Lederhosenland Avis

4,9

Zeer goed en vriendelijk geholpen en de keuze is enorm. Ik ben zeer snel geslaagd voor een dirndl en mijn zoontje voor een echte lederhose, maar voor de jongens waren er ook hele leuke en goedkopere a... Voir plus

2 jaar geleden via internet een cheape, plastic lederhose aangeschaft. Commentaar van onze Oosterburen alom. Dit jaar een echte leren besteld bij Lederhosenland. Binnen 1.5 dag binnen. Nu zal ik zeker... Voir plus

Binnen een dag de bestelling binnen en zoals ik al van andere reviews had begrepen is de Lederhosen van uitstekende zware kwaliteit. Geen lage carnavalskwaliteit die je maar al te vaak aantreft. Over... Voir plus

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Goede producten - Matige IPAD Service

Mooie producten hebben jullie des te teleurstellender dat jullie matenmeter niet werkt op mijn IPAD. Moest mijn laptop van de plank halen en afstoffen.

17 août 2014

Beste Henri,

We zijn blij dat u tevreden bent over de producten. De voorgestelde verbetering met betrekking tot de iPad hebben we verder geleid en zullen meegenomen worden bij de update van de website.

Met vriendelijke groeten,

Top!

Vorig jaar heeft mijn man een complete Lederhosenoutfit besteld en voor onze jongste dochter (toen 6) een schattig dirndljurkje. Dit heeft ze nog vaak gedragen tijdens verkleedpartijtjes. De kwaliteit is super gebleken! Dit jaar nog twee dirndljurken, voor de oudste (bijna 16) en voor mezelf. Heb zin in de Oktoberfeste!!!

7 août 2014

Beste Saskia,

Dank weer voor het vertrouwen in ons. We gebruiken alleen duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen voor onze producten. Behalve de grote namen voeren we ook ons eigen merk.

Uw aankopen zijn nog goed voor jarenlang feest-plezier!

Mooie lederhosenset !

Gisteren mijn bestelde lederhosenset ontvangen, natuurlijk meteen gepast en zit prima, het leer is ook mooi soepel. Ik heb al eerder bij Lederhosenland besteld en de bestelling werd nu ook weer de dag erna al geleverd, top !!

7 août 2014

Hallo John,

We zijn blij dat je weer een mooie aankoop hebt gedaan via onze webshop.
Zoals altijd kun je rekenen op de beste kwaliteit!

Ultiem Oktoberfestgevoel in de kleding van Lederhosenland.com

Afgelopen seizoen een te gekke set gekocht! Goede prijs en kwaliteit! Ik beveel deze shop mijn vrienden aan!

5 août 2014

Réponse de Lederhosenland

Hoi Frank, dank voor je te gekke vermelding en dat je onze webshop aanprijst. We hopen je binnenkort te verrassen met onze nieuwe collectie. Wist je dat je onze kleding kunt passen in één van onze vestigingen? De Jägermeister staat in ieder geval ijskoud. Prosit!