Lederhosenland Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed en vriendelijk geholpen en de keuze is enorm. Ik ben zeer snel geslaagd voor een dirndl en mijn zoontje voor een echte lederhose, maar voor de jongens waren er ook hele leuke en goedkopere a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen een dag de bestelling binnen en zoals ik al van andere reviews had begrepen is de Lederhosen van uitstekende zware kwaliteit. Geen lage carnavalskwaliteit die je maar al te vaak aantreft. Over... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima!

Voor 15:00 uur besteld en inderdaad de volgende dag al in huis.

29 septembre 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet goed

Beloofde levertijd van vier, vijf dagen bleek na twee weken niet uit te komen. Na telefonisch contact bleek het nog even te duren. Bestelling heb ik geannuleerd.

28 septembre 2014

Prima geregeld

we gaan met een aantal vrienden naar Munchen en ik heb jullie site bij meerdere vrienden aanbevolen!

27 septembre 2014

Snel en goed

Zoals belooft op de site had ik de bestelling op tijd binnen. De kwaliteit met name van de broek vind ik erg goed. Stevig, degelijk en mooi gemaakt. Ook de sokken en het overhemd zijn prima. Erg tevreden, hier kan ik nog een paar oktoberfesten mee vooruit.

25 septembre 2014

Prima

Snelle bezorging. Prima lederhose. Hier kun je met een gerust hart bestellen

24 septembre 2014
Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht

Bestelling zou binnen maximaal 4 werkdagen verzonden worden, na 1,5 week nog steeds niks ontvangen en wel betaald! Contact gezocht via email of telefoon maar geen reactie! Erg jammer!

23 septembre 2014
Logo de Lederhosenland

Réponse de Lederhosenland

Beste Nienke,

We hebben diverse malen geprobeerd telefonisch contact met u gezocht en berichten achtergelaten. Helaas is het niet gelukt om met elkaar in contact te komen.

U heeft uw betaling ontvangen en excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Team Lederhosenland

Snelle service

Duidelijke omschrijving van de producten en snelle en heldere service. Aanrader

22 septembre 2014
Noté 2 sur 5 étoiles

Baggerkwaliteit

Tot tweemaal toe een lederhosen gekocht en tot tweemaal toe het leder gescheurd. Het gaat om het bruine model Rudi. Service van hetzelfde niveau. Mail gestuurd en geen reactie. Voor mij geen lederhosenland meer!!!

20 septembre 2014
Logo de Lederhosenland

Réponse de Lederhosenland

Geachte heer Helmus,

Helaas hebben we moeten constateren dat ondanks extra kwaliteitscontroles er sprake is geweest van leder van mindere kwaliteit. Dit hebben wij dan ook opgenomen met onze toeleverancier en die heeft ons verzekerd in de toekomst nog alerter te zijn en de kwaliteitscontroles aan te scherpen.

Excuses voor de overlast en dank dat u ons hiervan heeft verwittigd zodat we in de toekomst garant kunnen staan voor onze kwaliteit.

Met vriendelijke groeten,
Team Lederhosenland

Goede prijs-kwaliteit verhouding

1 dag na bestelling reeds lederhosen, hemd en sokken ontvangen. Jammer dat hemd verkeerd geleverd is en niet op mijn emails is gereageerd. 4 werkdagen na retourzenden toch noch goede maat ontvangen. Kwaliteit is van alle artikelen prima, zeker gezien de prima prijs.

19 septembre 2014

Perfecte service

Bij mijn eerdere bestelling bleek de maat te klein, daarom het artikel geretourneerd en een nieuwe bestelling geplaatst. De zending was binnen 48 uur bezorgd, dit keer met een goede pasvorm. Het product zelf is perfect, zowel qua uitstraling als qua gebruikte materialen. Kortom, ik ben een erg tevreden klant dus.

15 septembre 2014

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus