Leermanstuiniert Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Van motiverend naar brutaal en laks

Intake gesprek was leuk en hij klonk motiverend. De tuin zou in 1 week klaar zijn, uiteindelijk heeft het 3 weken geduurd. Eerste week: het regent.....derde week: het is te warm....ze hebben ongeveer 3 uur per werkdag gewerkt, en ze kwamen niet eens elke dag. Communicatie was slecht, wanneer ze niet kwamen gaven ze dit niet aan...ze waren er ongeveer van 9 tot 12 uur en gingen dan zonder te melden weg. Ze waren meer aan het kletsen dan aan het werk. Achteraf kreeg ik te horen dat ze zo vroeg weggingen om ergens anders te gaan werken. De werknemers hadden ook nog 1 dag ruzie met elkaar. Overal lagen sigarettenpeuken en plastic flesjes. Je moet er met je neus bovenop, want ze denken niet met je mee. Grind wordt gelegd en het interesseert ze niet dat het grind onder de poort weg valt...je moet hier zelf mee komen. Poort met grote spleten, deden ze ook niks aan totdat ik er wat van zei. De schuur mist schroeven en is met rode pen op geschreven. Dag dat ze klaar waren kreeg ik meteen een bericht dat ik het laatste deel moest betalen. Communicatie was hierbij brutaal te noemen. Waardeloos bedrijf, niet doen!

Tuin juni 2026

15 juin 2026
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Een complete ramp! Nooi weer!

In het najaar van 2024 heb ik een tuin laten aanleggen door Leermans Tuiniert. De tuin en de terrassen leken bij oplevering tevredenstellend. De afwatering van het regenwater van het dak van het huis naar de sloot was nog niet gereed. Ik heb Leemans Tuiniert in het najaar van 2024 een nieuwe opdracht gegeven. Er zou een uitbreiding van een steiger in de sloot en een extra plateau tussen het terras en de steiger gemaakt worden ( deze verbonden door trappen), de afwatering zou afgemaakt worden en op het talud ( de schuin aflopende kant van het terras naar de sloot) zou worteldoek gespannen worden. Ik zou zelf tijdens de werkzaamheden niet aanwezig zijn maar in Australië mijn dochter bezoeken. Ik heb de gevraagde aanbetaling voor de werkzaamheden aan Leermans Tuiniert overgemaakt. Er werd mij beloofd dat ik foto’s zou krijgen van de werkzaamheden. Er kwamen er niet veel foto's en deze, zo stelde ik later vast, waren strategisch genomen zodat ik de tekortkomingen niet te zien kreeg. In februari 2025 kreeg ik de afrekening . Alle werkzaamheden zouden voltooid zijn. Ik heb het bedrag betaald. De communicatie met Leermans Tuiniert werd onaangenaam en daarop heb ik in mei 2025 besloten terug te keren naar Nederland om polshoogte te nemen. Bij terugkomst stelde ik vast dat de uitbreiding van de steiger twee centimeter lager dan de rest van de reeds bestaande steiger lag. Dit was niet alleen esthetisch onaantrekkelijk maar tevens was er groot gevaar om hierover te struikelen. De treden van de trappen zakten door als je erover liep. De zijkanten waren open. Aarde rolde het talud af. Randstenen van het terras lagen bloot en wankelden. Twee weken na thuiskomst was er al een trede van een trap afgebroken. De afwatering was niet afgemaakt. Een deel van het talud was hierdoor weggespoeld. Het talud stond vol met onkruid en er was geen worteldoek gespannen.
Nadat ik Leermans Tuiniert hierop had aangesproken, werd er een poging gedaan om de werkzaamheden alsnog te voltooien. Aangezien er enige mankementen ontstaan waren aan de eerdere werkzaamheden heb ik Leermans Tuiniert ook daarop aangesproken. Hierop reageerde de vertegenwoordiger op zijn zachts gezegd zeer afwijzend. Een bijzonder vervelende ervaring. Nooit meer!

26 mai 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus