LapostaAvis

4,8

Na jarenlang mailchimp eindelijk een Nederlands bedrijf voor nieuwsbrieven. Een die service biedt waar t nodig is. AI wordt hier op de goede manier ingezet bij het doorlichten van je nieuwsbrief, je k... Voir plus

De enige nieuwsbrief die ik ken van Nederlandse bodem! LaPosta waarborgt de privacy van de ontvangers van de berichten, is redelijk makkelijk te begrijpen en op kleine schaal ook nog eens gratis! Ik w... Voir plus

Fijn programma voor het versturen van nieuwsbrieven. Overzichtelijk, veel mogelijkheden en veilig. Met de nieuwe knop 'Frisse blik' kan je eenvoudig feedback krijgen (heel goed!). Bovendien is het gra... Voir plus

Goede software maar (nog) puur gericht op de Nederlands markt. Heb je een webshop in meerdere talen en wil je ook nieuwsbrieven sturen in verschillende talen, dan zou ik even verder kijken, want Lapos... Voir plus

1. Fournisseur de service de courriel

Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.

4,8

Demande des avis aux clients

321 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Gebruiksvriendelijk, prettig programma

Een prima programma om nieuwsbrieven mee te versturen. Ik gebruik het al vele jaren met plezier. Aanrader voor startende ondernemers of ondernemers die snel en vanuit eenvoud hun klanten via nieuwsbrieven op de hoogte willen houden van hun diensten/producten.

24 juin 2026

Fijne aanbieder

Fijne aanbieder, alles in het Nederlands. Dat is toch fijn. Betrouwbaar en snelle communicatie

Volwaardige, Nederlandse oplossing

Fijne Nederlandse oplossing. Eerder Mail chimp gebruikt en Brevo overwogen. Maar keuze gemaakt voor La Posta om privacy/avg-redenen. Biedt een aantrekkelijke kosteloze start die ruimte laat voor experimenteren en groei, voordat je overgaat naar een eventuele, betaalde account. Makkelijk dashboard en een bedrijf dat niet stilstaat qua ontwikkeling.

Top bedrijf!

Ik gebruik LaPosta al jaren om mijn nieuwsbrieven te versturen. Alles wijst zich vanzelf, het dashboard is helder, je kunt diverse formats kiezen. Iedereen kan bij LaPosta een nieuwsbrief maken! En een Nederlands bedrijf bovendien, voor mij ook belangrijk. Dan voel ik me zeker dat alle gegevens veilig zijn.

23 juin 2026

Laposta is een goede manier om zonder…

Laposta is een goede manier om zonder kosten nieuwsbrieven te maken, best veel mogelijkheden voor de layout, het heeft mij een poosje geduurd voordat ik het gebruik ervan onder knie had, maar dat kan ook aan mij liggen.

La Posta is gebruiksvriendelijk

La Posta is gebruiksvriendelijk, je kunt vrijwel direct aan de slag en er is een gratis instapversie. En de 'frisse blik' optie heeft me door enkele writers block heen geholpen en foutjes uit mijn nieuwsbrieven gehaald.