2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Ledøje marineservice snyder og bedrager

Kan desværre kun tilslutte mig de øvrige anmeldelser.
Havde en ældre yanmar motor som skulle renoveres, Ledøje marineservice gav tilbud osv. og der blev lavet aftale. Motoren blev taget ud i oktober 2023, og skulle så renoveres i løbet af vinteren, og ilægges igen i marts 2024. Første rate betaling (halvdelen af beløbet) skulle betales når motoren blev taget ud, og så ellers næste rate til jul, og sidste rate ved ilægning.
Da vi kom til marts 2024, var der intet sket, ledøjemarineservice havde intet gjort ved min motor, og jeg fik alle mulige dårlige undskyldninger, sygdom og alt muligt andet.
Bare lidt pudsigt fordi når jeg var forbi forskellige lørdage havde Bent ingen problemer med at sidde og drikke øl med alle mulige.
Enden på det hele blev, at i slutningen af april måtte jeg forlange at få motoren udleveret først så nægtede Bent overhovedet at udlevere min motor, men en trussel om advokat fik ham på andre tanker. Jeg endte med at betale 22,500kr for ingenting.
Bent (ledøje marineservice) er hurtig til at tage betalingen, og så sker der intet, han er den største svindler jeg nogensinde har mødt. Alle på havnen hvor jeg har båden liggende kan fortælle lignende skrækhistorier.

18 avril 2024

Hold jer fra Ledøjediesel!!!!!

Vi må desværre lægge os i slipstrømmen af de andre anmeldelser af Ledøjediesel.
Vi kan på INGEN måder anbefale at benytte Ledøjediesel. Løfter bliver ikke holdt, telefon bliver ikke taget, mails bliver ikke besvaret, forsinkelser, undskyldninger om sygdom mm.
Virker seriøs og troværdig indtil første rate er betalt- derefter går det kun ned af bakke.
Hold jer fra Ledøjediesel!!!

20 mars 2024

Vi kan på ingen måde anbefale Ledøje Diesel

Vi kan på ingen måde anbefale Ledøje diesel og marineservice til motorudskiftning.
Det er det værste bekendtskab vi til dato har oplevet fra mekaniker (udflugter/sygdom/brudte aftaler gentagne gange og dårligt udført arbejde).
Den 11. maj fik vi et tilbud på udskiftning af vores 10 hk Bukh fra 2000 til en ny Yanmar 1gm10, med vores gamle motor i bytte, dette tilbud accepterede vi samme dag og betalte kr. 20.000,00 ved ordre, med den forventning at monteringen var færdig i henhold til tilbuddet og prøvekørt inden den 5.06.2023.
Bent ville gerne have båden på land hurtigst muligt, da han gerne ville arbejde på den løbende også om aften så den måtte ikke være låst, den kom så op d. 15.05.2023,(stod ulåst i 6 uger).
Efter gentagne rykkere blev vores gamle motor demonteret og fjernet, den nye motor blev forevist os på ladet af hans vogn den 3.06.2023, hvorefter han kørte med den igen?, hvorefter han forlangte kr. 30.000,00 for at levere motoren i båden, for nu havde vi jo set den, igen rykker vi, vores ny motor kom så og blev sat på dørken den 14.06.2023, og sat på nyt fundament den 16.06.2023, igen rykker vi hvorefter kontrolpanelet monteres d. 20.06.2023.
Der skete så igen ikke noget trods rykker og lovet fremmøde der igen ikke blev overholdt.
Da vi kom til d. 30.07.2023 så vi os nødsaget til at meddele Ledøje Diesel at vores tålmodighed var opbrugt og vi ville bede en anden mekaniker om at færdiggøre hans arbejder i henhold til hans tilbud for hans regning.
Det har han så accepteret hvorefter han kørte op og afleverede de manglende komponenter til den nye mekaniker.
Det tog så 3 arbejdsdage at få færdig monteret motoren incl. tilpasning fundament/motorophæng der var 12 mm for brede i begge sider til at motoren ikke slog mod ved drift, den af Ledøje Diesel monterede Black Jack viste sig efter søsætning ikke at være tæt og båden måtte igen på land for at få udskiftet den af Ledøje Diesel påsatte 1 mm tykke cykelslang til en gummipakning på 3,5 mm. Stævnrøret blev så tæt (vi undre os da over hvorfor det eks. stævnrør ikke blev genbrugt da den nye aksel har samme dim.).
Konklusion: Båd op af vandet 15.05.2023, søsat anden gang efter rettet fejl på stævnrør d. 14.07.2023, dertil kommer at der ved den endelige opgørelse af færdiggørelsen af de tilbudte arbejder og leverancer i henhold til tilbud, kom en merudgift på kr. 4.539,00 der er fremsendt til Ledøje Diesel, desuden mangler vi instruktionsbog og kvittering for betalt motor.
Vi har dog heller ikke modtaget vores tilgodehavende, men det kommer vel (eller er det også økonomisk man ikke kan regne med Ledøje Diesel og marineservice).
Else og Steen Bach

14 juillet 2023

Kan kun stærkt fraråde at bruge ledøje…

Kan kun stærkt fraråde at bruge ledøje Diesel og marineservice.
Vi købte sidste år i september, en fin båd med en ny beta marine motor.
Da båden skulle sejles hjem, smed den al vand og satte sig.
Vi fik den i nødhavn og sammen med sælger, kontaktede vi ledøje Diesel og marine service ( som havde ilagt den nye motor). Motoren har 5 års garanti og skulle jo derfor laves eller skiftes.
Han kom da også ud til båden efter 14 dages tid og hev topstykket af motoren.
Herefter ville han have båden på land, så han kunne få motoren på værkstedet og blive lavet.
Det gjorde vi så og herefter hørte vi ikke fra ham.
Efter utallige opkald og mails, lykkedes det endeligt for ham i november, at få motoren på værkstedet.
Og så gik det da helt i stå.
Vi ringede og skrev rigtig rigtig mange gange, men fik bare den ene dårlige undskyldning efter den anden. Han blev til sidst meget ubehøvlet og hidsig.

Først da vi i april måned, nævnte for ham at vi havde kontaktet en akvokat og beta marine importøren i DK, kom der skub i den.
Vi fik efter 7 mdrs kamp endelig den "nye" motor i båden igen.

Men problemerne var ikke ovre.
Vi stolede simpelthen ikke på ledøje Diesel og marineservice, så vi fik en anden mekaniker til at efterse motoren.
Og det var heldigt, for motoren var bogstavelig talt smidt i båden. Alt var løst og ikke spændt fast.

Vi vil aldrig nogle sinde bruge ledøje Diesel og marineservice og kommer heller aldrig til at anbefale ham til nogle andre.
Hold jer væk fra ham.

9 septembre 2022

Jeg vil på baggrund af vores oplevelse…

Jeg vil på baggrund af vores oplevelse stærk fraråde at bruge Ledøje diesel og marineservice. Ledøje diesel og marineservice har nu haft til opgave at fikse vores bådmotor i ca. 4 måneder. Ledøje diesel og marineservice kommer med mange undskyldninger, sygdom hos familie, ham selv, Pumpe reparatør, sjusk hos reparatør og er umuligt at lave en aftale med, ringer aldrig tilbage og ligger på midt i en samtale og bliver aggressiv når vi vil have vores pumpe udleveret. Vi har forlangt at få vores Diesel pumpe udleveret, men Ledøje diesel og marineservice vil ikke give os den. Jeg har endda tilbudt at kører til Jylland og hente den, da Ledøje diesel og marineservice siger den er hos en reparatør i Jylland, nu sendt tilbage da reparatør skulle have lavet noget juks. På trods af at jeg har sagt jeg ville hente den så snart Ledøje diesel og marineservice fik den hjem fra reparatør. Vi havde en aftale om at Ledøje diesel og marineservice skulle fikse båden her til morgen, men da vi ringede havde Ledøje diesel og marineservice sendt diesel pumpen retur. Ledøje diesel og marineservice vil ikke udlevere adresse eller telefon nr. på reparatøren. Vi er mildest talt desperate, da planen er at skulle sejle et år fra d. 1 juli. Den tur har Ledøje diesel og marineservice sat en god stor kæp i hjulet på. Hold jer langt væk fra Ledøje diesel og marineservice.

12 mai 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit