L'entreprise a répondu
Zeer tevreden over onze lamellen overkapping van Lamella! Alles is keurig en vakkundig geplaatst. Vanaf het eerste contact al een prettig gevoel, mede door de vriendelijke verkoper aan de telefoon die... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij Ad en Harma uit Zuidlaren brachten een bezoek op afspraak in Wierden voor bekijken en informeren voor het plaatsen van een vrijstaande Pergola. Wij werden te woord gestaan door Jooren. Na... Voir plus
Dé specialist in overkappingen. Wij luxe aluminium overkappingen van extreem hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in standaard afmetingen, hierdoor kunnen wij snel schakelen en bieden wij leuke prijzen.
Wetering 5, 7641LG, Wierden, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Toller Kundenservice, schnelle Lieferung und der Vorhang sieht einfach toll aus!

Réponse de Lamella
Heel mooi product. Goed advies en overleg, ook m.b.t. aanpassingen en wensen en vlugge levering.

Réponse de Lamella
De besprekingen over de aankoop van een terrasoverkapping en mogelijkheden daarin waren heel prettig en klantgericht. Offertes werden snel aangepast in een ontspannen sfeer met kennis van zaken. Lamella komt afspraken na en heeft een goede after sales. Ook na aankoop en plaatsing tonen zij een verantwoordelijkheidsgevoel voor het door de klant aangekochte product. Kortom, goede ervaring met Lamella.

Réponse de Lamella
Tess hat uns fantastisch geholfen. Von Anfang an hat sie mitgedacht, bis hin zur Fertigstellung der Pergola

Réponse de Lamella
Ik ben al langer zakelijke klant blij Lamella. Wordt altijd goed geholpen.

Réponse de Lamella
Wir haben uns für eine Pergola von Lamella entschieden und sind rundum begeistert. Vom ersten Kontakt bis zur finalen Umsetzung lief alles sehr professionell und reibungslos. Besonders positiv hervorzuheben ist die freundliche und kompetente Beratung – auf alle unsere Fragen wurde ausführlich eingegangen. Auch vor Ort waren wir sehr beeindruckt: ein schönes, großes Unternehmen mit einer ordentlichen und gut organisierten Werkstatt. Wir durften uns alles ansehen, was uns ein sehr gutes Gefühl gegeben hat und zusätzliches Vertrauen geschaffen hat. Die Qualität der Pergola ist hervorragend und entspricht genau unseren Erwartungen. Man merkt sofort, dass hier mit hochwertigen Materialien gearbeitet wird und viel Wert auf Details gelegt wird. Insgesamt ein top Service auf hohem Niveau – wir können Lamella uneingeschränkt weiterempfehlen und freuen uns darauf, viele schöne Stunden unter unserer neuen Pergola zu verbringen!

Réponse de Lamella
Od wyceny po dostawę – zdecydowanie polecam. Quinten bardzo mi pomógł.

Réponse de Lamella
Super fijn bedrijf, aardige mensen en heel goed advies gekregen. Ook uitstekende kwaliteit overkapping, aanrader!

Réponse de Lamella
Geweldige service! Bij vragen wordt snel gereageerd. Indien nodig word wordt een onderdeel zonder problemen omgeruild. Ook als minder handige klant worden mijn vragen geduldig beantwoord...

Réponse de Lamella
Schönes Großes Unternehmen, ordentliche Werkstatt. Wir durften uns alles ansehen und waren sehr beeindrucht.

Réponse de Lamella
Top Erfahrung. Der kundenservice war freundlich. Die Lieferung war ebenfalls einwandfrei.

Réponse de Lamella
Ich bin sehr zufrieden mit dem Service! Die leferung war schnell und die Qualität hat meine Erwartungen übertroffen.

Réponse de Lamella
Zeer tevreden met onze overkapping!
Top service en de werknemers staan altijd snel paraat! Ook na de bestelling kregen wij steeds updates over de levertijden wat wij heel fijn vonden!
Ik kan iedereen Lamella aanbevelen voor een mooie overkapping!

Réponse de Lamella
super tevreden over mijn overkapping van Lamella. Het personeel was ook erg vriendelijk en de service was goed.

Réponse de Lamella
En savoir plus sur les différents types d'avis.