Länna Möbler SE Avis

2 912
TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag beställde ett bord och önskade leverans helst direkt. Vid beställningstillfället tyckte jag det stod i lager, men sedan läste jag 6-8 veckors lev tid. Jag sökte kontakt men hörde ingenting, ingent... Voir plus

Servisen var helt fantastisk 10/10. Jag vill rikta ett extra stort tack till Enisa som verkligen gjorde allt för att jag skulle få min leverans så fort som möjligt när leverantören strulade. Hon tog s... Voir plus

Lite struligt med en beställning som kom på avvägar. Meddelade kundtjänst. Jag hade köpte sista exemplaret av en kniv som inte kom in mer men Lisa, som skötte mitt ärende, löste det ändå på bästa sätt... Voir plus

Köpte i jan 25 en brödrost som i november slutade fungera. I stället utlöste rosten jordfelsbrytaren i hela huset. Efter lite mailväxling, beskrivning av felet, några bilder och dialog löste... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. aussi dans
  3. Magasin d'ameublement d'extérieur
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin de meubles de chambre à coucher
  6. Magasin de meubles de salon
  7. Magasin de mobilier de jardin

À propos de Länna Möbler SE

Möbler och inredning sedan 1973.

Upptäck vårt breda sortiment av skandinavisk och tidlös design. Vi erbjuder en unik samling av produkter som kombinerar enkelhet, funktionalitet och estetik. Från eleganta möbler till vackra heminredningsdetaljer - hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en stilren och harmonisk atmosfär.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(2 912)

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vansinnigt lång leveranstid!

Vansinnigt lång leveranstid!
Jag fick själv kontakta kundtjänsten när vi inte hade hört något på flertalet veckor. Långt senare fick vi veta att produkten var sen från leverantören. Sånt visar man på hemsidan och i första bekräftelsemailet.

Hade jag vetat detta hade jag köpt från en annan sida.

23 octobre 2024

Hej Karin,

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss.

Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och att vi inte kunnat ge dig tydligare information från början. Leveransförseningar från leverantörer är något vi gör vårt bästa för att undvika, och jag förstår hur frustrerande det måste ha varit att behöva kontakta oss för att få en uppdatering. Vi strävar alltid efter att hålla våra kunder informerade och att uppdatera våra leveranstider så fort vi får ny information.

Jag ser att en av mina kollegor har varit i kontakt med dig via e-post för att ge ytterligare information om din order. Om du har fler frågor eller behöver mer hjälp med din beställning, är du alltid välkommen att återkomma till oss.

Tack igen för din förståelse, och vi hoppas att vi kan ge dig en bättre upplevelse framöver.

Lång leveranstid.

Lång leveranstid.
Levde inte upp till förväntan. Dyr.

21 octobre 2024

Hej Christina,

Stort tack för att du tog din tid att lämna ett omdöme! Vi beklagar verkligen att både leveranstiden och produkten inte levde upp till dina förväntningar.

Vi har tittat närmare på din order och ser att beställningen gjordes på en fredag. Vi skickade din vara så fort vi kunde, nämligen på måndagen efter helgen, och ser att du hämtade ut order en dag efter att den lämnat vårt lager. Vi beklagar dock att det inte motsvarade dina förväntningar, och vi är ledsna för att upplevelsen inte var optimal. Vi hoppas att vi får en ny chans att möta dina förväntningar i framtiden! Om du har några frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, som gärna hjälper dig vidare.

Tack igen för din feedback och ha en fortsatt fin dag!

Hej Monica,

Tack för att du har tagit dig tid att dela dina synpunkter.

Vi beklagar verkligen att leveranstiden har dragit ut på tiden och att detta har orsakat dig besvär. Som vi även nämnt i vår kontakt med dig via e-post, så var förseningen tyvärr kopplad till leverantörens leveranstid, och vi har gjort vårt bästa för att hålla dig uppdaterad.

För att underlätta för dig erbjöd vi möjligheten att leverera en del av beställningen omgående och att vänta på den resterande produkten med en rabatt. Återigen, vi beklagar den längre väntetiden och uppskattar ditt tålamod.

Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor – vi hjälper dig gärna!

Önskar dig en fortsatt fin dag Monica.

otroligt besviken

otroligt besviken. Varorna skickades till fel adress. Jag fick ringa och följa upp händelsförloppet 5 gånger tills jag gav upp och avbeställde min beställning.

17 octobre 2024

Hej Bahar,

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme.

Vi skickar varorna till den adress som kunden själv väljer. Vi beklagar att vårt försök att hjälpa er att ändra till den nya, önskade adressen blev en besvikelse.

Jag ser att min kollega även har hjälpt er med en ersättningsorder för att kunna leverera snabbare till er.

Vi tar till oss all feedback och arbetar ständigt för att förbättra oss.
Vi hoppas att få möjlighet att visa vår lojalitet mot våra kunder framöver.

Önskar er en bra dag.

Enisa

Bra produkter

Bra produkter. Trevligt bemötande. Expediten kunde dock ha upplyst om att frakten är fri över en viss summa då vi pratade om att vi rest långt, utan att vi frågat om det.

15 octobre 2024