Kenns Biler Avis 14

4,3

4,3

Perfect

Simply perfect. Boat is perfect, super easy communication and flawless delivery to Germany. Thank you ⭐⭐⭐⭐⭐

20 septembre 2025

Salg af båd…

Vi havde sat vores båd i kommission hos Kenns biler og både, vi havde kontakt med Christoffer. Det blev et fantastisk godt forløb. Christoffer overholdt alle aftaler, han var god til at vejlede både køber og sælger. Da båden blev solgt gik der få timer til pengene stod på vores konto. De varmeste anbefalinger gives herfra.

30 août 2024

My teenage daughter has been attending

My teenage daughter has been attending the swimming sessions at kenns asc for the past few months, and I am thrilled with her progress. The coaches are knowledgeable and supportive, and she has made significant improvements in her technique and speed. Additionally, she has formed strong bonds with her fellow swimmers, and I appreciate the positive and inclusive atmosphere at the club.

2 juin 2024

Købt motorbåd

Købt motorbåd. Ganske vidst i kommission, men ejers adresse sammenfaldende med firma. Råd i agterspejl. Vandindtrængning. Tæt på at synke. Vil ikke anbefale at man køber båd her.

19 juin 2023

Ærlighed og tryghed

At købe båd hos Kenns Biler og Både er helt fantastisk. Nærvær, tillid, ærlighed, tryghed, service i verdensklasse og Christoffer som rådgiver én fremfor bare at sælge. Jeg anbefaler Kenns Både i største perspektiv.
Tak til Christoffer for at skabe tillid, tryghed og service i verdensklasse.
Overvejer du at købe båd - så tag til Rønnede og Kenns biler og både !

19 septembre 2023

Super kompetent personale om mega…

Super kompetent personale om mega flinke. Har købt en Yamaha motor til båden og de hele spiller bare. Har fået lavet de første 2 service hos dem, og det er god behandling og fair priser.
Kommer helt sikkert igen

29 juin 2023

Fantastisk vejledning og sælger,

Fantastisk vejledning og sælger,
kan absolut anbefales…
De fokuser mere på hvad kundens behov er frem for at tjene hurtig penge… virkelig hjælpsomme sælgere..
Endnu engang tak for vejledningen og handlen Christoffer…

27 janvier 2023

Hurtig og reel betjening.

Hurtig og reel betjening.
De hjalp mig med en påhængsmotor, der ikke kølede, og som alligevel også skulle til service. De fandt tid til den, inden de skulle på ferie - så jeg kunne komme på vandet. Tak gutter.

7 juillet 2021