Landgasthof Tarp Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Virkelig en skuffende omgang. Stedet har ret fine anmeldelser på hotels, og booking, så vi kom med en forventning om at stedet var bedre. Vi havde et familieværelse til 4 i kælderen. Sengegærdet... Voir plus

vi ankom til hotellet ved 14-tiden og den flinke dame i receptionen fortalte os, værelset var klar. Fik et pænt stort værelse, bad med bruser helt ok. Fik kaffe/kaffe ved ankomsten, ml 17-21 bliver se... Voir plus

Ingen service i forbindelse afbud 24timer før pga COVID-19 restriktioner!! Den danske regering frarådede alle ikke nødvendige rejser, derfor så vi ikke anden mulighed end at afbestille. Landgastho... Voir plus

Har besøgt hotellet flere gange over de sidste 10-12 år Maden er blevet væsentligt forbedret Ganske vist er værelserne blevet "renoveret" men desværre ikke gennemgribende, maling og tapet gør ikk... Voir plus

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi var der sidst i november for 6 gang…

Vi var der sidst i november for 6 gang og det var som de forgående gange bare godt super sød betjening og god Tysk mad i gode portioner eftermiddags kaffe med et lille stykke god kage til et godt værelse med udsigt til vejen med rengøring hverdag kommer igen helt sikkert

25 décembre 2021

Dejligt hyggeligt hotel

Dejligt hyggeligt hotel, lidt slidt måske, men syntes det opvejes af en hyggelig atmosfære. der serveres dejlig god mad hvis man er på pension, venlig personale, rimelige priser.

24 décembre 2021

Har lige været på Landgasthof Tarp for…

Har lige været på Landgasthof Tarp for femte gang, som sædvanligt en dejlig oplevelse med venligt personale, god mad, samt et fint værelse. glæder os allerede til vi skal derned igen. tak til Dirk og hele dit dygtige personale.

29 septembre 2020

Vi har været på landgasthof for 5 gang …

Vi har været på landgasthof for 5 gang desværre ikke den gode oplevelse vi plejer at have ,maden var under al kritik ikke vær at spise ,betjeningen var søde og rare som de plejer at være .så vi må nok sige det blev sidste gang desværre

6 août 2020

Ingen service i forbindelse afbud…

Landgasthof kunne blot meddele os at rejsen var spildt.
Magen til dårlig service, skal man lede længe efter. Vi har forsøgt at aftale senere tidspunkt med dem, uden held.
Når man læser anmeldelser her, skal vi nok være lykkelige for ikke at have brugt vores tid på et ophold der.
Hold jer langt væk.

17 juillet 2020

Nedlukning af Danmark Covid-19

Måtte melde afbud 24 timer før ankomst pga regeringens COVID-19 restriktioner, med det resultat at rejsen var spildt. Ingen service mht eventuel senere ankomst.
Rejsen var købt gennem Deal, så Landgasthof Tarp har fået deres betaling.
Usandsynlig dårlig service i en helt ekstraordinær situation.
Bestil ikke din rejse hos dem. Den dårlige service starter inden ankomst.
Burde have nul stjerner, men skal give dem minimum en.

17 juillet 2020

Værste ophold nogensinde

Værste ophold nogensinde.
Maden var elendig. Tørt kød om aftenen. Desserten bestod af to tynde skiver is som var yderst krystalliseret og dagen efter en cm kvark med dåsefrugter. Tørt rugbrød og rundstykker ved morgenbordet. Der blev kun fyldt op i buffeten hvis man selv bad om det. Dårligt indeklima grundet manglende rengøring. Der lå et ordentlig lag støv på b.la sengehylden. Fokus lå på at få flest mulige kunder igennem til mindst mulige udgifter, fremfor at have fokus på kunderne og give dem en god oplevelse.

8 septembre 2019

Fik ikke det vi havde bestilt

Vi havde bestilt 2 overnatninger i dobbeltværelse ikke ryger incl. 2 x 3 retters menu, 2 x eftermiddagskaffe, 1 spillerunde på keglebane samt 1 fl. vin pr.vær. ved afrejse på Landgasthof Hotel gennem Risskov Bilferie, vi har tidligere bestilt gennem Risskov Bilferie uden nogen problemer.
Nævnte ophold var langt fra tilfredsstillende:
- Vi fik et rygeværelse der stank af røg, (kunne ikke få et andet, da alt
var booket
- Et badeværelse der var beskidt og ulækkert
- En keglebane der ikke kunne bruges p.gr.af et selskab have lejet
det tilstødende rum.
- Ingen fl. vin ved afrejse.
fremover skal vi nok huske at tjekke på Trustpilot m.m. før vi bestiller.

13 août 2018

Uacceptabel værelses oplevelse

Vi er netop kommet retur fra et ophold på Landgasthof Tarp og er dybt skuffet. Havde bestilt ikke-ryger værelser men fik tildelt rygerværelser der udover lugtede langt væk af røg, også var beskidte, både på tapet og gulvtæppe. Hotellet kunne ikke tilbyde andet da de sagde at alt var optaget. Vi kunne se at mange af værelserne var renoverede og så pæne og indbydende ud. At man så udlejer et så ringe værelse, som ikke lever op til det man har bestilt er helt uacceptabelt, så hellere melde ud at alt er optaget, så man ikke tilbyder sådan noget skrammel, som helt ødelægger ens oplevelse.

13 août 2018

Skuffende ophold

Skuffende ophold med meget kedeligt og absolut ikke-renoveret værelse, som lå 100-150 m fra selve kroen. Det var så lydt, at man kunne høre alt der blev sagt på gangen og værelserne ved siden af. Koldt gulv og ingen hygge. Eneste plusser var at morgenmaden var ok, og at der var rent. Vi brugte en Bellevue box til en værdi af 799 kr, det var opholdet slet ikke værd. Kan ikke anbefales.

18 septembre 2017

Speisekarte

Wir waren zum gänseverspielen im Haus und haben aus der angebotenen Speisekarte eine normale Currywurst mit Pommes bestellt , die einen Preis von 6,90 hatte , was auch ok war . Aber der Hammer kam , als uns der Teller hin gestellt wurde . Zu der Wurst gab es ganze 12 Pommes , wovon ein Teil noch nicht mal eine normale Länge hatten . Nachdem ich die Kellnerin fragte , ob dies ihr Ernst sei , - erhielt ich patzig ,diese Antwort ; sie würde die Portionen nicht machen . Fertig war sie damit und weg . Sicher , ich erwarte nicht viel aber dennoch erwarte ich ein freundliches Personal und auch für so ein Gericht , was angeboten wird . Ein normales Preis Leistung Verhältnis , ansonsten nicht anbieten , so meine Devise . Sicher es waren viele Gäste da aber dennoch hatte man das Gefühl . Gast zweiter Wahl zu sein ,da man nicht vorne im Gasthaus ,sondern hinten im Saal saß . Für mich nur abschreckend , dort nicht normal a la Card essen zu gehen . Daher kein Stern

5 novembre 2016

Megahyggeligt

Vi er to par, der lige er kommet hjem fra en miniferie på 3 dage med halvpension fra Landgasthof Tarp. Vi havde begge par de skønneste, skønneste store værelser. Der blev lagt rent sengetøj på hver dag. Værelserne var bare så rene. Personalet, både i restaurant og stuepiger, var meget søde, venlige og imødekommende. Alle kan tale dansk. Morgenbuffet var fin, aftensmaden var superlækker - alle 3 retter. Vi kommer der meget gerne igen :-)
Stor hilsen og tak fra værelse 01 og 19 .

28 mars 2015

Helt utrolig dårligt hotel. Kør langt udenom

En helt utrolig dårlig oplevelse! Vi havde bestilt en overnatning i et ikke-ryger værelse med dobbeltseng. Vi fik anvist et klamt rygerværelse med 2 enkelte senge og personalet var helt utroligt uhøflige og ville ikke refundere vores penge eller finde et andet værelse. Den daglige leder Dirk Tietke nærmest smed os ud, da vi ville have vores penge tilbage. Hotellet så meget nedslidt og ulækkert ud. Det værste var, at der helt klart var skjult skimmelsvamp i hele huset hvilket man tydeligt kunne lugte. Jeg kan kun sige - kør langt udenom!

16 février 2014

Vælg et andet hotel

Hotel overbooker og giver kunder værelser lang under standarden for 2 stjerner. Vi fik således et værelse med meterlange revner i vægge. Vvs problemer, når mange går i bad forsvinder koldt vand så man bliver skoldet. Ingen udsugning. Ingen termostat på radiator. Værelse fremstår som da det blev renoveret sidst, omkring 70´erne med det slid som følger med. Det skal siges at det ikke er happydays skyld, da de har informeret ejer om ikke at leje de værelser ud som mangler at blive renoveret. Dette kan ejer ikke helt finde ud af. Da vi klagede så han lumsk ud, så vi er nok ikke de første til at påtale det. Maden var ok, der var ikke meget af den men god. Betjeningen var nok det bedste ved stedet.
Kan ikke anbefales!!

4 février 2012

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit