Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Min MacBook pro var tabt på gulvet. Lukkede hele tiden ned. Andre firmaer ville ikke modtage til reparation. Computeren blev fejl fundet og lavet til en rimelig pris. Ingen ekstra udgifter. Alt forlø... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var forbi Lavminmac d.20/5, efter jeg havde været uheldig med at spilde morgenkaffen udover hele min computer. Computeren slukkede hurtigt af sig selv og kunne ikke tænde den igen - KÆMPE krise, da a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have skiftet disk i en iMac (pga hastighed) - LavMinMac udskiftede den gamle mekaniske HDD med en ny og super hurtig SSD. Hele operationen tog under 24 timer. Har fået en super hurtig iMac re... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great place and service, I really appreciated free checking, because many places take money for it and long waiting time. My MacBook Air LCD and batteri changing, I’m so happy that only one and half... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'ordinateurs

Écrit par l'entreprise

Hos Lavminmac tilbyder vi super professionel reparation og opgradering af din MacBook og iMac. Vi giver naturligvis 2 års garanti på reparationer og bruger kun Apples egne reservedele. Når det kommer til opgradering af din MacBook eller iMac, råder og vejleder vi dig efter bedste evne, så vi sammen finder frem til hvordan vi ud fra dine behov får opgraderet din Mac til at præstere sit bedste. Så uanset om det har knust skærmen, spildt cola i maskineriet eller trænger til en hurtigere brugeroplevelse, så står vi klar hos Lavminmac til at hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Nul stjerner er ikke en mulighed

Nul stjerner er ikke en mulighed.

Skulle have et nyt skærm til min Macbook Pro 13".
De oplyser at de har et fabriksnye skærm til 3999kr. Det langt under de 5800kr. Humac tager, så jeg slår til.

Det viser sig dog at skærmen ikke er ny, da Lavminmac/PCupdate - som er en og samme forretning, samme adresse, samme CVR nummer - ikke er certificeret Apple reparatør og derfor IKKE kan tilbyde NY originale reservedele. Det kan man KUN få hos certificeret forhandlere oplyser Humac og Mantech. De kan dog have original dele fra andre brugte MacBooks. Da skærmen dagen efter flimrer og der er et mærkelig lille blåt stempel bagpå skærmen, kører jeg ind til dem med skærmen. Ali kigger på den og mener det bare går over. Men det gøre det ikke skærmen flimrer en uges tid, hvorefter det gradvist forsvinder. De påstår hårdnakket at der tale om et nyt skærm, selvom Apple sort på hvidt oplyser mig om, at de ikke sælger nye originale reservedele til ikke certificeret forhandlere. Ydermere har min ven købt samme skærm hos forhandleren til 3125 kr. 3 uger tidligere. Da jeg sender dokumentation med denne prisforskel, BEGGE kvitteringer udstedt på samme papir med PCupdate som sælger, samme adresse, samme sælger (Ali), samme CVR nummer - bliver det afvist med svaret: "der er tale om PCupdate, du har købt din skærm hos Lavminmac". Og nej sagt er der tale om en og SAMME firma, ligger på samme adresse med samme kvittering, samme sælger, og samme CVR nummer. Vil ikke godtgøre differencen. Man har heller ikke min gamle skærm, så jeg kan sådan set godt få pengene retur, men ikke min brugte skærm! Man vil have jeg tager hele vejen fra Køge til Amager for at få pengene retur, og så en Macbook uden skærm. Dette orker jeg simpelthen ikke, da jeg har brug for computeren.
Så hvis du vil undgå den slags plattenslageri, så vælg en certificeret forhandler og betal lidt mere. Det var min STORE fejl.

Update: 3/8/2021

1: Der ingen der hedder Jonas hos Lavminmac, som har SAMME adresse og SAMME CVR nr. som PCupdate. I vores samtale historik hedder du Jonas, Yones, og sælgere på kvitteringen hedder Ali.
2: På BEGGE kvitteringer jeg foreviste Jer fremgår den samme sælger "Ali". Det ærger mig man ikke kan vedhæfte filer, så alle kan se begge kvitteringer!
3: Min ven har købt skærmen på samme adresse af den samme person som solgte mig skærmen. Så at skrive "PCupdate Greve" passer ganske enkelt ikke. Der findes ikke noget PC Update i Greve. På begge kvitteringer fremgår samme CVR/ADRESSE/tlf nummer, samme Ali som sælger!
4: Det blev stillet spørgsmålstegn hos Humac ang. skærmen originalitet, da de ikke var helt sikre Henvendte jeg mig til Mantech og et andet firma som begge er AUTORISERET Apple forhandler.
5: Efter at Ali aka "Jonas" har henvendt sig til firmaet, skriver de, at der meget vel kan være tale om en original del, MEN at den på ingen måde kan være NY. Kun AUTORISERET Apple forhandler kan tilbyde NYE reservedele. Det fremlagde jeg for Jer sort på hvidt.
6: Skærmen flimrede i en uges, men det aftaget. Jeg beholdte skærmen da I på aggressiv vis fortalte mig, at jeg ikke kunne få mi gamle skærm påmonteret! 7:Jeg fremlagde prisdifferencen for Jer allerede SAMME uge. En difference på 874 kroner på samme skærm, købt på samme adresse, af den samme sælger. Så det jo direkte usandt, at den skulle være købt i Greve, eller hos en anden firma.
Og jeg gentager, BEGGE kvitteringer viser SAMME adresse, IDENTISK CVR nr., IDENTISK sælger kaldet Ali og samme telefonnummer. 8: I efterkom intet på noget tidspunkt. Først vil I ikke skifte skærmen jo, fordi Jeres leverandør allerede dagen efter havde hentet min gamle skærm. Jer bud var at jeg kunne få pengene retur og så igen skærm på min Macbook. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke kan vise læserne kvitteringen der klart og tydeligt viser, PCupdate logo, Ali som sælger og samme adresse samt CVR nummer!

29 juillet 2021
Logo de Lavminmac

Réponse de Lavminmac

Hej Jalil,

Vi har prøvet at hjælpe dig så vidt som muligt, og alligevel vurderer du vores service til en enkelt stjerne. Derfor bil jeg benytte lejligheden til at forklare hele situationen objektivt, så brugerne selv kan vurdere, om vurderingen er fortjent.

Jalil henvender sig til os grundet en ødelagt skærm. Vi besvarer med en pris og forklarer selvfølgelig om vores kvalitet. Jalil får skiftet sin skærm efter blot en time og kan derefter vende glad hjem igen. Næste dag, oplever Jalil en smule problemer med sin skærm, da han mener at den flimrer. Han kigger forbi, vi ordner det, og han smutter igen. Få dage efter henvender han sig til os igen, og vi tilbyder ham selvfølgelig at kigge forbi igen, hvor vi så vil tage et nærmere kig på det, da det muligvis kunne omhandle andet end selve skærmen.

Allerede på dette tidspunkt har Jalil henvendt sig til et autoriseret værksted, som baseret på et enkelt lille stempel, har vurderet, at skærmen ikke er original. Stemplet er sat på få intern lager brug, da vi handler med flere leverandører.
MEN, vi henvender os stadig til virksomheden, som selvfølgelig trak deres vurdering tilbage. Dette var Jalil dog ligeglad med.
Vi ville selvfølgelig ikke efterlade en tilfreds kunde og sagde derfor, at han sagtens kan få sine penge tilbage, hvis han blot kom tilbage med vores originale skærm.
Jalil dukkede dog aldrig op, hvilket kom bag på os, men endte med at være fordi at skærmen fungerede optimalt! Så nu, når produktet rent faktisk fungerede som det skal, kom der ingen opdatering fra hans side af. Derimod kom der få dage senere et krav om, at han skal få skærmen til billigere penge, fordi hans kammerat har fået det billigere hos PC Update i Greve. PC Update har mange butikker, men vi hos Lavminmac har kun et lille samarbejde med Amagerbro afdelingen, da vi deler hus med dem. Vi er dog stadig en anden virksomhed og har blot et mindre partnerskab med PC Update på amager. Hvis Jalils ven har fået et godt tilbud i en PC Update i Greve, så har det INTET at gøre med Lavminmac.

Dette var Jalil ikke indeforstået med, og derfor tilbyder vi ham igen, at han kan få sine penge tilbage. Han ville så også have sin gamle skærm tilbage, da han skulle bruge denne, hvis han vil udføre en reparation hos et andet autoriset værksted. Vi havde ikke hans skærm på lager længere, da vi har en leverandør, der afhenter vores elektronik ''affald'' dagligt. Alligevel pressede han på og derfor endte vi faktisk med at købe en ødelagt skærm til hans mac model, som vi med glæde vil montere på. Denne ville han få gratis.

Endnu en gang, hører man ikke fra Jalil, når hans krav er blev imødekommet og han nu ikke har andet at klage over.
Og hvad var resultatet af det? Denne her anmeldelse.

Om alt dette har fået en berettiget bedømmelse på blot EN STJERNE, overlader vi til læserne.

Jonas
Lavminmac.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig hurtig og god service i…

Rigtig hurtig og god service i forbindelse med reparation af min macbook. Jeg henvendte mig om aftenen via formularen på hjemmesiden og de svarede dagen efter. Jeg indleverede den, de ringede en time efter og sagde at den var klar om 15 min. God stil!

4 juin 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Useriøst firma!

Useriøst firma!

Jeg ønsker at sælge min iMac til "LavMinMac.dk" og udfylder i den forbindelse formularen på deres hjemmeside og bliver lovet svar indenfor 24 timer. 30 timer efter jeg sender formularen ringer jeg ind for at rykke for et svar hvortil jeg får at vide at det er en helt anden afdeling som står for dette, men at vedkommende nok skal rykke for svar.
Det er som sådan fint nok, men nu har jeg så igen efter 24 timer, altså 54 timer efter formularen i første omgang er indsendt ringet ind igen for at rykke for et svar men bliver igen svaret med at det er en fra en anden afdeling der står for dette men at vedkommende da lige igen kan prøve at tage kontakt til ham fra den anden afdeling.

Dårlig service og virker som om de ikke gider at tage kunderne seriøst.

12 août 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Nemt og hurtigt

Jeg har solgt min MacBook Air til Lavminmac. Det var nemt og hurtigt, også får man gode penge for sine gamle produkter. Søde sælgere.

5 novembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig og god handel - Kan varmt anbefales!!

Min computer gik ned under mine eksaminer og havde simpelthen ikke overskud til hverken at få den repereret eller forhandle om priser på salgssider, så fandt lavminmac og sendte en besked afsted om hvad jeg kunne få for den(ville sælge den) og allerede inden for 6 dage fik jeg pengene ind på min konto! Virkelig flink, super nem handel, super pris og lynhurtig til at svare! Kan varmt anbefales!

24 juin 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

VERDENS BEDSTE OPLEVELSE OG HJÆLP!

Jeg er kandidatstuderende og skriver speciale i øjeblikket. Ved siden af har jeg to eksamensafleveringer som har frist om fire dage.
For to dage siden skete det mest forfærdelige, mit værste mareridt gik i opfyldelse.... Jeg spildte en kop iskaffe, med både mælk og sukker i, lige ned i min Macbook Pro. Det flød over keyboard, mousepad og ligeledes røg der iskaffe ind i alle tilslutningsindgange på den ene side. Macbooken gik fuldstændig i sort og stoppede med at lyse.
Jeg lagde den til At tørre og var lige ved at gå ud af mit gode skin. Alle steder på nettet stod der at hvis man bruger mælk og sukker i kaffen SÅ anbefaledes det at kontakte en professionel.
Jeg er meget øm om min mac så jeg brugte tid på at finde en RIGTIG dygtig professionel der kunne redde min mac.
Jeg valgte LAVMINMAC.dk og ringede da de åbnede kl 9. Der fik jeg fat i Thomas der bad mig kigge ud med macbooken. KUN FIRE TIMER SENERE RINEDE HAN OG HAVDE FIKSET MIT PROBLEM! JEG FIK MIN MAC TILBAGE SAMME DAG!!! Det er lang tid siden at jeg har haft så god en serviceoplevelse !! Hvis nogle har problemer med deres mac, SÅ KAN JEG VIRKELIG ANBEFALE LAVMINMAC.dk !!! I er mine helte, af hjertet tak for at i klarede det for mig og så for kun 1500 ! De bedste hilsner
Julie Svensson
Kandidatstuderende

2 août 2018

Kan kun anbefales!

Rigtig god service, GOD pris, hurtig reparation af computeren og god kommunikation! 5 stjerner, intet mindre :)

15 janvier 2018

Super Oplevelse

Jeg stod onsdag d. 8/11 med en MacBook Pro der var gået mere eller mindre helt i baglås grundet det nye OS fra Apple.
Afleverede den torsdag d. 9/11 kl. 9 om morgenen. Havde en rigtig god snak med Thomas på kontoret i Herlev som gav mig et tilbud jeg ikke kunne sige nej til.
I dag fredag d. 10/11 er den helt oppe og køre igen. Time Machine backup er lagt ned på den igen. Mail fungerer. Super fedt.
Kan varmt anbefales til alle holder af deres Apple produkter.

10 novembre 2017

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening, samt rigtig hurtig udskiftning af skærm, der gik under 24 timer før jeg lunne hente min asus bærbar igen, og der blev endda skruet manglende skruer i uden ekstra betaling!

1 novembre 2017

Macbook Pro 15"

Macbook Pro 15"
Etablering af ny ssd-disk, den old retur som ekstern disk, god service, hele tiden informativ, og konkurrence dygtig priser.
Top nice.
/Henrik

23 octobre 2017

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus