de batterijen van mijn apparaten hielden niet meer tot ´s avonds. apparaten binnengebracht in wilrijk, maar kwamen onhersteld terug van bij phonac. mw. Edith van lapperre heeft ze nog eens opgestuu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Afspraak was voor mijn moeder en mezelf. Naar mijn hoogbejaarde moeder, 92, stelde ze gerichte vragen op een geduldige, respectvolle manier. Ikzelf, 65, werd zeer doelgericht geholpen. Deze mevrouw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Audicien luisterde goed. Maar ik kwam voor een vervanging rechtertoestel ( verouderde ander firma) en we zijn afgeleid door dat ik voor CI in 2021 onderzocht ben, infomomnet UZA. Maar uiteindelijk be... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen
Heistraat 59, 2610, Wilrijk, Antwerpen, Belgique
de batterijen van mijn apparaten hielden niet meer tot ´s avonds.
mw. Edith van lapperre heeft ze nog eens opgestuurd met expliciet verzoek om batterijen te vervangen & nu werken ze zoals op de eerste dag… dank u !!
ps: ben nooit zonder apparaten geweest, beide keren had ik vervangtoestelletjes.

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Na een grondige en goed begeleide voorbereiding draag ik nu een hoorapparaat van bij Laperre Wilrijk. Na een eesrte afspraak waarbij de audiologe van Laperre Wilrijk reeds een gehoortest afnam heb ik door een NKO specialist van ZAS Augustinus eveneens een hoortest laten doen. Bij mijn volgende bezoek bleken de twee gehoorteste quasiperfect overeen te komen. Zo iets verhoogt het vertrouwen. In samenspraak met de audiologe heb ik 2 hoorapparaatjes gekozen die ik meer dan een maand op proef kon gebruiken, met een bijna wekelijkse bijsturing in de winkel in Wilrijk , waarbij de toestelletjes ( Links en rechts) aan mijn specifieke tekorten werden aangepast. Na deze proefperiode kocht ik deze apparaatjes die mijn sociale contacten en levenskwaliteit aanzienlijk hebben verbeterd.
Marc Depreter

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Drie maanden geleden ben ik langsgeweest om mijn hoortoestel te laten nakijken en de buisjes te laten vervangen. Helaas was mijn ervaring niet positief. De medewerkster aan het secretariaat kwam weinig geïnteresseerd over. Ik gaf aan dat de buisjes vervangen moesten worden en dat is ook gebeurd, maar er werd niet uitgelegd wat er precies vervangen werd of wat dit technisch inhield.
Er werd enkel vermeld dat het product niet meer ondersteund wordt en dat ik de buisjes binnenkort niet meer zou kunnen vervangen. Er werd niet gevraagd wat het probleem precies was of hoe men mij verder kon helpen. Ik kreeg vooral de indruk dat ik beter een afspraak moest maken omdat men geen tijd voor mij had.
Na deze weinig klantvriendelijke ervaring ben ik langsgegaan bij Amplifon voor een intakegesprek. Daar werd ik zeer vriendelijk ontvangen en kreeg ik duidelijke uitleg over wat er precies vervangen wordt bij het vernieuwen van de buisjes. Zo werd mij uitgelegd dat de luidsprekers automatisch mee vervangen worden, omdat die gekoppeld zijn aan de buis. Die transparantie en klantgerichtheid heb ik bij jullie gemist.
Omdat ik ook nood heb aan nieuwe hoortoestellen, zit ik nu in twijfel of ik jullie nog een kans moet geven of voor Amplifon kies. Klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie maken voor mij een groot verschil.

Réponse de Lapperre - Wilrijk
De dame aan de receptie heeft mij geholpen aan de koffiemachine en de audiologe Ellen is fantastisch,heeft mijn hoorapparaat aangepast zodat ik terug hoor met mijn rechteroor,een super team👍

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Ellen had een stagiaire bij zich. Het had lastig kunnen zijn voor mij, maar het was het helemaal niet. De afspraak is goed verlopen. Veel uitleg gekregen. Ellen stelde me regelmatig gerust.

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Het was een nuttige en aangename ervaring. Ik werd stipt op tijd ontvangen door een zeer vriendelijke en bekwame jonge dame. Zij beantwoordde mijn talrijke vragen duidelijk, adequaat, geruststellend en met een glimlach, zelfs vragen waarvan ik vreesde dat ze een beetje buiten haar bevoegdheid zouden kunnen gevallen zijn.
10/10 !

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Ikzelf, 65, werd zeer doelgericht geholpen.
Deze mevrouw straalde voldoening in haar job uit, met vleugje humor die ik zeer kon smaken.

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Perfecte service, na controle van m'n apparaten nog een kleine aanpassing en update geïnstalleerd

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Altijd goede uitleg, steeds vriendelijk en behulpzaam, eender welk kantoor ik binnenstapte.
Zowel de audiologen als adm personeel kennen hun job.
Niets lof 🌹

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Zeer iemand die mij vriendelijk te woord stond, en mij goede inlichtingen gaf, en ook op mijn vragen een goed en duidelijk antwoord gaf .

Réponse de Lapperre - Wilrijk
Zeer correcte informatie, super klantvriendelijk, duidelijke uitleg, stipt.

Zeer tevreden
Evelyne was zeer vriendelijk en behulpzaam, ze nam zeker de tijd om te luisteren.

Réponse de Lapperre - Wilrijk
En savoir plus sur les différents types d'avis.