Virkelig en skuffende omgang. Stedet har ret fine anmeldelser på hotels, og booking, så vi kom med en forventning om at stedet var bedre. Vi havde et familieværelse til 4 i kælderen. Sengegærdet... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ingen service i forbindelse afbud 24timer før pga COVID-19 restriktioner!! Den danske regering frarådede alle ikke nødvendige rejser, derfor så vi ikke anden mulighed end at afbestille. Landgastho... Voir plus
Har besøgt hotellet flere gange over de sidste 10-12 år Maden er blevet væsentligt forbedret Ganske vist er værelserne blevet "renoveret" men desværre ikke gennemgribende, maling og tapet gør ikk... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Virkelig en skuffende omgang, anbefaler ikke
Sengegærdet var lavet i kunskæder som var helt krakeleret, toilet bræt helt gult (havde engang vært hvidt) mug på badeværelset, helt nedslidt gulv, og generelt virkelig slidt og halv beskidt.
Restaureren havde lukket, så vi fandt selv mad et andet sted.
Morgenmaden var ok, og den ene personale, som jeg tror jeg ejeren, virkede næsten træt af vores ankomst.
Jeg kan på ingen måder anbefale stedet til andre.
Super ophold
Dejligt sted kommet her flere gange, dog kunne vinduerne trænge til et eftersyn, både på værelserne og i restauranten der trækker koldt fra vinduerne, god mad smilende og venligt personale
vi ankom til hotellet ved 14-tiden og…
vi ankom til hotellet ved 14-tiden og den flinke dame i receptionen fortalte os, værelset var klar. Fik et pænt stort værelse, bad med bruser helt ok. Fik kaffe/kaffe ved ankomsten, ml 17-21 bliver serveret tre retters velsmagende menu, næste morgen stor buffet. Man føler sig velkommen ! vi kommer gerne igen.
Populært sted i forfald
Har besøgt hotellet flere gange over de sidste 10-12 år
Maden er blevet væsentligt forbedret
Ganske vist er værelserne blevet "renoveret" men desværre ikke gennemgribende, maling og tapet gør ikke alt.
Flere af værelserne lider af en ulidelig "lortelugt" som sandsynligvis skyldes for dårlig kloakering
Tror dette var mit sidste ophold, selv om det er billigt, kan det blive for ringe.
dejligt weekend ophold,lækker mad og…
dejligt weekend ophold,lækker mad og dejlig morgenmad med masser af udvalg, samt dansktalende personale, værelset kunne måske godt trænge til lidt renovering, men til prisen ok og vi kommer gerne igen
Kedelig oplevelse
Det ene værelse var ikke klar da vi ankom , og personalet i receptionen kunne ikke sige hvornår det blev klar. Aftensmaden var ok men morgenmaden var meget kedelig, tørt rugbrød og hårdkogte æg . Og den ene dag fik vi at vide at terrassen ikke blev låst op , det var altså sommer,
Fed oplevelse
Maden har aldrig oplevet så Godt! Og værelserne lidt gammeldags med super godt, elevatoren blev flittigt brugt! Da der er mange op og ned tur. Nattens første nat var fantastisk grundet den gode energi som stedet har! Det kan kun anbefales, faktisk mødte jeg en herre som nu var på hans 34 te gang, så det kan da siges at være godt. Selv om turen var på 270 km køre man det for at få oplevelser!
Hilsen Jan
Dårlig rengøring og mad.
Dårlig rengøring og mad.
Da vi gjorde opmærksom på dårlig rengøring blev de sure. Så havde vi ikke lyst til at sige yderligere om maden.
Men maden var oversaltet, kødet tørstegt, laksen var helt hvid.
Stod på håndklæder i badet fordi der var så beskidt på gulvet. Spindelvæv hang ned fra loftet og der var meget skidt i krogene☹️. Det var en øv oplevelse.
Et dejligt sted hvor alt fungerer
Et dejligt sted hvor alt fungerer. God mad og servering. Kan anbefales
Hotellet ligger centralt for flere udflugtsmål.
Hotellet ligger centralt for flere udflugts mål. Alle værelser er forskellige og ret små. Hvis ikke deres lænestole var så store, ville der være bedre plads.
Dårligt wifi, det kunne vi ikke bruge. Maden er en 3 retters menu, hver dag suppe, 2 hovedretter at vælge imellem og en lille dessert. Ikke gourmet mad men vi var tilfredse med maden og fin betjening.
Ulækkert og beskidt .
Ulækkert og beskidt .
Vi havde bestilt en weekend der nede igennen Risskov bilferie .
Vi kom til et værende med skimmel i hjørnerne og generelt ulækkert og beskidt, vi klager så og får tilbudt et nyt værelse.
Det nye værelse var så renere men stadig langt fra hvad man bør forvente af et hotel , værelset var med to enkelt senge fra et børneværelse men madrasser der var slidt, vi var taget der ned med henblik på en hyggelig par weekend men endte med at køre hjem efter 20 min på steder.
Det var under alt kritik.
Virkelig god oplevelse var sammen med…
Virkelig god oplevelse var sammen med en gruppe fra vores bilklub gode værelser og god mad kan kun anbefale det sted.
Super ophold med min kæreste
Super ophold med min kæreste . Ja hotel , mad , personale var i top , vi kommer igen 😊 personale var søde og imødekommende ja de talte også dansk . Maden var lækker hver dag værelser var indbydende hver dag , hotel var hyggeligt at være på . Mvh Anders
Vi er 2 par
Vi er 2 par, som netop er kommet hjem fra et dejligt ophold på Landgasthof Tarp.. Vi boede i hovedbygningen på vær. 27 og 29 - de fremstod nyrenoverede, pæne, hyggelige og rene. Maden var god og rigelig, dejligt at der var valgmuligheder mht. hovedretterne. En af vores flok tåler ikke laktose - dette blev der taget hensyn til. Serveringspersonalet er meget smilende, med på en spøg og tager sig tid til en, selvom der er travlt.
Vi kommer gerne igen.
Hotellet s leder Dirk
Hotellet s leder Dirk, er fuldstændig ligeglad med kritik. Giver ingen kompensation for fejl og mangler. Menu en er det samme hver uge år efter år. Værelser dårlig og nedslidte. Falsk venlighed og smil. Hold jer langt væk fra det hotel. MINUS 5 STJERNER. !!!!
Hyggeligt Hotel
Hyggeligt hotel værelserne er store pænt og rent personalet er super søde med masser af humor 😁 god aftensmad god morgenmad mangler absolut intet kan kun anbefale dette hotel 😁
Igen en god oplevelse på Landgasthof…
Igen en god oplevelse på Landgasthof Tarp.
Mandag fra den 121222 til onsdag den 141222
Personalet er meget imødekommende og taler dansk.
Serveringspersonalet er med på en spøg og medlevende i det der foregår.
Tak for det.
Vi kommer igen, og kan helt sikkert anbefale stedet til andre.
Mvh. Lone og Arthur værelse 29 og Lone og John værelse 30.
Så hyggeligt
Vi var hos landgasthof fra 19-21 oktober 2022 for første gang. Vi blev mødt af en rigtig sød og imødekommende receptionist. Det var helt klart de dage værd. Man blev budt indenfor og selskabelige personale, vi ville gerne have blevet flere dage og kommer helt klart igen.
Vi ankom til receptionen hvor en meget…
Vi ankom til receptionen hvor en meget venlig dansk talende dame tog pænt imod os viste os vores værelse. Vi sov her i 3 nætter, med morgenmad og 3 retters aftensmad inkluderet. Morgenbuffet med rundstykker, brød og masser af forskellige pålæg. Aftensmaden var lækker og varieret. Rimelige priser på drikkevarer og meget sødt og smilende personale. Værelset var pænt og rent.
Over hovedindgangen står der velkommen hjem, og det føles virkelig som at komme hjem.
Alt i alt en fantastisk oplevelse som vi bestemt vil gentage.
Så perfekt.
Vi er 4 personer, der netop har været på et 4 dages ophold på Landgasthof.
Vi har været meget tilfredse både med personale, værelser samt mad. 👍👍👍👍
L’expérience Trustpilot