Hej! Jag beställda rätt många set av Sabre bestick ( till bra pris ). De levererades snabbt och enkelt; till en Paketbox mycket nära mig Väldigt nöjd !
Jag beställde ett bord och önskade leverans helst direkt. Vid beställningstillfället tyckte jag det stod i lager, men sedan läste jag 6-8 veckors lev tid. Jag sökte kontakt men hörde ingenting, ingent... Voir plus
Servisen var helt fantastisk 10/10. Jag vill rikta ett extra stort tack till Enisa som verkligen gjorde allt för att jag skulle få min leverans så fort som möjligt när leverantören strulade. Hon tog s... Voir plus
Lite struligt med en beställning som kom på avvägar. Meddelade kundtjänst. Jag hade köpte sista exemplaret av en kniv som inte kom in mer men Lisa, som skötte mitt ärende, löste det ändå på bästa sätt... Voir plus
- Magasin de rénovation
- aussi dans
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Magasin d'ameublement et de décoration
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de meubles de salon
- Magasin de mobilier de jardin
À propos de Länna Möbler SE
Upptäck vårt breda sortiment av skandinavisk och tidlös design. Vi erbjuder en unik samling av produkter som kombinerar enkelhet, funktionalitet och estetik. Från eleganta möbler till vackra heminredningsdetaljer - hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en stilren och harmonisk atmosfär.
Gamla Nynäsvägen 606, 142 51, Skogås, Suède
- 08-771 14 00
- kundtjanst@lannamobler.se
- lannamobler.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Jag är supernöjd med servicen på Länna…
Jag är supernöjd med servicen på Länna Möbler! Personalen är alltid hjälpsam och kunnig, och ett extra stort tack till Caroline som verkligen tog sig tid att hjälpa mig hitta rätt. Professionellt bemötande – kan varmt rekommendera att handla här.
Väldigt nöjd med varorna och snabb och…
Väldigt nöjd med varorna och snabb och smidig leverans!
Mycket hjälpsamma att skicka ut en ny…
Mycket hjälpsamma att skicka ut en ny produkt vid reklamation av en i övrigt väldigt bra produkt!
Köp inget här
Köp inget här! Jag köpte 6 st Y-stolar här och trots att de fick repor och skador redan efter några dagar, vägrade Länna möbler att ta tillbaka dem. Lämna möbler påstod då att man behövde skydda dem för att inte få repor, något som inte framgick i beskrivningen eller som förväntas när man köper en såpass dyr stol. Kundtjänsten och supporten är under all förväntan, så kan inte rekommendera någon att köpa från dem.
Snabb leverans!
Trevligt personligt bemötande.
Utmärkt service
Trevlig service vid köpet, snabb gratis leverans. Tyvärr blev inte bordet rätt i min miljö. Inga problem för Länna möbler. Det blev en snabb retur och pengarna på kontot dagen efter.
Super trevliga trots att jag inte hittade "mitt" bord ☀️☀️☀️☀️☀️
Nöjd
Köpte en maze kista Frank på rea . Jätte nöjd dom är väldigt bra på Länna möbler alltid nöjd .
Trevlig och hjälpsam personal!
Jag hade beställt 6st Småland bistro karmstol med 10% rabatt för ca 32.000kr.
Veckorna efter kom stolarna på kampanj med 15% rabatt, jag hörde då av mig till kundtjänsten som enkelt ändrade min order till att få samma 15% rabatt. Mycket uppskattat som kund!
Dessutom väldigt trevlig personal i butiken som lät mig och min sambo låna hem ett färgexemplar för att se att färgen på stolarna skulle passa i hemmet.
Have ordered 3 high value items
Have ordered 3 high value items. 3 separate deliveries and all of them with a problem...damaged chairs, wrong chairs, no tools to build. Customer care and recovery is non-existent. To make a mistake once is careless, 3 times is ridiculous. To not correct it, unacceptable. Nice stock but if you do not get what you ordered and there is no customer support, it does not matter.
Beställde stolar som inte kom fram
Beställde stolar som inte kom fram. Var undrande och ringde Länna möbler som bara rådde mig att vänta. Ringde själv upp DHL som inte tagit emot leveransen efter en vecka efter att de lämnat Länna lager. Stolarna har alltså kommit bort någonstans Inga fler i lager så köpet fick annulleras. Länna kundtjänst skulle tagit det på allvar tidigare så jag kan inte rekommendera att handla på Länna
Alldeles för lång leveranstid
Mitt omdöme baserar sig på att när jag köpte varorna stod det att de fanns i webb-lager och skulle skickas inom 1-3 dagar. Det tog 3 veckor för att få varorna hem, vilket är helt oacceptabelt.
Länna möbler wow!
Länna möbler wow!
Supertrevlig & hjälpsam personal!
Billigare priser än andra konkurrenter.
Så nöjd efter mitt köp & deras trevliga bemötande.
Bra försäljningspersonal dock så…
Bra försäljningspersonal dock så fungerar leveransorganisationen dåligt!
bra kundbemötande från beställning till leverans!
bra kundbemötande vid telefonförfrågning, leverans kom när den skulle, bra och hjälpsamma budleverantörer! och framförallt så fina möbler!