zufrieden. Haben eine Pergola in der Größe 4x8 Meter bestellt. Im Vergleich zu deutschen Preisen die Hälfte bezahlt und mindestens deutsche Qualität erhalten. Der Kundenservice war jederzeit und gut für uns erreichbar. Die Anleitung TOP! Man muss schon 3 Tage für den Aufbau einplanen. Die Sprache war nieee ein Problem, wie andere das hier behauptet haben!! Also immer wieder gerne!
Ik heb mijn overkapping dicht laten maken inclusief een electrisch zonnescherm. Beide keren was het eindresultaat fantastisch. Er werd altijd snel gereageerd op vragen en als er iets was werd het snel en netjes opgelost. Buiten dat zijn de prijzen ook top.
Dikke aanrader dus wat mij betreft!
Wij Ad en Harma uit Zuidlaren brachten een bezoek op afspraak in Wierden voor bekijken en informeren voor het plaatsen van een vrijstaande Pergola.
Wij werden te woord gestaan door Jooren.
Na enige tijd gingen we rondkijken in de showroom naar modellen. Wij kwamen uit op een aluminium pergola met Lamellen dak van aluminium, en screendoeken en ledverlichting.
4 bij 4 meter en 3 meter hoog. Opgezet met betonpoeren.
In antraciet grijs uitvoering.
Alles elektrisch bedienbaar.
Vanaf het begin hadden wij goed voor ogen wat wij wilden: een glazen overkapping met louvre panelen aan de zijkanten. Na contact met meerdere bedrijven te hebben gehad hierover, hadden wij direct een goed gevoel bij Lamella. Hetgeen wat wij wilden was mogelijk en de communicatie en offerte verliep vlot en duidelijk. Wij zijn vervolgens in de de showroom langs geweest om alle materialen in het echt te kunnen bekijken voordat we over gingen tot opdracht, in de showroom zijn wij goed geholpen door Tom Leusink. Tom Ligtenberg had een duidelijke ontwerp tekening voor ons gemaakt. De plaatsing van de overkapping is vakkundig en met zorg gedaan. Een puntje van feedback is de klant in de toekomst vanuit eigen initiatief op de hoogte stellen van de planning & leveringsproces. Nu moest ik elke keer bellen om duidelijkheid te krijgen hierover. Ook wil ik meegeven om alle materialen goed en zorgvuldig na te kijken, voordat deze richting klant gaan. Dit scheelt nalevering en extra werk. Voor de rest ben ik zeer tevreden over het eindresultaat en er wordt goed met je meegedacht .
Wir waren auf der Suche nach einem richtigen Hingucker. Die Lamellenüberdachung aus Aluminum ist wirklich modern und schön. Die Montage war sehr einfach. Jedes Teil ist beschriftet gewesen. Jetzt genießen wir richtig von unserem Garten.

Réponse de Lamella
Wij hebben laatst een lamellen overkapping gekocht bij Joore in de showroom. Top service en zeer vriendelijk. Toont oprechte interesse in onze behoeftes en wensen.
Kwamen hun afspraken na en de overkapping werkt fantastisch.
Al met al een top ervaring!
Erg prettig bedrijf. Hele mooie en degelijke overkapping met een duidelijke beschrijving. Straalt luxe uit. Ook het contact met het bedrijf, zelfs als er achteraf iets opgelost moet worden, verloopt helder en soepel. Ga zo door!
Bij Lamella een electrische lamellen overkapping besteld met zonnescherm.
Wat een pareltje is het!
Bestelling liep vlot en Lamella was en is heel erg goed bereikbaar voor vragen en advies. Montage ook laten doen door monteurs via Lamella. Ook dit verliep vlekkenloos. De overkapping stond binnen een dag! Toppers!
Wij zijn ontzettend tevreden met onze aluminium lamellen overkapping. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen en bevalt uitstekend.
De levering verliep soepel en zonder probleem. Wat ons opviel was de snelle reactie bij vragen en goede support.
We hebben de overkapping zelf gemonteerd en bij de enkele vragen die we hadden kregen we ook snel een reactie.
Kortom, een kwalitatief hoogwaardige overkapping met een fijne ondersteuning vanuit het bedrijf. Zeker een aanrader!
Mooie producten en zeer vriendelijk en nette verkoop. Goed advies en duidelijke taal. Het eindresultaat... Prachtige mooie lamellen overkapping met verlichting en screen. Echt mooi geworden. Montage ook door zeer vakkundig personeel. Echt een aanrader dit.
Wir sind sehr sehr zufrieden mit der gesamten Abwicklung der Firma Lamella, unser Plan wurde so umgesetzt, wie wir ihn gestaltet haben. Jede Frage wurde uns telefonisch oder über das WhatsApp schnellstens beantwortet. Die Qualität ist sehr gut und wir sind sehr glücklich damit. Wir würden diese Firma zu 100 % weiter empfehlen.
Top kwaliteit overkapping. Erg tevreden met het eind resultaat. Ook complimenten aan de verkoop. Goed persoonlijk advies
Ik heb 4 maanden bij Lamella gewerkt, het is een top bedrijf, wat wordt gerund door 2 jonge ondernemers die veel passie hebben voor het vak, ik heb erg veel geleerd en zou het zeker aanraden!
Goede service en fijne ondersteuning. Ook na de aanschaf blijven ze helpen met vraagstukken over de overkapping en de installatie.