Na jarenlang mailchimp eindelijk een Nederlands bedrijf voor nieuwsbrieven. Een die service biedt waar t nodig is. AI wordt hier op de goede manier ingezet bij het doorlichten van je nieuwsbrief, je k... Voir plus
Lisez les avis des autres
De enige nieuwsbrief die ik ken van Nederlandse bodem! LaPosta waarborgt de privacy van de ontvangers van de berichten, is redelijk makkelijk te begrijpen en op kleine schaal ook nog eens gratis! Ik w... Voir plus
Fijn programma voor het versturen van nieuwsbrieven. Overzichtelijk, veel mogelijkheden en veilig. Met de nieuwe knop 'Frisse blik' kan je eenvoudig feedback krijgen (heel goed!). Bovendien is het gra... Voir plus
Goede software maar (nog) puur gericht op de Nederlands markt. Heb je een webshop in meerdere talen en wil je ook nieuwsbrieven sturen in verschillende talen, dan zou ik even verder kijken, want Lapos... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Maak en verstuur jouw digitale nieuwsbrieven goed, veilig en snel met Laposta. Met dit gebruiksvriendelijke Nederlandse nieuwsbriefprogramma kun jij direct aan de slag met effectieve tools voor e-mailmarketing en volledig voldoen aan de Europese privacywetgeving. Gratis te gebruiken tot 2000 relaties.
Coordonnées de contact
Zutphen, Pays-Bas
- helpdesk@laposta.nl
- laposta.nl
Demande des avis aux clients
Het is een betrouwbaar en…
Het is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk programma.
Professioneel, praktisch, betrouwbaar en lekker Nederlands
Een praktisch, professioneel en betrouwbaar systeem dat alles kan wat Mailchimp kan, maar dan minder schreeuwerig en lekker in het Nederlands.
Laposta is hét aangewezen platform om…
Laposta is hét aangewezen platform om nieuwsbrieven te maken. Fijn, gemakkelijk programma met vele mogelijkheden en zeer behulpzame medewerkers.
Eenvoudig om mee te werken
Eenvoudig, zonder toeters en bellen, fijn mailprogramma, even oefenen en go!
Met een goede back office waar je vragen aan kunt stellen.
Laposta is een zeer… gebruiksvriendelijk programma.
Laposta is een zeer gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig programma voor mailingen. Het programma is overzichtelijk, betrouwbaar en werkt snel. Service en ondersteuning zijn uitstekend.
La posta is een goede betrouwbare…
La posta is een goede betrouwbare organisatie
Voldoet prima voor onze behoeften.
Bedankt voor het blijven ontwikkelen…
Bedankt voor het blijven ontwikkelen van Laposta en het actief betrekken van gebruikers bij verbeteringen. Wat ik vooral waardeer, is dat Laposta toegankelijk, betrouwbaar en overzichtelijk blijft. Bij toekomstige ontwikkelingen zou ik vooral inzetten op extra creatieve mogelijkheden, slimme AI-ondersteuning en verdere optimalisatie van de editor, zonder de eenvoud van het platform uit het oog te verliezen. Juist die balans is wat Laposta sterk maakt.
Voor mij niets anders meer
Ik werkte eerst met een ander mailprogramma dat zogenaamd supersimpel en gebruikersvriendelijk zou moeten zijn. Nou vergeet het maar. Zorgde voor veel frustraties. Terwijl ik toch echt geen digibeet ben. Totdat mijn marketing dame mij wees op LaPosta. Dit is echt een makkelijk programma. Duidelijke aanwijzingen, je hebt het snel onder de knie. Van simpele nieuwsbrief tot profi magazine-achtige kunstwerkjes. Het kan allemaal. En ik hoef er niemand voor in te huren. Dus ja, wat mij betreft echte aanrader.
Meerdere adreslijsten
Je kunt meerdere adressenlijsten gebruiken en combineren.
De opmaak is logisch en eenvoudig.
Ook goed bruikbaar voor een snel bericht (dankzij de ingebouwde sjablonen).
Veel gemak en mogelijkheden om een…
Veel gemak en mogelijkheden om een mooie nieuwsbrief te maken.
Gebruiksvriendelijk…
Het is een gebruiksvriendelijk programma om grotere hoeveelheden te verzenden.
Het is even wennen, maar als je eenmaal het programma overziet is de kunst om een mail te maken niet meer zo groot.
LaPosta is gebruiksvriendelijk
LaPosta is eenvoudig in het gebruik en de klantenservice reageert snel per mail als je vragen hebt.
Schitterende service (zelfs voor gratis account)
Wij zijn een vrijwilligersproject en moeten dus op zoek naar liefst gratis oplossingen.
Omdat iets niet direct lukte , moest ik toch bij support terecht. En dat antwoord met oplossing kwam erg snel...
Wij zijn heel erg tevreden om met Laposta onze leden van het project toch af en toe een nieuwbrief te kunnen aanbieden.
Ik werk al jarenlang met volledige…
Ik werk al jarenlang met volledige tevredenheid met het mailingprogramma Laposta.
Gebruikersvriendelijk
Gebruikersvriendelijk, makkelijk en betrouwbaar. Vriendelijk geprijsd. En niet onbelangrijk: een bereikbare en snelle helpdesk. Voor een kleine non-profit organisatie als Markant werkt het super.
Heel makkelijk toegankelijk
Heel makkelijk toegankelijk
Heerlijk om al heel snel een mooie nieuwsbrief klaar te hebben.
zeer overzichtelijk en gemakkelijk
zeer overzichtelijk en gemakkelijk programma. Wij gebruiken het programma in de huisartsenpraktijk voor het versturen van nieuwsbrieven naar onze patiënten.
Wij zijn erg tevreden over het gebruik van Laposta
Laposta biedt je als gebruiker de tools…
Laposta biedt je als gebruiker de tools om je werk goed te doen.
Gebruiksvriendelijke partner voor de Engelenrun
Laposta is voor ons een betrouwbaar nieuwsbrief-programma. Voor 'leken' die zich er een beetje in verdiepen, kan je prima nieuwsbrieven schrijven. Gebruiksvriendelijk en veilig met adresgegevens. We gebruiken het al jaren en willen dat graag blijven doen!
En savoir plus sur les différents types d'avis.