Tusind tak til Tanja som gav os en virkelig behagelig og god oplevelse. Vi havde booket spaen i anledning af min mors 50 års fødselsdag, og det var uden tvivl den bedste beslutning vi havde taget. T... Voir plus
Lisez les avis des autres
Super fed spa, som er helt privat og mega hyggelig. Jeg tog afsted med min veninde, for at forkæle os selv. Vi begge forlod stedet med en følelse af afslappelse og tilfredshed. Og Chelsea gjorde oplev... Voir plus
En virkelig dejlig oplevelse i en privat spa i nogle helt fantastiske, hjemlige og hyggelige omgivelser. Det føltes roligt, afslappende og meget personligt fra start til slut. Der var en skøn stem... Voir plus
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Langager Retreat. Alt var gjort klar ved vores ankomst, og der var virkelig tænkt på alle detaljer. Stedet var utrolig hyggeligt, rent og indbydende, og vi kun... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Institut de beauté
- Institut de soins du visage
- Salle de réception
- Service d'épilation à la cire
- Spa
- Spa de jour
Écrit par l'entreprise
Et luksuriøst Spa retreat som er 100% privat. Vores mission er at give dig et frirum, hvor du kan blive forkæle dig selv og dem du holder af. Alt er med fokus på bespoke forkælelse skabt til dig - alt sammen tilpasset dine ønsker med et ekstra niveau af forkælelse.
Coordonnées de contact
Bygaden 14, 4370, Store Merløse, Danemark
- mail@langagerretreat.dk
- langagerretreat.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Slidt men hyggeligt
Stedet og konceptet er godt , men stedet er slidt og spa virker kun halvdelen af dysserne, gardin faldt ned og desværre ned i lyshjertet jeg havde bestilt for af glæde min kæreste , den købte vin kunne ikke åbnes da proptrækkeren var defekt og anden kunne ikke fremskaffes, samt de anviste hud produkter var tomme desværre.
Taget i betragtning af stedets tilstand syndes jeg prisen er for høj, og tilkøb i den dyre ende dog rimelig pris for den vin vi fik men ikke kunne åbne.
jeg betaler gerne for oplevelser der huskes og denne er blot en vi smiler og griner lidt af ,da det hele ende lidt komisk 🤗 men trods det hygget vi os trods alt.
Personalet var i top hun gjorde alt hvad hun kunne for af løse tingene men et spa hvor kun halvdelen af dysser ikke virker kunne hun af gode grunde ikke løse
Langager Retreat har tilbudt os et gratis besøg men må indrømme af det har vi ikke lyst til pt. Vi kørte langt for et privat og hyggeligt spa og det er det , men trænger til upgradering.
Mv per og Mariane
Kan varmt anbefales
Rigtig sødt, dygtigt og professionelt personale. Uanset om det er ansigtsbehandling eller voks – de klarer det hele.
Det her er uden tvivl det bedste…
Det her er uden tvivl det bedste private spa på markedet! Servicen, kvaliteten og renligheden er helt i top og langt over, hvad jeg har oplevet i bl.a. Sverige. En luksusoplevelse fra start til slut, som sætter standarden for, hvordan et privat spa skal være. Forstår vitterligt ikke de få dårlige anmeldelser. Den eneste konstruktive kritik er, at det kunne være rart med body lotion, selvom de allerede tilbyder en masse lækker ansigtspleje 🥰😍🤩
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at…
Jeg havde for nylig fornøjelsen af at besøge dette spa, og oplevelsen oversteg alle forventninger. Allerede ved ankomsten blev jeg venligt modtaget af Laura, hvis imødekommende væsen skabte en behagelig og tryg stemning fra start.
Atmosfæren i spaet er præget af ro, professionalisme og velvære, hvilket gjorde det nemt at slappe af og nyde opholdet fuldt ud.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette spa til enhver, der søger en kvalitetspræget og forfriskende pause fra hverdagen.
Tusind tak, Laura ❤️
HOLD JER VÆK! Ødelagte vipper efter lash lift
Hold jer væk! Mine vipper er ødelagt efter lash lift.
Jeg har fået foretaget lash lift tidligere andre steder med fint resultat. Men allerede om aftenen efter dette lash lift kunne jeg se, at den var helt gal; mine vipper var krøllet helt sammen, ergo overbehandlede.
Jeg ringede til Line, og hun bad mig komme derned.
Da jeg kommer derned, konstaterer hun, at ja, de ser ikke for godt ud, så jeg får mine penge tilbage.
Men det betyder så, at jeg de næste 6-8 uger (eller hvor lang tid, der nu skal gå, før mine nye vipper vokser ud) ikke kan gå med mascara, da mine vipper er så krøllede, at det ikke kan lade sig gøre.
Det er under al kritik.
Én ting er, at jeg får pengene tilbage. Det manglede da bare. Men at jeg skal gå hele sommeren med vipper, der ser helt tossede ud, er virkelig ikke i orden.
Hun kunne kun trække på skulderen og sige: "Jeg kan jo ikke gøre noget ved det."
Det er pænt og rent og god service😌❤️
Perfekt spa ophold for par
Det var en fantastisk oplevelse sammen med min mand. Er virkelig hyggelig sted.
Nanna tog rigtig godt imod os og gav en fantastisk service fra start til slut.
Jeg besøgte for nylig dette spa-sted og…
Jeg besøgte for nylig dette spa-sted og var helt vild med det! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med et smil af Laura og en varm velkomst. Stemningen var rolig og afslappende, og jeg følte mig straks tilpas.
Jeg vil helt klart anbefale dette spa-sted til alle, der har brug for en afslappende og foryngende oplevelse❤️
Det var en rigtig gode oplevelse og…
Det var en rigtig gode oplevelse og rigtig gode service❤️ kommer sikkert forbi igen
Nachos smagt af under sofa snacks.
Vi bestilte 2 timers privat spa med milkshakes & nachos med kylling.
Fra kl 14-16.
Men fik af vide vi skulle være ude kl 16 da de skal gøre klar til næste hold kl 17.
Så der er ihvertfald ikke 2 timers spa.
Vores nachos var så tør at jeg tror og gætter på de var lavet klar dagen før.
Jeg tør absolut sige med 100% sikkerhed at det er mit livs dårligste Nachos.
Selv biograf nachos er 5X bedre.
Plus efter spa fik jeg og konen det så skidt pga for meget indhold af klor i vandet at vi blev nødt til aflyse vores restaurent besøg.
Alt i alt har stedet rigtig godt potentiale men manglede kvalitets kontrol og mad serving skaber det sammenlagt en rigtig nedern oplevelse.
Værste oplevelse!
Værste oplevelse!! Det var mig og min kone vi fik a vide det skulle være godt !! Men desværre under alle forventninger vi nydt ikke engang jacuzzi der var så meget klor at vores øjne gik i vand det var rigtig ubehageligt vi gik og tørt vores øjne i hele de 2 timer !! Der var ikk så meget plads sauna var ikk varm , den var lille , og man følte sig overvåget døren til personalet var åben så vi var bange for at nogle skulle gå ind da der ikke var dør man kunne lukke fordi man ville have privat liv !! Der var for meget lys ubehag for øjnene ingen romantik der var ikke gulv varme , der var ikke udluftning!!! Vi fik ikke engang en refundering!! Da personalet godt kunne genkende fejlen med klor Synes i skal tænke jer om !!! Hvis i skal gør jeres eneste glad !!
Kære Line
Kære Line
Tusind tak for en helt igennem skøn oplevelse hos dig! Din varme, ro og professionalisme gjorde, at jeg straks følte mig godt tilpas – og det hele føltes som en lille pause fra hverdagen.
Det var ren luksus og så afslappende, at jeg næsten glemte tid og sted. Du har virkelig magiske hænder!
Jeg glæder mig allerede til næste besøg og kommer til at anbefale dig til alle, der vil forkæles og føle sig i trygge hænder.
De kærligste hilsner Gitte Walker
Vildt hyggeligt med vildt gode…
Vildt hyggeligt med vildt gode faciliteter, kan helt klart anbefale stedet
Fantastisk service og altid smilende…
Fantastisk service og altid smilende når man kommer. Elsker at få min behandlinger hos dem 🙏🏼
Kæmpe anbefaling
Rigtig flink personale, som tager i mod en lige på klokkeslaget. De gav en rundvisning af stedet og sørgede for, at vi blevet taget godt imod. Rigtig fint opstillet som gav et luksuøst look. Overall rigtig god oplevelse og anbefaler helt det klart. Har nu været der to gange og begge gange er så ligeså gode.
Virkelig dejligt lækkert privat spa
Virkelig dejligt lækkert privat spa, hvor man har det hele for sig selv, hjemme lavet smoothie og lidt frugt mega lækkert, pyntet virkelig flot op og god service! Kommer helt sikkert igen ☺️
Vi kommer helt sikkert igen! :)
Super fin indretning og mega god service. Vi blev betjent af Laura og hun var så cute! Vi var 4 tøser og kommer helt sikkert igen! Lækkert spa!
Indretningen er super hyggelig og pæn…
Indretningen er super hyggelig og pæn 🙌🏼
Der er ordentligt og rent.
Detaljerne med forskellige creme, glatte jern m.m. er så fine.
Vi havde bestilt:
Romantisk oppyntning; så fint ♥️
Smoothie; smagte godt (kunne måske godt være mere koldt)
Frugt; desværre ikke friskt ☹️ Kunne derfor kun spise meget lidt.
Nachos med dip; lidt kedeligt.
Jeg har for nylig været til behandling…
Jeg har for nylig været til behandling hos Dragheim, og det var - som altid - dybt professionelt, personligt og hyggeligt. Jeg kan varmt anbefale Dragheim!
Det var en dejlig oplevelse
Det var en dejlig oplevelse , du har en privat spa for dig selv og den du holder af! Dejlig service der mangler intet. Det var mega hyggeligt og afslappende. Selvom man skulle køre en lille lang rute dernede,var det alt værd. Og ruten er også afslappende, med grønne omgivelser og marker på vej dernede🥰 Det skal helt klart prøves igen og igen 😊
L’expérience Trustpilot