Lej-en-dj.dk - DJ til bryllup & fest Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse til vores bryllup. Michael var rigtig flink. Det var godt at ringe sammen et par dagen inden for at forventningsafstemme samt, vi kunne tilføje en playliste inden dagen. Vi var bagud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega let at booke - hjemmesiden er nem at bruge. God kommunikation både med kontoret og med DJ'en før og under arrangementet. Service-mindede folk bag ift betaling så vi fandt en løsning. Og fleksi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt har været så professionelt og virkelig god kommunikation fra start til slut. Hurtigt svar på diverse henvendelser, DJ en var virkelig dygtig og fik alle i gang på dansegulvet! Varmeste anbefal... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Disc-jockey
  2. aussi dans
  3. Société d'événementiel

Écrit par l'entreprise

Lej-en-DJ.dk er en landsdækkende DJ-virksomhed med erfarne DJ’s og mobildiskoteker i hele Danmark. Siden 2013 har vi leveret musik til mere end 8.000 arrangementer - fra bryllupper, firmafester og fødselsdage til julefrokoster, konfirmationer og private fester. Vi arbejder hver dag for at sikre en høj standard i både service, udstyr og musikalsk kvalitet. Hos os går erfaring, tryghed og fleksibilitet hånd i hånd, og vi tilpasser altid løsningen efter dine ønsker til musik, tidspunkt, lokation og stemning. Vi håber at få lov til at skabe den rette musikalske ramme om din næste fest.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Intet positivt at sige om dj’en

Vi har desværre ikke noget positivt at sige om DJ Magnus.

Vi kontaktede Lej-en-DJ tilbage i april, da vi skulle holde bryllup her i starten af oktober, og musik og fest var meget vigtigt for os. Vi blev lovet en erfaren og dygtig DJ, som vidste, hvordan man skaber den rette stemning til et bryllup. Derfor gik vi trygt ind i det.

Ugen op til brylluppet blev vi ikke kontaktet af DJ’en som aftalt, så vi måtte selv tage kontakt to dage før. Samtalen med dj’en var meget kort og foregik, mens han kørte bil. Vi fortalte tydeligt, at vi ønskede 90’er-musik og frem, pop og singalong. Dj’en ville bare gerne spille techno. Vi havde desuden lavet både en “skal spilles”- og inspirationsliste efter anbefaling fra Lej-en-DJ, men dj’en ønskede ikke at modtage dem. Vi sad derfor allerede inden festen med en dårlig mavefornemmelse, men med to dage til brylluppet og dermed slutspurten i planlægningen, lod vi tvivlen komme ham til gode, hvilket vi aldrig skulle have gjort.

Da dj’en ankom, kørte han desuden til hovedindgangen, selvom vi på forhånd havde aftalt, at han skulle benytte bagindgangen for ikke at forstyrre festen.

Efter brudevalsen forventede vi, at en erfaren bryllups-DJ ville vide, hvordan dansegulvet skulle sættes i gang. I stedet blev der sat flere technonumre på, som ingen kendte, og gæsterne forlod dansegulvet. Vi forsøgte gentagne gange at ønske sange, men mange var ikke tilgængelige via hans system, og selv når vi fik spillet vores ønsker via Spotify, blev sangene ofte skiftet efter meget kort tid. Faktisk blev stort set ingen sange spillet færdigt. Det hele var et stort rod.

Efter omkring 1,5 time var vores gæster frustrerede og opgav at ønske musik og danse. Til sidst valgte vi derfor at afslutte DJ’en 1,5 time før tid for at redde festen. Heldigvis kunne vi efterfølgende selv spille de sange, vi havde ønsket på en soundbox og som stod på vores inspirationsliste, og festen blev reddet.

Vi står tilbage med en stor skuffelse over, at vi blev lovet en erfaren og professionel DJ til en af de vigtigste dage i vores liv, men oplevede det stik modsatte. Det virkede ikke som om, dj’en havde erfaring med bryllupper eller forstod den type fest, vi havde beskrevet.

Vi undrer os også over, at man som kunde ikke på forhånd kan få mere information om den DJ, man bliver tildelt, så man har mulighed for at vurdere, om den lovede erfaring og profil passer til ens fest.

Efterfølgende har vi heldigvis haft en god dialog med Lej-en-DJ, som tog vores feedback seriøst, og vi har fået hele beløbet tilbage, hvilket vi sætter pris på. Men på trods af dette kan vi desværre ikke anbefale Lej-en-DJ.

3 octobre 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Skuffet over matchet - mere forsamlingshus end 2010’er club stemning

Det var rigtig nemt at booke igennem hjemmesiden, men måske er processen i forhold til at få tildelt den rette dj lidt for simpel. Vi ville ønske, at man selv kunne vælge dj, da ham vi fik tildelt desværre ikke passede til det vi havde efterspurgt.
Dog blev flere af sangene på vores playliste spillet, men resten af stemningen haltede.
Den musik vi havde efterspurgt i timen op til at dansegulvet blev åbnet, var slet ikke det vi havde bedt om.
Derudover havde vi specifikt bedt om, at der ikke blev spillet dansk top, som desværre blev ignoreret, da der blev spillet flere sange fra den genre.
Vi havde ønsket en specifik sang til at åbne dansegulvet med direkte efter brudevalsen, men i stedet blev der stille efter brudevalsen, og der kom en tilfældig sang på efter noget tid i stilhed. Ikke lige den stemning og glidende overgang til dansegulvet, som vi havde håbet på.
Ærgerlig følelse at stå tilbage med efter sådan en stor dag, når musikken betyder så meget for os begge.
Vi vil desværre vælge et andet sted næste gang.

12 septembre 2026

En fantastisk DJ

Nemt at bestille.
En fantastisk DJ.
Nem at tale med, var tryg under festen, gæsterne var glade og det var jeg også ☺️🙏

27 septembre 2026

Alt har været perfekt !

26 septembre 2026

Hej Peter,

Tak for de 5 stjerner! :)

Hvor er det bare dejligt at vide, at hele forløbet har været perfekt og I havde en helt fantastisk fest. Det sætter vi stor pris på at få, at vide.

Må du have den bedste mandag.

DJ Magnus leverede

19 septembre 2026

Hej Jakob,

Tak for de 5 stjerner og hvor er det herligt, at Dj Magnus sørgede for at levere præcis den musik, som satte den perfekte stemning! :)

Ha' en skøn mandag.

Sølvbryllup

Dj Tommy gjore en kæmpe indsats for at vi skulle danse til vores sølvbryllup i lørdags. Han gjor det bare super godt. Gæsterne syntes og så at han spillede godt.

Hilsen Tina og Per

19 septembre 2026

Hej Tina og Per,

Tak for jeres fine anmeldelse :)

Vi er glade for at både I og jeres gæster har været rigtig tilfredse med Dj Tommy og at han sikrede I fik en skøn bryllupsfest.

Tommy nød også at spille for jer!

Vi ønsker jer en rigtig dejlig mandag.

Super oplevelse.

DJ Marius var fantastisk til at vælge musik som over hele festen betød at dansgulvet var yderst velbesøgt.

21 septembre 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)

Herligt at musikvalget på aftenen bare var spot on og det betød et fyldt dansegulv. Mere kunne vi ikke bede om.

Jeg sørger naturligvis for, at rosen finder vej til Dj Marius.

Du ønskes en herlig mandag.

Dbh. Monique / Lej-en-Dj

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt har været så professionelt og…

Varmeste anbefalinger herfra!

13 septembre 2026

Hej Sandra,

Mange tak for de 5 stjerner :)

Det vamer at du har haft en god oplevelse med os lige fra kommunikationen inden arrangementet til musikken fra Dj'en på selve aftenen. Vores største ønske er altid, at vores kunder får den bedste aften og får danset natten lang!

Vi siger tak for de vame anbefalinger og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen, skulle du få behov for en Dj en anden gang.

Noté 4 sur 5 étoiles

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse

14 septembre 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse og vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service! :)

Du ønskes en skøn mandag.

Perfekt dj til vores Sølvbryllup

Vi lejede en dj til vores Sølvbryllup, og det var et perfekt match. Allan valgte de rigtige sange, spillede tilpas højt og sørgede for at dansegulvet var igang fra start til slut. Super tilfredse!

7 septembre 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for de 5 stjerner :)

Det er dejligt at høre, at Dj Allan var det helt rette match til jeres sølvbryllupsfest. Han er uden tvivl en rigtig dygtig Dj og vi er glade for, at I har været tilfredse med hans arbejde.

De fine ord videregives naturligvis til Allan.

I ønskes en skøn mandag.

God og nem oplevelse

God og nem oplevelse, en løsning vi kun kan anbefale andre.
Vi er glade for vi valgte at leje en dj til vores bryllupsfest.
Dj Jack havde styr på musik og timing mht indslag.
Fik også stor ros fra gæster

3 septembre 2026

Hej Lone,

Tak for de 5 stjerner :)

Dejligt at I har fundet forløbet hos os nemt og tilfredsstillende. Det betyder meget for os, når vi er med til at bidrage med super god musik til en så stor og vigtig dag!

Rosen til Dj Jack sendes naturligvis videre.

I ønskes et dejligt ægteskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse til vores bryllup.

God oplevelse til vores bryllup.
Vi var bagud med middagen, så dansegulvet blev ikke åbnet op til det planlagte tidspunkt. Michael kom selvfølgelig i god tid, og meldte sin ankomst hvorefter, han satte udstyret op uden at forstyrre. Derefter ventede han bare til, vi åbnede dansegulvet op.

Én af de gode ting ved lej-en-dj er, at de garanterer en dj uanset, om der er sygdom eller andet.

22 août 2026

Hej Elisabeth,

Mange tak for din flotte anmeldelse :)

Vi er glade for, at I havde en super god oplevelse med Dj Michael og han sørgede for at følge jeres program helt uden problemer. Det er præcis det en Dj er der for, at sikre det bedst mulige musik og forløb under aftenen.

VI er glade for, at I har følt jer trygge ved, at der har været en sygdomsgaranti med i jeres ordre.

Du ønskes en rigtig dejlig mandag.

Perfekt stemning på dansegulvet

Vi havde fornøjelsen af Julius, til at spille til vores bryllup. Super god service inden festen, hvor vi havde en hyggelig telefonsamtale og blev spurgt ind til vores ønsker. Julius fangede stemningen i festen fra start og dansegulvet var fyldt af alt fra børn til bedsteforældre, hele aftenen.

28 août 2026

Hej Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)

Vi er glade for at høre, at Dj Julius var det helt rette match til jeres fest og I følte jer i trygge hænder lige fra I havde en indledende dialog med Julius til at han spillede musik for jer i løbet af aftenen.

Julius er uden tvivl virkelig dygtig til at skabe en stemning, som sikrer at alle generationer er inkluderet i festen! Og det lyder til, at han formåede præcis dette til jeres bryllupsfest også :)

Vi ønsker jer et skønt ægteskab.

Musikken sad lige i skabet og vores DJ

Musikken sad lige i skabet og vores DJ
( Michael) holdt et fyldt dansegulv helt til sidst🕺💃

30 août 2026

Tusind tak for de 5 stjerner :)

Fedt at I havde et fyldt dansegulv hele aftenen i selskab med Dj Michael. Han er også en super stjerne!

Du ønskes en super dejlig weekend.

Dbh. Monique / Lej-en-Dj

Bryllups fest - kæmpe anbefaling

Bjarke gjorde det SÅ godt - han gav os en fest til langt ud på natten!

29 août 2026

Hej Michela,

Mange tak for de 5 stjerner! :)

Hvor er det fedt at høre, at Dj Bjarke var med til at sikre et fyldt dansegulv natten lang. Vi håber bare I havde den allerbedste bryllupsfest, og den blev præcis som I drømte om.

I ønskes et fantastisk ægteskab.

Vi var meget tilfredse med DJ Michael

Vi var meget tilfredse med DJ Michael. Han fik skabt musikken til det helt perfekt bryllup!

30 août 2026

Hej Amanda,

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Hvor det varmer at gøre, at Dj Michael formået at ramme fuldstændig plet med musikken til jeres bryllupsfest! Vi ved hvor vigtig en bryllupsfest er for vores kunder, så det er super vigtigt for os, at vi bidrager positivt til aftenen med herlig musik.

I ønskes et lykkeligt ægteskab :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt fungerede og dj Rico fik hurtigt…

Alt fungerede og dj Rico fik hurtigt fyldt danse gulvet.
Lej- en- dj havde styr på det hele og var nemme at komme i kontakt med.

22 août 2026

Tusind tak for de 5 stjerner :)

Dj Rico er uden tvivl en dygtig Dj og har super godt forstand på, at sikre der spilles det helt rette musik til den enkelte fest, der sikrer et fyldt dansegulv.

Derudover er vi glade for, at din helhedsoplevelse hos os har været positiv og du har fundet kontakten med os nem.

Du ønskes en helt fantastisk weekend.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus