Jeg fik leveret en Eva sovesofa d. 22/4 men uden armlæn. Da armlænene endelig ankom, d. 29/4, var det uden beslag til montering. De har så været venlige nok til at sende møbel service til at monte... Voir plus
Lisez les avis des autres
God info under hele forløbet. Produktet, en "Conrad" loungestol mere end levede op til mine forventninger. Handler ofte på nettet og super tilfreds med dette køb samt levering og info undervejs. Burd... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig fin handel og super kommunikation gennem hele forløbet. Møblerne kom præcist som lovet og blev leveret af firmaet selv. Super emballeret. Desværre gik en stol i stykker efter allerede 3... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fik kyndig og professionel vejledning af Søren da vi skulle købe ny seng. Sengen blev leveret OG monteret hurtigere end forventet og så tog de endda den gamle med. En fornøjelse. Vi havde f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Lauridsens Møbler er en familie ejet virksomhed, som har eksisteret i mere end 63 år, hvor vi har levet af salg af møbler til sommerhuse og private hjem. Butikken ligger i handelsbyen Nørre Nebel meget nær vestkysten.
Coordonnées de contact
Bredgade 67, 6830, Nørre Nebel, Danemark
- info@lauridsensmoebler.dk
- lauridsensmoebler.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Næsten perfekt.
Alt har fungeret som det skulle, bortset fra at gavlene til sofaen burde være pakket bedre ind.
Eneste beskyttelse var lidt skumgummistimler mellem de 2 gavle, ellers ingen beskyttelse.
Pakkassen til gavlene havde fået et kraftigt tryk, og der var en åbning. Der var heldigvis ikke sket nogen skade på gavlene, men det var heldigt.

Réponse de Lauridsens Møbler
Har haft et rigtig godt samarbejde med…
Har haft et rigtig godt samarbejde med Lauritsens Møbler. Både ved bestilling, pris, og levering har der været en god dialog, og ved ekstra kundeønske, har forretningen også kunne hjælpe. Så positivt fra
Mogens Jørgensen
2650 Hvidovre.

Réponse de Lauridsens Møbler
Good communication with real people :)
Good communication with real people :) Excellent custom chairs delivered on time

Réponse de Lauridsens Møbler
Fine stole der blev leveret
Fine stole der blev leveret, men leveringstiden blev længere end lovet og det fik jeg ikke besked om…

Svær at samle 😰
Det gode; Bestilling og Levering var klasse.. Inden for en uge var den på adressen og du får en SMS inden et tidsrum du skal være ved levering. Helt kanon.
Det knap så gode; sofaens "låsemekanisme" der ligesom holder sofaen sammen sad så forkert og skævt fra hinanden at det var næsen fysisk umuligt at samle sofaen sammen, det tog 2 timer og 2 vokse mennesker at sætte 3 små moduler sammen. Det er sku en ommer, om den er lavet i Danmark eller Polen, det mindste er sku at man let kan samle det man har købt! Hvis jeg havde været et stykke oppe i årene og ikke havde krafterne, havde jeg nok opgivet og leveret sofaen tilbage.

Hurtig levering men …
Hurtig levering, men …
Når der leveres til en beboer på et ældrecenter, og man betaler for at få den leveret på stuen, er det lidt surt, at der bare står en kasse, som den pårørende kun ved hjælp af de ansatte får pakket ud og samlet.
Der burde være en mulighed for mod betaling at få møblet pakket ud og samlet.
Tak for hurtigt svar. Muligheden for at bede jer om at samle stolen var slet ikke i mine tanker, da jeg har købt møbler andre steder, og der var muligheden der ikke.
Jeg er glad for, at jeg kan spørge en anden gang, og så vil jeg gerne give den sidste stjerne.

Réponse de Lauridsens Møbler
Hurtig og nem bestilling og levering.
Hurtig og nem bestilling og levering.
Spandene fungerer alle perfekt til vores skabe.

Ok møbler
Ok møbler - skulle nok have set dem irl!
Sæderne glider ud ved brug

Réponse de Lauridsens Møbler
Det var en fornøjelse at handle med…
Det var en fornøjelse at handle med Lauridsens Møbler.
Varen blev leveret til den aftalte tid, og var rigtig godt emballeret, så transportskader kunne undgås. Kan varmt anbefales til andre

Réponse de Lauridsens Møbler
bestilte og modtog 1 uger efter det…
bestilte og modtog 1 uger efter det service på hurtig levering og god kvalitet lige efter forventning

Sofaer
Vi er rigtig glade for vores 2 nye sofaer. Leveringstiden var lidt lang, men nu er de her og vi sidder rigtigt godt i den.

Super god kundeservice
Super god kundeservice - svar på alle spørgsmål - de ringede for at tjekke op på det vi havde aftalt inden levering - hurtig levering

Kompetent betjening
Sød, venlig og meget god service af ekspedient Louise 😊

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra.
Jeg bestilte en stumstjener, som blev leveret lynhurtigt (dagen efter) til trods for, at der blev oplyst på hjemmesiden, at der kunne gå mere end 1 uge.
Super lækkert produkt i virkelig god kvalitet.

Réponse de Lauridsens Møbler
Ekstrem god kundeservice og kvalitetsprodukter
Bestilte et spisebord, som vi skulle bruge inden for kort tid. Kundeservicen var i topklasse, hvor de gjorde alt for at levere til os i god tid, og holdte os godt informeret om vores levering undervejs. Spisebordet er i høj kvalitet og lever op til vores forventninger. Kan klart anbefale Lauridsens Møbler!

Blæst bagover.
Blæst bagover.
Fik leveret et bord. super flot, dog var der en revne i limningen.
Bordet bliver afhentet af deres egen chauffør, og et nyt afleveret. Skal ikke engang returnere det.
Kunne ikke være mere tilfreds.
Helt sikker på at vi vender tilbage.
Kim

De varmeste anbefalinger
Tusind tak til Lauridsens Møbler for rigtig god behandling og fordi I er gode til at hjælpe med at finde den rigtige løsning. Det er altid en fornøjelse, at handle hos Jer. Virkelig god kundeservice, som man ikke finder mange steder. Meget venligt og imødekommende personale. I har mine varmeste anbefalinger.
Mvh. Heidi Bertelsen

Réponse de Lauridsens Møbler
Levering og service helt i top
Jeg købte et bord hos Lauridsens Møbler og har fået en udsøgt behandling.
Bordet blev leveret præcis som aftalt, og da jeg skulle have et andet bord ud af lejligheden først, spurgte jeg Søren Lauridsen, om jeg kunne vente 14 dage med at pakke det nye ud - som man jo ellers skal for at tjekke for transportskader. Det fylder jo noget mindre i pakken...
Det var intet problem, lød det meget hurtige svar, der ligesom resten af vores korrespondance var præget af venlighed og imødekommenhed.
Jeg lavede til sidst lidt sjov med, at en lovet pakke Haribo Click Mix dog ikke var fulgt med i pakken og fik en undskyldende og forklarende mail med tilbud om en eftersendt pakke slik. Det sagde jeg dog nej tak til, men det viser meget om det tårnhøje serviceniveau.
Jeg handler meget gerne hos Lauridsens Møbler igen.
Jeg har haft en super god oplevelse hos…
Jeg har haft en super god oplevelse hos Lauridsens Møbler med mit køb via internettet.
Jeg blev godt informeret og opdateret om levering.
Jeg kan til fulde anbefale at handle hos Lauridsens
Møbler, kommer jeg forbi Nr. Nebel, vil jeg helt sikkert
tage et kik forbi deres forretning.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.