Länna Möbler SE Avis

2 912
TrustScore 4 sur 5

4,2

Jag beställde ett bord och önskade leverans helst direkt. Vid beställningstillfället tyckte jag det stod i lager, men sedan läste jag 6-8 veckors lev tid. Jag sökte kontakt men hörde ingenting, ingent... Voir plus

Servisen var helt fantastisk 10/10. Jag vill rikta ett extra stort tack till Enisa som verkligen gjorde allt för att jag skulle få min leverans så fort som möjligt när leverantören strulade. Hon tog s... Voir plus

Lite struligt med en beställning som kom på avvägar. Meddelade kundtjänst. Jag hade köpte sista exemplaret av en kniv som inte kom in mer men Lisa, som skötte mitt ärende, löste det ändå på bästa sätt... Voir plus

Köpte i jan 25 en brödrost som i november slutade fungera. I stället utlöste rosten jordfelsbrytaren i hela huset. Efter lite mailväxling, beskrivning av felet, några bilder och dialog löste... Voir plus

1. Magasin de rénovation
  2. aussi dans
  3. Magasin d'ameublement d'extérieur
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Magasin de meubles de chambre à coucher
  6. Magasin de meubles de salon
  7. Magasin de mobilier de jardin

À propos de Länna Möbler SE

Möbler och inredning sedan 1973.

Upptäck vårt breda sortiment av skandinavisk och tidlös design. Vi erbjuder en unik samling av produkter som kombinerar enkelhet, funktionalitet och estetik. Från eleganta möbler till vackra heminredningsdetaljer - hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en stilren och harmonisk atmosfär.

Bien

TrustScore 4 sur 5

3 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 16 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

(2 912)

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fick fel lampor

Fick fel lampor. Efter en vecka fortfarande inte löst, otroligt segt.

Nu rätt lampor levererade, men med ett fäste där skruvarna inte passar i fästet…

3 décembre 2024

Hej Maria,

Tack för din feedback, och vi beklagar verkligen att fel lampor levererades till dig samt att ärendet tog längre tid än önskat att lösa.

Jag ser att en av våra medarbetare har varit i kontakt med dig angående den felaktiga leveransen och att detta uppstod på grund av ett fel hos vår inköpsavdelning. Jag kan också se att de korrekta lamporna nu har levererats till dig.

Vi hoppas att du är nöjd med din beställning och att allt nu är som det ska. Om det finns något mer vi kan hjälpa dig med, finns vi alltid här för dig.

Stort tack för ditt tålamod och förståelse!

Bästa Länna möbler!

Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande från butiken och lagret! Tack för att ni värdesätter kundupplevelsen, det glömmer många av era konkurrenter!

28 novembre 2024

Vansinnigt att brevet med 10 små…

Vansinnigt att brevet med 10 små glödlampor inte kan läggas i mitt postfack utan måste kvitteras ! Jag ligger på sjukhus och min dotter måste ta ledigt från jobbet för att åka till mitt hem och kvittera kuvertet! Aldrig mer Länna Wera Löwgren

4 décembre 2024

Hej Wera,

Stort tack för din feedback gällande leverans av order.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte blev som planerat och att det har inneburit besvär för dig och din familj. Vi strävar alltid efter att tillgodose våra kunders olika behov gällande leveranser. Just i detta fall erbjuder vi tyvärr inte kuvertförsändelser. Detta är en säkerhetsåtgärd eftersom vi säljer varor med högt värde. Genom att använda leverans till ombud eller hemleverans kan vi alltid spåra försändelsen, vilket tyvärr inte är möjligt om vi skickar brev direkt till postfack. På detta sätt kan vi säkerställa att paket som eventuellt försvinner går att spåra och ersätta.

Vi beklagar att denna lösning inte har passat dig denna gång. Vår kundtjänst finns alltid här för att hjälpa till, exempelvis med att byta leveransadress eller temporärt lagerhålla en försändelse om det behövs. Vi hoppas verkligen att vi får en ny chans i framtiden att ge dig en bättre upplevelse.

Tack för ditt tålamod och din förståelse. Ta gärna kontakt med oss om det finns något mer vi kan hjälpa till med.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Usel leveransuppföljning

Dålig leveransuppföljning. Vi beställde bord och stolar och betalade omgående v. 22. Idag fick vi leverans av stolarna v.50! bordet var också försenat flera omgångar.
Vi fick ringa och tjata för att få uppdaterade leveranstider, riktigt uselt. Bättre uppföljning av leveranser och kundkontakt!

13 décembre 2024
Avis spontané

Kära Maria,

Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att leveransen inte gick som planerat och för den frustration som detta har orsakat. Vi förstår att den långa väntetiden och bristen på uppföljning inte har levt upp till dina förväntningar, och det är något vi verkligen tar på allvar.

Din feedback är mycket viktig för oss, och vi är tacksamma för att du gav oss denna möjlighet att förbättras. Vi hoppas att vi får chansen att visa dig en bättre upplevelse framöver. Om det är något mer vi kan göra för att hjälpa dig, tveka inte att höra av dig så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Vi önskar dig en fortsatt fin dag.

Lisa

Extremt dyra frakter och returkostnader…

Extremt dyra frakter och returkostnader i förhållande till produkten.

24 novembre 2024

Hej Irena,

Stort tack för att du tog din tid att dela din feedback med oss.

Vi beklagar att frakt- och returkostnader upplevdes som höga i relation till produktens värde. Vi informerar om fraktkostnader redan vid orderköp, inklusive när frakt är kostnadsfri. På vår hemsida finns också detaljerad information om våra fraktalternativ, vilka speditörer som är mer prisvärda och under vilka förutsättningar extra kostnader kan tillkomma.

Gällande returer finns all information presenterad på hemsidan, om detta skulle bli aktuellt. Skulle du ha fler frågor eller funderingar kring frakt och priser är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper dig gärna vidare!

Önskar dig en fin dag!

Lisa

Mycket nöjd med mina kontakter med, samt ett flertal köp hos Länna Möbler via weben samt kontakt med Kundtjänst via mobil, mail och sms.

Efter en separation från min hustru 2018 flyttade jag till en BRF lägenhet på Sveavägen i Sthlm. Efter köp av ett skrivbord hos Stalands erinrade jag mig Länna Möbler där vi tidigare ofta varit och handlat och varit mkt nöjda. Nu hade jag pga min ålder inte längre ngn anställning och därmed inte ngn förmånsbil; upptäckte då värdet av att kunna handla via weben. Länna har en väldigt bra web presentation av sina produkter och ofta speciella erbjudanden. Jag började handla Stringhyllor, först till kök, sedan i omgångar till vardagsrum; del för böcker och CD-skivor, efter ett tag när jag köpte en ny ”smart” TV hittade jag ett skåp i String-serien som var i perfekt kombination med TVn. I denna process hade jag utomordentligt gott stöd i Länna Möblers kundtjänst. Fortsatte att handla hos Er - ett superelipsbord (Bruno Mattson), 5 klassiska ”pinnstolar” som skapades på 1800-talet, samt en grön ”y-stol” från Danmark - varje gång till häpnadsväckande bra priser.
Jag valde vid ett nyligt tillfälle att bryta web kontakten med Länna då jag upptäckte vilka mängder av tid som åtgick för att gå igenom, vissa dagar upp till 20 till 30 nya Mail varje dag - tycker idag - i efterhand - att det vad gäller Länna Möbler var ett oklokt beslut!

22 novembre 2024